ne da mi se. ovim danas sam premašila kvotu za mjesec dana baveći se politikommiky0 » wrote:
Pa odkad ja govorim da je pavic krimos, a da mu drzava oprasta miljuncice?![]()
Kritike su konstruktivne i opravdane, i to u potpunosti.
Eto, uzmi neki kriticki text protiv zokija, i argumentirano opovrgni napisano. Ajde.
O vladi Zokija M.
Unda, meni je stvarno sdp gori od hdza, zato jer za hdz znam koliko je korumpiran i protunarodan, i to mi nije nikakva novost, ali mene kao lijevo orjentiranog gradjanina je sdp ubio u pojam jer nije skrenio s autoceste za propast. SDP su kao moji, i oni su me izdali. I zato su mi gori, jer hdz nikad nije bio moj, niti sam ja bio njihov.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Oli misliš da mi ne bi bilo draže pisati hvalospjeve čovjeku kojem sam dao i svoj glas?Beau » wrote:hadeze će dobit izbore ne samo zbog onoga što je zoka napravio ili nije, već i zbog toga kako se o tome piše i govori u medijima.
kritike često nisu bile ni konstruktivne ni nikakve, već čisto podsmjehivačke i pljuvalačke.
sanader i hadeze su morali popaliti par miliona eura da se o njima piše onako kako se danas piše o zoki kad kaže malo gluplju rečenicu.
Ali čovjek je nesposoban. I, što je najgore, nesposoban je prihvatiti svoju nesposobnost.
I upravo zahvaljujući njemu će HDZ dobiti izbore.
Jebote, uspio je oživiti potpunog političkog mrtvaca kojeg je samo trebalo pokopati.
Ni u najgorim snovima nisam mogao zamisliti da će HDZ ikad više poslije Sanadera (Vidoševića, Barišića...) predstavljati ikakav politički faktor.
I ne samo da je oživio HDZ nego i dobar dio krajnje desnice.
Jedna tupoglava Tomašićka može biti zahvalna da joj je Milanović vodio kampanju.
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Eto, to je to o čemu pričamo...miky0 » wrote:Unda, meni je stvarno sdp gori od hdza, zato jer za hdz znam koliko je korumpiran i protunarodan, i to mi nije nikakva novost, ali mene kao lijevo orjentiranog gradjanina je sdp ubio u pojam jer nije skrenio s autoceste za propast. SDP su kao moji, i oni su me izdali. I zato su mi gori, jer hdz nikad nije bio moj, niti sam ja bio njihov.
Pa meni se to vaše čini kao emotivan stav više nego objektivan 
E i zaboravila sam reć danas da se ne slažem kako se zoki rješava članova. I sad ovo zadnje s kolarićkom
Eto. Iđen ća kući
E i zaboravila sam reć danas da se ne slažem kako se zoki rješava članova. I sad ovo zadnje s kolarićkom
Eto. Iđen ća kući
- Euklid
- old school
O fala qurcu da još neko prizna kako neke stvari ne valjaju...Beau » wrote:
aBas sam gleda kolarickin intervju na tvu danas, zenska je skroz ok.Beau » wrote:Pa meni se to vaše čini kao emotivan stav više nego objektivan
Eto. Iđen ća kući
Aj pozdravi sve doma
A kako će skrenut kad ne zna kamo?miky0 » wrote:Unda, meni je stvarno sdp gori od hdza, zato jer za hdz znam koliko je korumpiran i protunarodan, i to mi nije nikakva novost, ali mene kao lijevo orjentiranog gradjanina je sdp ubio u pojam jer nije skrenio s autoceste za propast. SDP su kao moji, i oni su me izdali. I zato su mi gori, jer hdz nikad nije bio moj, niti sam ja bio njihov.
Ljevica jednostavno više nema ideje. Stare lenjinističke su se potrošile i istrunule i svima je neugodno njima mahati, a novih nema.
Nazovi-desnica ima ideje. Njoj ništa ne smeta što su stare i trule i usmrđene. Nazovi-desničari baš takve vole. I narod zapravo voli te ideje. Malo ga je sram što ih voli, kao što ga je malo sram što sluša cajke, ali jebiga, ipak ih voli. Ljudi mrze crnce i židove i Srbe i žene i pedere. I svršavaju na feudalizam. Mislite vi o tome što hoćete, ali tako jest. I te ga ideje lako i jednostavno vuku.
A svaka ideja koja se pojavi u centru ili ljevici ili umjerenoj desnici, ako išta vrijedi, izgleda čudno i moraš ju dva dana objašnjavati i onim pismenima, a kamo li narodu. Jebo takve ideje u politici. Ništa s njima ne možeš.
pa nemoj mi rec da se o tome radi? da parafraziram muju, ima pi arova, novaca nema..Euklid » wrote: Oli nije jednog odličnog pi ara upravo izbacio iz stranke...
zasto mislis da se radi o odlicnom pi aru? zar ona nije bila pi ar milanovicevom mentoru, ucitelju, guruu, senseiju, promotoru? zar ona nije bila pi ar princu kojeg je ovaj prorok nasljednik?
mislim, kako ti uspijeva milanovicu uzet stangu, a drzat stangu i plesat zajdno oko nje s racanom, racanovcima i racanovim pi arovima?
malo prefino razmisljanje i preminuciozno za ova gruba polarizirana vremena..
