Iznenađena sam jer smo ga uhvatili u tome.Euklid » wrote: Ma pusti ga, mijenja ploču svakih 5 minuta...
Mislim, meni jest mrsko što ispada da dijelimo poziciju s onima kojima je ono fašis... ček, jel još onaj delikt na snazi?
Iznenađena sam jer smo ga uhvatili u tome.Euklid » wrote: Ma pusti ga, mijenja ploču svakih 5 minuta...
Unda, izađi iz ormara.
Šta da ti kažem. Iste smo sudbe. I mene je đubre zavaralo.visekratni klon » wrote:
Iznenađena sam jer smo ga uhvatili u tome.![]()
Mislim, meni jest mrsko što ispada da dijelimo poziciju s onima kojima je ono fašis... ček, jel još onaj delikt na snazi?ali jebemu, što je previše, previše je. Ja sam dugo bila za Milanovića, šta trebam biti vjerna do groba, pa nije on drug Tito.
Još da ne bi prolazile te neke jeftine nemoćne ucjene da ako nisam za to da Zoki baca žene iz Vlade kako mu se sprdne i radi sve što radi, da sam za onog kripla.
Ajde undi na mlin, ajde.
Postoji samo hdz. I Zoki. I unda.Euklid » wrote: A jel čitaš ti undu išta? Ljevica ne postoji :schmok:
a sta sad.. kljucaj. dogovor je dogovor. izigravas dogovor.Euklid » wrote:
Viktor Ivančić: Milanović spada u sortu lažnih reformatora
E, al nemojte ipak ključat.
Naprosto mi je gušt svakodnevno prokazivat Milanovića kao govno od čovjeka i proljev od političara...
Naravno da je kriv es de pe, pa nije moja pokojna baba...Za sve, sta se dogadja u drzavi je kriv zoki. Svakako da krivicu nose i njegova braca po politici, braca mu kradezeovci. Mislim se, kako ti to nije jasno?..a unda » wrote: a sta sad.. kljucaj. dogovor je dogovor. izigravas dogovor.
jos jedan intervju? jelima sta drugo osim intervjua?
mislim, sta ima ovdje cudno? potpisujem mu odgovre..
mislim, tebi je gust milanovica prokazivat kao govno od covjeka, ali nigdje to ivancic nije rekao. a ako jest, onda je i racana prozvao govnom.
ukratko, ivancic uopce nije bas ljubitelj socijaldemokracije. to je za njega,kao i za svakog normalnog socijalista i humanista, obicna bevanda i to tanka.
ovaj intervju je vise provokacija, nego prozivanje.
cuj, ti si glasao, valjda jesi, ne znam, na zadnjim izborima za socijaldemokrate, misleci da su oni..svi skupa i kolaricka ovdje spomenuta, sta? hrvatska socijalisticka stranka, partija?
i sad, kad si vidio da se radi o socijaldemokraciji, tuzan si, razocaran?
jel tebi jasno da je ovo sto ivancic govori provokacija? ono, ajde se usudite..
a i jel tebi jasno da si imao prije dvajst dana neki referendum gdje se ustav neki mijenjao?
i da ce sad bit okapanja oko sljedeceg referenduma?
jel i to kriv milanovic? i esdepe? naravno da jest. trebaoje odmah raskidat vatikanske ugovore i tebe zvat na telefon i rec ti, ja sam svoje napravio, aj dodji pred sabor i stiti me, jedno dva miljuna ljudi mi se primice..
cekaaj, ne odustaj, nemoj se jos prestat razocaravat, najbolje tek dolazi.
pa na niti i jesam.visekratni klon » wrote:
Ne vrdaj. Rekao si da ako je Ivančić pisao protiv Zokija, lockamo topik jer je to - nepojmljivo. Euklid je našao takve članke, a sad ispada da je Ivančić Klauški, a Klauškog smo već jel srozali?![]()
Pa jebemu, drž se niti.![]()
Ma cak je i pitanje koliko je ovo manje zlo od kradezeja...pa pogledaj im samo broj nezaposlenih...li-la su, s velikim perspektivom za nadmasivanje nenadmasnih...visekratni klon » wrote:Iza Zokija nema tko da stane, kažeš. Čemu je onda dobio vlast? Ako mu to nije bila dovoljno jasna poruka i ako mu narod treba biti bodyguard, ne znam šta reć. Valjda bi nasrnuli na njega i da je spriječio ovaj umobolni referendum. Ali neće nasrnut na njega oko ćirilice pa tu važno izjavljuje da više nema ovakvih referenduma, a mogao je dozvolit ovaj prvi, to je mogao, jelda? Kakav kredibilitet.
