Na sto tulite 'ko tulavci?

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
LazyFox

Post 16 Oct 2011, 13:13

I ova me ubije, iako nisam vjernica. Divim se hrabrosti (ili ludosti, zavisi iz kojeg kuta se gleda) i odanosti. Uglavnom, pjesma je o ovoj curi:

"Cassie Bernal was a victim at the Columbine High School Massacre. She was allegedly asked by the shooter if she believed in God and she said yes. She also allegedly didn't die with the first shot and she was asked again if she still believed in God...and she said yes, knowing what was going to happen. This song was dedicated to Cassie and Rachel(another victim) because they stood up for what they believed in."

The only difference between tattooed and untattooed people is that tattooed people are way cooler and can kick your ass.
klonka

Post 16 Oct 2011, 13:25

Oseam, korejski animirani film. Već sam pisala o tome na starom forumu. Moja sestra je počela šmrcati već na petoj minuti filma na što sam joj rekla da je tuka i da brije i da će film sigurno imat hepiend. Aha. :zubo:

Tulile smo cijelim putem od Tuškanca do kuće. Šmrcale po Tuškancu, plakuckale u tramvaju i kad smo se konačno dočepale našeg brda, ridale smo ko blesave. Došle doma, ridale još pola sata, plakale još sat.

A ne plačem inače, nisam ni na Bambija :zubo: ni ništa, tužne stvari me samo ostave s knedlom u grlu ili me razljute, ali ovo me satralo.
gonj špadi
LazyFox

Post 16 Oct 2011, 13:28

klonka » wrote:Oseam. Već sam pisala o tome na starom forumu. Moja sestra je počela šmrcati već na petoj minuti filma na što sam joj rekla da je tuka i da brije i da će film sigurno imat hepiend. Aha. :zubo:

Tulile smo cijelim putem od Tuškanca do kuće. Šmrcale po Tuškancu, plakuckale u tramvaju i kad smo se konačno dočepale našeg brda, ridale smo ko blesave. Došle dome, plakale još sat vremena.
Ajme! :tuzni:
Jel' dobar barem? Ono, vrijedan gledanja usprkos plakanju?
The only difference between tattooed and untattooed people is that tattooed people are way cooler and can kick your ass.
klonka

Post 16 Oct 2011, 13:33

Pa ne znam. Jako je lijep. Valjda je. Ma, je. Samo te ostavi emocionalno jadnom, od svih završetaka filma koje možeš zamisliti, ima najgori. Rastužilo me sad opet. :(
gonj špadi
Melody

Post 16 Oct 2011, 22:58

Men' su knjige i filovi jako ozbiljne stvari, i Fox, navodnici te ne iskupljuju :D
Tulim na ratne priče :rolleyes:
Pješčana

Post 16 Oct 2011, 23:19

sve je duža lista :rolleyes:
- dokumentraci o DR
- film Maćeha, neki dan je bio na tv, zgasila sam tv za svaki slučaj
- ono na što mi krenu suze (desilo se prošlo ljeto na kavi nasred plaže) su članci o ljudima i djeci koja su umrla/poginula, da bi njihovim organima bili spašeni pusti životi. i čim krene priča kako je vladin avijon opet preletao okolo po RH, ja imam pune oči suza. nemam neki razlog, nikad mi nitko nije sudjelovao u takvoj priči.
neki dan sam slušala kako HZZO pokriva zadnje mjesto u avionu za prijevoz pacijenta za transplantaciju, i slušala RL priču kako su curki jednoj našli bubreg, i jedva ju dobili usred noći na mob, i trčala na avion za zagreb. suza suzu stiže. nešto između dragosti i tuge.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Margarita

Post 16 Oct 2011, 23:36

Pješčana » wrote: - ono na što mi krenu suze (desilo se prošlo ljeto na kavi nasred plaže) su članci o ljudima i djeci koja su umrla/poginula, da bi njihovim organima bili spašeni pusti životi. i čim krene priča kako je vladin avijon opet preletao okolo po RH, ja imam pune oči suza. nemam neki razlog, nikad mi nitko nije sudjelovao u takvoj priči.
Mene uglavnom naljute takve priče. Zašto je jedan petnaestogodišnjak morao poginuti da bi spasio nekog sedamdesetpetogodišnjaka koji je i svoju vlastitu jetru zapio. Nije pošteno. I dirnu me samo priče o djeci. Odrasli i životinje me ni malo ne diraju.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Nikolajevna

Post 16 Oct 2011, 23:49

Situacije koje me gotovo dovode do suza su one u kojima neki intelektualni snob uvrijedi i ponizi nekog priprostog čovjeka onako u rukavicama ne samo pred svojim snobovskim prijateljima već i prijateljima ili još gore obitelji tog čovjeka a taj se čovjek pravi da nije razumio uvredu jer mu je neugodno pred obitelji ili prijateljima pa se samo nasmiješi kao da je sve to šala a itekako je dobro razumio da ga ovaj ismijava i znam da nema interpunkcijskih znakova ali to me izbezumi.
baja

Post 17 Oct 2011, 11:28

plačem na svašta; nekad od ljepote, nekad od užasa, od sreće, od tuge, nepravde radi, pravde radi... nemoćni, starci me rasplaču i na ulici...
al' plačem sve manje što sam starija...
ali

Post 17 Oct 2011, 11:36

baja » wrote:
al' plačem sve manje što sam starija...
Ja sve više. (doduše, čini mi se da to nije povezano s godinama nego s trenutnim psihičkim stanjem)