- Euklid
- old school
pa zato jer odličan pi ar ne dozvoljava svojoj mušteriji da se na dnevnoj bazi blamira novim i novim gafovima..a unda » wrote: pa nemoj mi rec da se o tome radi? da parafraziram muju, ima pi arova, novaca nema..
zasto mislis da se radi o odlicnom pi aru? zar ona nije bila pi ar milanovicevom mentoru, ucitelju, guruu, senseiju, promotoru? zar ona nije bila pi ar princu kojeg je ovaj prorok nasljednik?
mislim, kako ti uspijeva milanovicu uzet stangu, a drzat stangu i plesat zajdno oko nje s racanom, racanovcima i racanovim pi arovima?
malo prefino razmisljanje i preminuciozno za ova gruba polarizirana vremena..
da ne kažem životinjama
-
visekratni klon
Da voziš u jednom smjeru i uvjeravaš nas sve da si osobni savjetnik Ivančićev i da ti sto posto znaš što on misli kada sere po Milanoviću?..a unda » wrote: pa dobro, malo vas zajebajem s tim latentnim desnicarima, ali stacu kad sami ne znate napravit distinkciju.
neko ko ne zna nista ili puno o ovim ovdje krajevima, da cita trkeljanje, ovaj topik, sta bi on mislio?
Ja ti opraštam to za desničare, to mi je smiješno, šta ću s tobom, ali ti to spominjem čisto da vidiš u kakvu si kontradikciju upao kad smo došli do Ivančića.
Samo ovaj put opet znamo što nam slijedi, to je tako sa svakim izborima. Znali smo i prethodne da je sigurna pobjeda SDP-a, zato i nisam glasala, a i kad sam glasala znala sam da je sigurna pobjeda Sanaderova, ali sam se nadala kao i prije ovog referenduma, ona ljutita uzaludna nada. Ništa nas ovdje ne može iznenaditi više, smiješno je uopće to i spominjati kao nešto relevantno i moguće. Svi mi znamo što će s desiti, zato sve ove riječi ovdje i nemaju težinu. Isto nam je. Hvalili ga ili kudili, on je sam kriv što je doveo Karamarka pred vrata. Dobro reče Euklid. Moraš stvarno biti poseban da stranku čijih je pola članova u Remetincu uspiješ uskrsnuti i sebi dovesti na vrat. Pustimo sad narod. Govorim o Milanovićevoj zasluzi, onom dijelu njegove zasluge da će ta ustašoidna bagra opet doći na vlast. Moram li opet napomenuti da mi se grči želudac i da ih mrzim i prezirem iz dna duše i da mi se gadi što još postoje moroni koji će nakon sve pljačke i veleizdaje pokloniti vlast takvoj stoci? Moram li? Tko god glasa za tu đubrad mrzi ovu državu, a vjerojatno i sebe iz dna duše. Tako da, džaba su krečili s domoljubljem.pa bit ce ti na sljedecim izborima ili-ili, bilo je na svakim do sad. ali svakim, pa nevidim zasto ne bi bilo i na ovim.
U iole normalnoj državi, nikom ne bi palo na pamet da zaista uopće više govori o hdzu nakon svega, a kamoli da se nametnu kao opcija nanovo i da se više ne srame. Pa u zemlju trebaju propasti, u zemlju jebo ih pas.
Mislim, tragično je što uopće o ovome pričamo i što ispada da si ne smiješ dozvoliti kritiku jedne vlasti da ti renomirani lopovi, krimosi i ustašoidna stoka ne zajaši na vrat. Pa jebo nas sve, u pm.
Nekad mi dođe želja da na nas sve padne meteor koliko smo jadni i patetični.
A ti nemoj, šta da ti kažem. Nisam ni ja lopov pa prepoznajem lopove kad ih vidim u hdz-u, mislim kakva je to logika...ne mogu rec da su ovi u vladi nesposobni. nemam pravo to rec. to sto oni ne ispunjavaju neke moje zelje, ne znaci da su nesposobni. ja za sebe mislim da sam nesposoban. onaj ko je, pa i u jednoj hrvatskoj predsjednik vlade, neke vece, utjecajnije stranke, ko ima neku tu, jel moc.. kako ja mogu rec da je nesposoban? nesposoban za sto?
uopce nisam u situaciji da za druge govirim da su nesposobni, glupi..