Što nije odmah krenuo u reforme? Znači, dobio je vlast da bude drugi hdz, jer eto, narod je kriv za sve ostalo. Onda nije trebao ni doći na vlast. Ne treba nam dvaput isto sranje. Makar bilo malo manje.
ne, nije mi nikako jasno.miky0 » wrote:
Naravno da je kriv es de pe, pa nije moja pokojna baba...Za sve, sta se dogadja u drzavi je kriv zoki. Svakako da krivicu nose i njegova braca po politici, braca mu kradezeovci. Mislim se, kako ti to nije jasno?
Ma ja sam najveci krivac sta sam se rodija ovdi..a unda » wrote: ne nije mi nikako jasno.
jos ce ispast da je zoki ustvari u kaolaciji sa markickom. ili da je zoki u opus..cek, cek, malo, ovo bi moglo bit zanimljivo.
znas ko nije kriv? ti? znas zasto? jer nista i ne radis.
Ako osnujete trkeljasku stranku, glasam za nju...a unda » wrote: ne nije mi nikako jasno.
jos ce ispast da je zoki ustvari u kaolaciji sa markickom. ili da je zoki u opus..cek, cek, malo, ovo bi moglo bit zanimljivo.
znas ko nije kriv? ti? znas zasto? jer nista i ne radis.
vidi..i ti mi pls, reci, kad budu sljedeci izbori za koga ces glasat. nartvano i ti ako užizadjes na izbore.![]()
uf sta ce to bit, jedva cekam sljedece izbore. tesko da ce bit ikad bolji..
..za zokija su glasali razocarani.visekratni klon » wrote:Iza Zokija nema tko da stane, kažeš. Čemu je onda dobio vlast? Ako mu to nije bila dovoljno jasna poruka i ako mu narod treba biti bodyguard, ne znam šta reć. Valjda bi nasrnuli na njega i da je spriječio ovaj umobolni referendum. Ali neće nasrnut na njega oko ćirilice pa tu važno izjavljuje da više nema ovakvih referenduma, a mogao je dozvolit ovaj prvi, to je mogao, jelda? Kakav kredibilitet.
Što nije odmah krenuo u reforme? Znači, dobio je vlast da bude drugi hdz, jer eto, narod je kriv za sve ostalo. Onda nije trebao ni doći na vlast. Ne treba nam dvaput isto sranje. Makar bilo malo manje.
Koliko razumijem undu traži u SDPu povoljni inkubator za neku radikalniju misao koja će kad sazrije odmah imati stranačku infrastrukturu koja bi se približila tom latinomaeričkom modelu, a to je moguće samo ako SDP ima dva, tri madata. E sada vi tu ganjate Milanovića umjesto da grijete te mlade socijaliste dok malo ne sazriju. Jer HDZ ima makar tri generacije "vođa" od štajaznam Šeksa do Plenkovića i mlađih ima, što SDP baš i nema. Nije imao priliku vladati i profilirati te ljude. Imaju po Rijeci nostalgčare i to je to. U tom smislu ako je dugoročni cilj da postoji nešto što bi bilo bliže socijalizmu itd. mislim da vi radite probleme te ste tvz. unutarnji neprijatelji.Euklid » wrote: A jel čitaš ti undu išta? Ljevica ne postoji :schmok:
Unda je u pravu. Nema se što ići na mlin... što je je.visekratni klon » wrote: Ajde undi na mlin, ajde.
Plakat ćeš ti za ljevicom, to ti ja velim.![]()
Neka odluka u sebi sadrži štajaznam 13 koraka. Recimo gangrena. Prvo treba očistiti sve, obrezati odumrle dijelove, dezinficirati... i sad vi vičete kako se ne oporavlja, a ono tek skinuli odjeću i locirali gangrenozno područje. A mislim može se i odsjeć noga kod kuka, ali to nije liječenje/upravljanje u skladu s 21. stoljećem, nego 17. Milanović to lijepo i polako da nakon operacije bude što brži i dugoročniji oporavak.Ali svejedno, kolika god razina govana bila nam do grla, ne znači da ću radosno plutati u ovima samo zato što su možda do struka, a ne do ramena.
jel vidis da nista ne razumijes. ti nisi dovoljno jeo sarenih bombona kda si bio mali i sad bi samo trckarao okolo i birao, glasao gdje god se moze..miky0 » wrote:
Ako osnujete trkeljasku stranku, glasam za nju.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 25 guests