Filmovi, reklame, glazba, TV emisije, prilozi, članci u novinama.......
Morticia

Post 17 Oct 2011, 11:54

Što sam starija plačem češće.
Fitilj mi je kraći, empatija veća, živci slabiji.
U "pravom" trenutku u stanju sam se rascmoljiti na bilo što.
Od kad sam rodila na djecu sam posebno osjetljiva. :tuzni:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
baja

Post 17 Oct 2011, 12:34

m.za » wrote: Ja sve više. (doduše, čini mi se da to nije povezano s godinama nego s trenutnim psihičkim stanjem).......
:grli:

isplači se :zubo:

to što plačete više znači da se niste još dobro naplakale, odnosno da niste došle do vrhunca na kojem počne djelovati kurcobolja :o
gornja rečenica je za plakati :zubo:
Almost Rosey

Post 17 Oct 2011, 13:30

Morticia » wrote:Što sam starija plačem češće.
Ovo. A bojim se i pomislit kakva bih bila da imam čedo.
Morticia

Post 17 Oct 2011, 13:42

Almost Rosey » wrote:
Ovo. A bojim se i pomislit kakva bih bila da imam čedo.
Šta kakva bi bila, ista k'o ja. :o
Prava cmoljava pizda, išao bi ti na živce čika vrlet kad bi pričao o bebama na onaj način i ne bi gledala ni reklame za Pampers. :facepalm: :brukica:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Black Sheep

Post 17 Oct 2011, 16:28

Morticia » wrote:Što sam starija plačem češće.
Od kad sam rodila na djecu sam posebno osjetljiva. :tuzni:
Točno to vrijedi i za mene, iako mislim da nema toliko veze s godinama koliko s majčinstvom. Nekad plačem na filmove, nekad na priloge, novinske članke,...razne tužne priče me rastule, pogotovo one koje uključuju djecu. Čak i vjenčanja me rascmolje, i to vjenčanja ljudi koji mi nisu ništa posebno važni... :ne zna: Nešto nije u redu sa mnom :zubo:
To save some time, let's just assume I'm always right.
rh4ps0dy

Post 17 Oct 2011, 18:42

Na sve i sva. Dok sam u PMSu plačem i na špice južnoameričkih serija. Pa na reklame (ona "Mi volimo pse"), svaki put dok se osjetim pogođena nečim na telki ("ajme kukulele, pa ja sam ovako jadna isto šmrcšmrc" :D), dok su u pitanju neke životinje, dok se osjetim nemoćnom, na Schindlerovu listu i sve vezano za holokaust... Ali ipak najsočnije plačem od sreće, dok osjetim koliko volim i osjećaj mi ispuni pluća i izleti van na oči. :)
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 17 Oct 2011, 18:47

Tulim sa zakašnjenjem. Ponekad me pukne i nakon par mjeseci. Sjetim se nečega i zatulim. Nezgodno je kad me uhvati dok sam među ljudima.

Nezgodno je što me i smijeh tako uhvati. :D
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
LazyFox

Post 17 Oct 2011, 20:36

Danas me ovo rasplakalo, sto od srece sto su ga spasili, sto od tuge zbog svega kroz sto te zivotinja prolaze ni krive ni duzne.
Emericzy

Post 17 Oct 2011, 20:40

LazyFox » wrote:Danas me ovo rasplakalo, sto od srece sto su ga spasili, sto od tuge zbog svega kroz te zivotinja prolaze ni krive ni duzne.
Bože, što je sladak!
harpy

Post 17 Oct 2011, 20:43

Tulim na tužne priče o djeci i životinjicama, iako ni za jednima ni za drugima dok su zdravi i veseli nisam pretjerano luda :misli:
Tulim kad se sjetim pokojne bake i dede, valjda zato što ih nikad nisam pošteno oplakala.
Tulim kad me netko jako bitan jako povrijedi.
Tulim na Djevojku iz moga kraja.
I Junake Pavlove ulice.
I ne sjećam se točno kad sam zadnji put tulila.
Eks

Post 17 Oct 2011, 20:46

harpy » wrote: Tulim na Djevojku iz moga kraja.
+1

Uf, ta pjesma.
LazyFox

Post 17 Oct 2011, 20:47

Emericzy » wrote:Bože, što je sladak!
Ubile su me oci i pogled. Imam osjecaj da ga obrijes da bi izgledao kao jako ruzna beba (ljudska). :zubo:
LazyFox

Post 17 Oct 2011, 20:49

Tulim i na "Tu noc kad si se udavala" i "Mojoj majci" i svasta nesto od Prljavaca. Nemam pojma zasto. :misli:
Eks

Post 17 Oct 2011, 20:53

LazyFox » wrote:Tulim i na "Tu noc kad si se udavala" i "Mojoj majci" i svasta nesto od Prljavaca. Nemam pojma zasto. :misli:
Mene ubije ona "Šteta što je kurva". :brukica: I ona lijepa ženska u spotu. A i Bodalčev glas, ima boju glasa koju volim :o
I ona " ja imam samo jednu nesreću, uništim sve što dotaknem". :zubo: : patetična:
harpy

Post 17 Oct 2011, 21:06

ex_anais » wrote:
Mene ubije ona "Šteta što je kurva". :brukica: I ona lijepa ženska u spotu. A i Bodalčev glas, ima boju glasa koju volim :o
I ona " ja imam samo jednu nesreću, uništim sve što dotaknem". :zubo: : patetična:
Pjesme za tuljenje...
Obrati pažnju na posljednju stvar
Slovenska (asocijacija na jedan takav događaj :crying: )
Solitary man
Ja bih mogo da mogu
Mačke gazdama, žene muškarcima
  • Information