Sposobni su. Nitko drugi se ne bi uspio rehabilitirati nakon svega što su napravili, nakon što su dokazali svojim domoljubnim biračima koliko preziru i njih i ovu državu i smiju im se u brk. Zapravo, jasno je i meni i svima da je to domoljublje lažna poza i krinka pod kojom se ionako samo pljačka i mrzi i narod koji glasa za hdz sudjeluje aktivno u tome i to su očito zamamne igre u kojima i dalje žele sudjelovati. Ali ako se na tren pravimo ludi i pretpostavimo da nekakvi domoljubi glasaju za tu đubrad, onda je tek nevjerojatno da nakon svega što su napravili ovoj državi uspijevaju i dalje igrati igru "nisam ja, Sanader je" i tako u krug. Pa malo dijete bi zbrojilo dva i dva, malo dijete, a ne dripci od pedesetak godina.s druge strane, jel i za hadeze vlade mozemo onda rec da su nesposobni? u cemu je ta fascinacija neka hadezeom da cemo rec..mozemo mi o njima govorit svasta, ali ne mozemo rec da nesposobni.
ok, oni su sposobni, ali za sto?
Ti stvarno misliš da netko tko je uspio vratiti se na vlast, evo samo što nije, nakon svega što su napravili, nije sposoban? Sposoban je za sebe.
A Milanović ne može nama ostalima osigurati da se đubrad više ne vraća, pa šta je to, sposobnost isto? Zamjeram mu jebemu, imam svo pravo na to, zamjeram mu što vraća imbecile na vlast. Ne vraćam ih ja, ma koliko se ti trsio to dokazati, dok mi ovo pričamo, prošla je baba s kolačima, prošla je odavno i prije prošlih izbora je prošla jer je još tad predviđano da će prvo dobiti sdp vlast, a onda karamarko, sjećam se kao jučer da sam čitala taj članaka nekog britanskog novinara i kimala glavom i već tad mi je sve bilo jasno. Ti stvarno misliš da ja mislim da itko može spriječiti tu bagru da dođe opet? Ne može. Gotovo je. :bozanić:
Ja znam kako se osjećam kad donesem krive odluke i imam posla s bagrom pa sukladno tome sam sigurna.a vidis, ne mogu za sebe unaprijed tako decidirano rec da bih tako lako odbio dvije tisuce erua place, samo tako, ono..
malo bih razmislio, malo bih se zapitao o cemu se tu radi. mislim ono, sumnjiva situacija, neko mi oce dat dvije tisuce eura place? ..meni?.. meni?? za sto? za sto sve?
rekao bih odmah..ne, kad bih znao da postoji mogucnost za cetiri tisuce eura. ono, prvo kazi ne, onda pregovaraj..
ali ovako, kazem, malo bih najprije razmislio. ma razmislio bih i da se radi o tisucu eura. ma sta tisucu, ma da se radi i o..
srecom, pitao sam te da konkretno kazes. sta bi tek bilo da sam rekao da nekonkretno kazes..miky0 » wrote:
Unistenja gradjana ove drzave.
Te promjene mogu bit jedino jeftine za narod, a skupe za vladajuce. A do kriticne mase mozemo doc predstavljajuci odredjene programe, i kad dodjemo do najprihvatljivijeg, dolazi do trazenih pozitvnih promjena.
amo opet, polako.. ko da smo u trecem osnovne..
na koje gradjane mislis? ..na stanovnike, ne na neku klasu?
bas sve stanovnike? ono, sve? nem oze bas to bit tako.ako neko vec zeli unistit te gradjane, oce unistit jedan dio, jel tako. a, pa koji bi onda to dio bio? ili i dalje ostajes pri tom da sve gradjane oce unistit?
ko je, dakle, taj zadatak dao? o cemu je rijec? koja je to organizacija, ideja zamislila taj koncept? i koja bi bila svrha tog koncepta?
jel imas nekog ko bi mogao bit tvorac tog koncepta o unistenju gradjana ove drzave, totalno ili samo segmente?
..koje promjene? aj navedi barem tri, barem. ono nekako, glavne. ali molim te nesto ipak konkretnije. ne ono..standard, blagostanje, egalite, fraternite, liberte, nego ono, koje bi to promjene bile ovdje, kako bi se ocitovale, kojim mehanizmima, sto bi te promjene dalje kreirale, multiplicirale? ok, znamo za porez, amo sad nesto osim poreza..
pa nije zivot samo porez, jebo porez. ja bih bio sretan da svaki mjesec bez ikakvih problema mogu placat miljun eura skupog ili velikog poreza..vjeruj mi, trcao bih placat taj porez.
dakle, kazes te promjene..koje te promjene? sta ih tajis? kao da su blago neko..na koje se mora platit porez..
sta to znaci..jeftinije za narod? na koju cijenu mislis (o, ne, ne spominji opet porez) i sta tu ima veze narod? kazi ti meni kolko cu ja to platit i cime? ja sam narod, meni ti kazi kolki je moj ulog, moj rizik i moja dobit..
imas jedan zakon koji kaze..ne ulazi nikad s nekim u posao ako taj ne ulaze kolko i ti.
kako ce to bit skupo za vladajuce? kolko ce i kako oni to platit? na koje vladajuce mislis? i mislis li da ce neko uopce htjet vladat ako vide sta im miki sprema? ono nesto, kao ha de ze..bizmo, evo ide miki, najebasmo, dajmo vlast esdepeu, mikiju nije bitno ko je na vlasti, njemu je sve to isto.
kriticna masa gdje? na ulici, kao biracko tijelo, u saboru, s oruzjem..mislim, ono, o kojoj kriticnoj masi pricamo. i sta ti mislis, kad vec spominjes kriticnu masu, dakle, neku lancanu reakciju, kolika bi po tvom proracunu trebalabit ta kriticna masa? imamo jel gorivo, kolicinu neku, valjda imamo i kolko ti mislis da treba bit vcelika ta kriticna masa i kako ce oni pokrenut te promjene? cime? lovom, oruzjem, bubrezima, pricom, uvjeravanjem, obrazovanjem, propovijedanjem.. cime?
ko ce predstavit te odredjene programe? ko ce ih napravit? ..mislim, dosta mi je samo pitat..ko ce platit printanje?
i sta ce u tom..u tim programioma pisat? nije valjda da ne znas? nesto mora pisat.
ili sta cemo u medjuvremenu, dok ta kriticna masa ne stasa, dok ti programi ne budu napravljeni, a i isprintani.. ocemo prestat disat, pustit da hadeze opet godinama i desetljecima radi svoje i ne znajuci sta mu se sprema i stat atentno da ne bi slucajno esdepe nekako opet dosao na vlast i tako osujetio nas plan te program?
koji ce bit najprihvatljiviji to program? i kad bi to moglo bit..onako, za orijentaciju, da se znam pripremit psiicki. za mjesec dana, dva? godinu? pet? sto?
eto, natrag u krug..koje bi to onda bile pozitivne promjene. i to trazene? od koga trazene? i ono puno vaznije..za koga pozitivne? nemoj mi sad opet o nekom amorfnom narodu, masi, jebemese za to.. oce li meni te promjene bit pozitivne, kako ce bit pozitivne, sto ce to sa mnom lijepo se dogodit i jos vaznije..kad? ocu li ja to uopce docekat?
sta ja imam onda od tih nekih trazenih pozitivnih promjena? ..mislim dosadilo mi ih je vise cekat.
-
visekratni klon
Uostalom, nije sve tako sivo, ovaj će narod s novom vlašću konačno ostvariti vjekovnu težnju: rehabilitiranu NDH. A znaš kako kažu, kada nešto želiš, cijeeeli se svijet uroti. Neka uživaju. Đubrad. I ja trebam čestitati Milanoviću što se sa stokom nije obračunao bez rukavica, ha? Neće ići. Dvije prilike je SDP imao da potopi brod koji je već potonuo i osigura da se nikad više ne vrate, a što su napravili prvi put- zajašili nam lopova na vrat, a sad nam vraćaju fašiste, pa jebote. 
Ja se ne slazem da treba sposobnosti da se hadeze vrati nazad. To je vrlo lako uciniti.
A odgovor tome lezi u zadnjem emerovom postu na ovoj temi koji je u sridu od a do z.
A odgovor tome lezi u zadnjem emerovom postu na ovoj temi koji je u sridu od a do z.
-
visekratni klon
Dobro. A čemu smo onda uopće ikad glasali za sdp kad se sve ionako zna. :retoričko: Znamo da živimo u nacionalističkoj baruštini, da je najveći bauk komunizam (eno se bolković dan danas obračunava s jugoslavenčinama - on kao ne drži štangu ekstremnoj desnici, ma no way) i da prolazi samo ustašija, pa ček, čemu se onda mi svi pravimo ludi da može bolje i da će ikad biti bolje?Beau » wrote:Ja se ne slazem da treba sposobnosti da se hadeze vrati nazad. To je vrlo lako uciniti.
A sta drugo mozemo mi u lijevoj manjini nego se nadat i trudit da ce lijevi jednom barem imat makar dva mandata za redom, da ce postojat bar nekakav kontinuitet bez desnicarenja u prvom planu.visekratni klon wrote:
Dobro. A čemu smo onda uopće ikad glasali za sdp kad se sve ionako zna. :retoričko: Znamo da živimo u nacionalističkoj baruštini, da je najveći bauk komunizam (eno se bolković dan danas obračunava s jugoslavenčinama - on kao ne drži štangu ekstremnoj desnici, ma no way) i da prolazi samo ustašija, pa ček, čemu se onda mi svi pravimo ludi da može bolje i da će ikad biti bolje?Mislim, čemu uopće pričamo o ovom Zoranu, pa on je samo usputna stanica i sporedan lik u hdz orgiji.
Ja sam uvjerena da se drustvo moze mijenjat, sporo ali moze. A za to je potreban proces a ne ovako po mic od 4 godine svakih 8.
A prije svega je potrebno osigurat kakav takav standard da se uspijemo odmaknut od te mentalne kaljuze.
- Euklid
- old school
Pa da svojim postupcima nije dokazao da se ne razlikuje bitno od HDZ-a, SDP je imao tu šansu.Beau » wrote: A sta drugo mozemo mi u lijevoj manjini nego se nadat i trudit da ce lijevi jednom barem imat makar dva mandata za redom, da ce postojat bar nekakav kontinuitet bez desnicarenja u prvom planu.
Ja sam uvjerena da se drustvo moze mijenjat, sporo ali moze. A za to je potreban proces a ne ovako po mic od 4 godine svakih 8.
A prije svega je potrebno osigurat kakav takav standard da se uspijemo odmaknut od te mentalne kaljuze.
I propustio...
Pa kad nemamo strpljenja cekati i oprostiti pokoje pocetnicke greskeEuklid wrote:
Pa da svojim postupcima nije dokazao da se ne razlikuje bitno od HDZ-a, SDP je imao tu šansu.
I propustio...
Pa i pokoju nepocetnicku, zasto ne. Nego samo na noz od pocetka, krvolocno cekamo di ce sjebat.
Vecina u ovoj zemlji je jedva docekala da se 'dokaze' da su ISTI.
.. a kako to da mene nisu izdali? a nemam bas neke veze s njima? mozda bas zato? nije valjda da si ono..kad volje volje, kad ne volje zakolje..miky0 » wrote:Unda, meni je stvarno sdp gori od hdza, zato jer za hdz znam koliko je korumpiran i protunarodan, i to mi nije nikakva novost, ali mene kao lijevo orjentiranog gradjanina je sdp ubio u pojam jer nije skrenio s autoceste za propast. SDP su kao moji, i oni su me izdali. I zato su mi gori, jer hdz nikad nije bio moj, niti sam ja bio njihov.
ima svega svugdje, narocito u politici. politicari imaju nas mandat za neke beneficije, to je tako, na to smo pristali delegirajuci im nasu neku valjda odgovornost ili nesto slicno, poput interesa, ono da oni ostvaruju tvoj interes tako da ti ne moras..
a imas i ovih, savucaj boze, nizih bahatlija, za koje zaista ne znam cime su oni to zaduzili ili ucjenjuju esdepe da su u stranci, a trebali bi bit npr u nekom zatvoru, barem na godinu dana.
..ali,jedno je kad imas jednu politicku opciju koja je nastala i kojoj je smisao bit korumpiran, to joj je modus operandi i modus pensandi, a drugo je kad imas politicku opciju koja se eto i s tim u svojoj stranci nekako pokusava nositi.
ili, ajmo ovako..milanovic je premijer..kolko vec ono..dvije godine, tj dvije esdepeovske godine, a to je izgleda normalnih i hadezeovskih petnajst. kolko je vec milanovic predsjednik stranke? koliko je clan stranke? i sto to taj milanovic ima? koje to aute, kuce, nekretnine, jahte..ili slike neke, satove. a sto je racan imao?
a pogledaj sad malo ovu desnu vrstu? pa onaj koji se u hadezeu za cetri godine nije domogao clanstvom u stranci barem dvjesto tisuca eura u vrijednosti ili protuvrijednosti, ja mislim da se taj smatra budalom i da se sastaje casni sud i da ga zele izbacit iz stranke, jer ne zele takve budale u stranci. stovise, sumnjiv je kad ne uzima svoj dio kolaca..
tako da emotivni pristup u politici nije dobar. nije zdrav. hadeze uglavnom bazira svoju politiku na nekim emocijama, vjerskim,nacionalnim, tim nekim i u svakom trenutku se zna algoritam koji ce se pokrenuti da bi se ta, jel, evo, reci cu jebiga..prosjecno neobrazovana ili slaboobrazovana ili suzene svijesti obrazovana masa pokrenula u korist ostanka ili dolasak na vlasti i moc.
ova vlada je dosta operirana od toga, dosta hladnije glave radi i ima slabu tu emotivnu komunikaciju s masama, misleci da ce se valjda prepoznati taj nacin radam, ali on se u nestrpljkenju i kojecemu drugom prepoznaje kao nerad, nedovoljni rad ili cak proturad, a s moje strane bi primjedba bila da se ponasaju pre birokratski,iako s druge strane, i ne vidim bas nekog rjesnje drugog u nacinu rjesavanja problema nego da se tim problemima pristupi strojno, da ih se pokusa cistit i jednog po jednog stavljat ad akta.
naravno, zivot ne staje, drugi procesi vrte svoje, nove sitaucije i problemi se stvaraju ili izlaze na vidjelo (mozda i programirano, jer ne zaboravimo, o politici se radi) nakon dugo godina nedgje skriveni, pritajeni..ono, spavac-problemi i te probleme se paraleno treba pocet rjesavat i uzimat u obzir.
mislim, ako se to ne zeli razumjet, imat razumijevanja za to, onda bi barem sebi trebalo priliku da se sebe razumije, barem to..
tako da ja potpuno razumijem tvoj emotivni neki odnos, ali s njim se vise radi stete, nego koristi..jel tako.
- Euklid
- old school
Jedno je kad se greške čineBeau » wrote: Pa kad nemamo strpljenja cekati i oprostiti pokoje pocetnicke greske
Pa i pokoju nepocetnicku, zasto ne. Nego samo na noz od pocetka, krvolocno cekamo di ce sjebat.
Vecina u ovoj zemlji je jedva docekala da se 'dokaze' da su ISTI.
a posve drugo kad se negiraju, zataškavaju i, što je najgore, ponavljaju.
U najboljoj hadezeovoj maniri...
dakle, sta sad? sve je ustvari do pi ara? ti ustvari oces da tebe neko nagovara, da ti imponira?Euklid » wrote:
pa zato jer odličan pi ar ne dozvoljava svojoj mušteriji da se na dnevnoj bazi blamira novim i novim gafovima
da ne kažem životinjama
kako sam rekao..ima pi arova, novaca nema, a ta pi arovka bi najprije trebala sebi malo popravit pi ar.
ok, o onom sto sam par puta zapituckao kako to da imas jedan odnos prema milanovicu, a drugi prema racanu, kako to da je jedan govno, a drugi nije, necu dalje cackat po tome, produbljivat konfuziju..kad ti neke stvari se slegnu, budu jasnije, onda cemo na miru nacet i tu temu. ima tu svasta zanimljivog, svakakvih prica..
- Euklid
- old school
Oli sam ja igdje spominjao Račana?..a unda » wrote: dakle, sta sad? sve je ustvari do pi ara? ti ustvari oces da tebe neko nagovara, da ti imponira?
kako sam rekao..ima pi arova, novaca nema, a ta pi arovka bi najprije trebala sebi malo popravit pi ar...ali, vidjet cemo jos sta ce tu bit.
ok, o onom sto sam par puta zapituckao kako to da imas jedan odnos prema milanovicu, a drugi prema racanu, kako to da je jedan govno, a drugi nije, necu dalje cackat po tome, produbljivat konfuziju..kad ti neke stvari se slegnu, budu jasnije, onda cemo na miru nacet i tu temu. ima tu svasta zanimljivog, svakakvih prica..
Ako ništa bar nas nije svakodnevno bombardirao stupidnim izjavama poput nasljednika mu
A Kolarićka je trenutno popularnija od Milanovića.
Čak i u esdepe biračkom tijelu. Da ne govorim onda šire...
ali ne vidim tu nikakvu kontradikciju. stovise, kompatibilnost skoro potpuna.visekratni klon » wrote:
Da voziš u jednom smjeru i uvjeravaš nas sve da si osobni savjetnik Ivančićev i da ti sto posto znaš što on misli kada sere po Milanoviću?
Ja ti opraštam to za desničare, to mi je smiješno, šta ću s tobom, ali ti to spominjem čisto da vidiš u kakvu si kontradikciju upao kad smo došli do Ivančića.
i nije tu niko nikom savjetnik i kakav to put u jednom, smjeru? pa vi svi ovdje skoro vozite u suprotnom smjeru..
cuj, glupo je sad rec, ali namjerno sam spomenuo ivancica. nemam nikakvih problema s njegovim tekstovima. jos iz one drzave.
ako je netko u kontradikciji,onda to ovdje nisam ja. i ne samo da se radi o kontradikciji, nego cini mi se i o kontrarnosti, pa cak i o nekoj..sub nekoj alternaciji.
malo ono, konfuzno, jel, ali razumijem zasto je to tako..uvijekje stresno kad se mora neka odluka donijet, neki stav zauzet, anaoricto kad se nekako osjecamo natjeranim na to.
ipak, ono sto je najvaznije jest, jesmo li spremni pljunut u pod sto moramo nesto progutat ili vise volimo stuaciju kad cemo morat stalno gutat, a necemo moc rec..ne, hvala.
znam da je to frustrirajuce, ali te i takve dileme, to mozda i cini draz zivota..rekao bi kolakovski, samo se treba odluciti..
zato mislis da sve ovisi o milanovicu? pa nije on bog. cek, malo..on je sam kriv sto je doveo karamarka pred vrata?Samo ovaj put opet znamo što nam slijedi, to je tako sa svakim izborima. Znali smo i prethodne da je sigurna pobjeda SDP-a, zato i nisam glasala, a i kad sam glasala znala sam da je sigurna pobjeda Sanaderova, ali sam se nadala kao i prije ovog referenduma, ona ljutita uzaludna nada. Ništa nas ovdje ne može iznenaditi više, smiješno je uopće to i spominjati kao nešto relevantno i moguće. Svi mi znamo što će s desiti, zato sve ove riječi ovdje i nemaju težinu. Isto nam je. Hvalili ga ili kudili, on je sam kriv što je doveo Karamarka pred vrata. Dobro reče Euklid. Moraš stvarno biti poseban da stranku čijih je pola članova u Remetincu uspiješ uskrsnuti i sebi dovesti na vrat. Pustimo sad narod. Govorim o Milanovićevoj zasluzi, onom dijelu njegove zasluge da će ta ustašoidna bagra opet doći na vlast. Moram li opet napomenuti da mi se grči želudac i da ih mrzim i prezirem iz dna duše i da mi se gadi što još postoje moroni koji će nakon sve pljačke i veleizdaje pokloniti vlast takvoj stoci? Moram li? Tko god glasa za tu đubrad mrzi ovu državu, a vjerojatno i sebe iz dna duše. Tako da, džaba su krečili s domoljubljem.
a di je to karamarko i odakle bio izbacen? trecina sabora tebi zvuci kao neko izbacivanje? i to trecina nakon ono..svega?
ovdje jedino sto se moze pricat o tim nekim vratime, jest sad vec neko spekuliranje..zasto je uopce prolazio milanovic kroz ta vrata? sta bi bilo da je rekao pred izbore..a sjecas se kako je bilo..da je rekao, sori ekipa, ali ne, hvala..
aj, sta bi bilo u tom slucaju?
iskreno i onako emotivno, nitko nije toliko vrijedan da pristanem na nesto radi tih nekih ljudi znajuci unaprijed da ce me ti isti ljudi pljucat.
pa ispada da je milanovic novi isus..samo jos moramo cekat tko je to ko ce ga izdat, u kojem obliku ce se pojavit i kako..
milanovic radi svoje, a opozicija (ne znam kolko je opozicija, ali kao formalno je) radi svoje. pa nece hadeze cekat u redu, iznosit svoje grijehe i proglasit sami sebe kriminalnom organizacijom.
osim toga, jel najveca esdepeova krivica, po ovom sto ti govoris, sto se nije obracunao sa hadezeom nekako, a manji je problem taj neki bdp, gdp, lova, ekonomije itd?
pa da je betmen ne bi mogao u ovom vremenu ispunit sve i svasta nagomilano sto se ocekivalo..ne od njega, od bilo koga.
ali, kazem, doci ce uskoro vrijeme da ce se svatko od nas moc izjasnit sto ustvari zeli. ovo sto ja ovdje pitam i malo bockam, samo je mala priprema za suocenje sa sobom samima, akda dodje vrijeme, e onda cu ja ovdje otvorit topik, pa cemo vidjet sta ce se pricat i sta ce se sebi priznat i sta ce se htjet.
moguci su cak i hvalospjevi, posipanje pepelom, ali mislim da ce prije bit neko mrmljanje sebi u bradu, mrmr, puf, pant, grmr..
alio ovo ocito nije normalna drzava. i kao takva, ocito od nas trazi nenormalne izbore i odluke.U iole normalnoj državi, nikom ne bi palo na pamet da zaista uopće više govori o hdzu nakon svega, a kamoli da se nametnu kao opcija nanovo i da se više ne srame. Pa u zemlju trebaju propasti, u zemlju jebo ih pas.![]()
Mislim, tragično je što uopće o ovome pričamo i što ispada da si ne smiješ dozvoliti kritiku jedne vlasti da ti renomirani lopovi, krimosi i ustašoidna stoka ne zajaši na vrat. Pa jebo nas sve, u pm.
a i zaboravljas da je hadeze dosta ono..i propao u zemlju. nema ih nesto jos uvijek puno za cut. pametni su oni, jos opasnost nije prosla, ne prizeljkuju oni bas samo tako vanredne izbore, svaki novi dan im je rizik, kao sto mi ne znamo bas sto ce sutra pokrenut ili izmislit ova vlada, tako ne znaju ni oni, tj ne znaju sto sve ova vlada zna.
tj zaboravljas ko je to preuzeo ulogu hadezea nakon sto je poslan da se malo ukloni iz zarista, da se primiri dok najgore ne prodje.
siguran sam da je u sedef cardaku u jednom trenutku receno..jebiga, ako nesto oces napravit kako treba, onda napravi to sam..
pa prestanimo bit. sta mozemo izgubit?Nekad mi dođe želja da na nas sve padne meteor koliko smo jadni i patetični.
ne mogu rec da su ovi u vladi nesposobni. nemam pravo to rec. to sto oni ne ispunjavaju neke moje zelje, ne znaci da su nesposobni. ja za sebe mislim da sam nesposoban. onaj ko je, pa i u jednoj hrvatskoj predsjednik vlade, neke vece, utjecajnije stranke, ko ima neku tu, jel moc.. kako ja mogu rec da je nesposoban? nesposoban za sto?
uopce nisam u situaciji da za druge govirim da su nesposobni, glupi..
automatska. instiktivna. cim vidis da pise hadeze odmah provjeravas dzepove, izbjegavas aj kontakt, nastojis bit sto manje zapamcen, ako si slucajno dao neki broj, telefon, oib..odmah trcis, prijavis gubitak, odjavljujes, trazis novi identitet..A ti nemoj, šta da ti kažem. Nisam ni ja lopov pa prepoznajem lopove kad ih vidim u hdz-u, mislim kakva je to logika..
ne trbas bit lopov da mos prepoznat lopova. imas i ono sto se zove negativna iskustva, tu sio skolu prosao, a ne lopovsku.
uostalom, jedan put mozes pogrijesit..ajd, drugi put nekako, treci put..vec je to, neto, sumnjivo..svako daljnje spoticanje o isti kamen, svako daljnje ponavljanje gresaka, e pa mislim, da se tu vec ne moze samo govorit o karakteru, nego i o nekoj patologiji. treba se zapitat..cek malo, jesam li ja u redu?
eto, znao sam. fascinacija, omadjinost hadezeom..ono kao kad pricaju da te zmija hipnotizira prije napada.Sposobni su. Nitko drugi se ne bi uspio rehabilitirati nakon svega što su napravili, nakon što su dokazali svojim domoljubnim biračima koliko preziru i njih i ovu državu i smiju im se u brk. Zapravo, jasno je i meni i svima da je to domoljublje lažna poza i krinka pod kojom se ionako samo pljačka i mrzi i narod koji glasa za hdz sudjeluje aktivno u tome i to su očito zamamne igre u kojima i dalje žele sudjelovati. Ali ako se na tren pravimo ludi i pretpostavimo da nekakvi domoljubi glasaju za tu đubrad, onda je tek nevjerojatno da nakon svega što su napravili ovoj državi uspijevaju i dalje igrati igru "nisam ja, Sanader je" i tako u krug. Pa malo dijete bi zbrojilo dva i dva, malo dijete, a ne dripci od pedesetak godina.
Ti stvarno misliš da netko tko je uspio vratiti se na vlast, evo samo što nije, nakon svega što su napravili, nije sposoban? Sposoban je za sebe.
dakle, da ne duzim puno, jel mozemo rec napokon da je esdepe nesposoban, a da je hadeze sposoban?
eto, samo to me zanima i ako je tako, onda sad vec slobodno mozemo zatvorit topik, jer bilo kakvo daljnje vrcenje u krug nema smisla.
pa kako ce osigurat? evo,kako bi ti osigurala? isla bi u kroacija osiguranje osigurat se protiv hadezea?A Milanović ne može nama ostalima osigurati da se đubrad više ne vraća, pa šta je to, sposobnost isto? Zamjeram mu jebemu, imam svo pravo na to, zamjeram mu što vraća imbecile na vlast. Ne vraćam ih ja, ma koliko se ti trsio to dokazati, dok mi ovo pričamo, prošla je baba s kolačima, prošla je odavno i prije prošlih izbora je prošla jer je još tad predviđano da će prvo dobiti sdp vlast, a onda karamarko, sjećam se kao jučer da sam čitala taj članaka nekog britanskog novinara i kimala glavom i već tad mi je sve bilo jasno. Ti stvarno misliš da ja mislim da itko može spriječiti tu bagru da dođe opet? Ne može. Gotovo je. :bozanić:
..ustvari, vis, vis, pitam se.. jel to bas tako ludo? zasto to ne bi moglo bit moguce? neka mi netko to provjeri..
a ja ti kazem da ne vraca on. ima jos dvije godine sluzbenog mandata. svasta se tu jos moze napravit. ustvari, tek sad bi trebalo krenut.
kako uopce moze neka vlada se ponasat bilo kako, kad je njeno neko biracko tijelo ili potencijalno biracko tijelo vec nakon dvije godine svjesnoodustaje od nje u korist konkurenta joj..i to dovoljno dijametralno razlicitog konkurenta?
to sto si ti citala, ne mora imat veze..unaprijed oplakujes zivoga. ako se zeli, onda treba tom britanskom novinaru pokazat da se malo zajebao. mislim, ako se zeli, ako ima volje..ako nema, opet dobro.
ono, draze nam je bit pod hadezeom i kaptolom, jer je to onda nekako normalno kukanje, stvari su na svom mjestu, svak zna svoje, hadeze vlada, mi kukamo i tako prolazi slava ovog svijeta, nemamo dilema, nemamo konfuzija, sve stima. .
..a dobro. ali ipak, dvije hiljde eura mjesecno..jel ti znas kolka je to lova? pa barem malo razmislit prije..to bi bilo fer prema sebi, pa da....
Ja znam kako se osjećam kad donesem krive odluke i imam posla s bagrom pa sukladno tome sam sigurna.
ok, ali je i racan govno, jelda? ne vidis tu neke politicke slicnosti? a ivancic vidi.Euklid » wrote: Oli sam ja igdje spominjao Račana?
Ako ništa bar nas nije svakodnevno bombardirao stupidnim izjavama poput nasljednika mu![]()
A Kolarićka je trenutno popularnija od Milanovića.
Čak i u esdepe biračkom tijelu. Da ne govorim onda šire...
mislim, nije valjda da se radi samo o nekim izjavama?
i daj, ajde..svakodnevno? to je premijer koji je kod nas uopce dao najmanje izjava.
pa zar ga nisu nedavno prozivali da se malo cuje, da ga se malo vidi. ne valja kad suti, ne valja kad progovori, ono ne valja kako god okrenes..a uspio te zavest nekako da glasas za njega. pa ono, daj malo dostojanstva barem..
i sta ako je ona popularna? sta bi trebalo? nju za predsjednika stranke, pa onda i predsjednika vlade usred mandata? ti bi to napravio i mislio da je to nesto dobro i super?
aj pls, nemoj vise glasat nikad za esdepe, ima esdepe dovoljno i svojih problema..
-
- Information
-