O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
visekratni klon

Post 23 Dec 2013, 01:05

Euklid » wrote: Ma pusti ga, mijenja ploču svakih 5 minuta...
Iznenađena sam jer smo ga uhvatili u tome. :zubo:

Mislim, meni jest mrsko što ispada da dijelimo poziciju s onima kojima je ono fašis... ček, jel još onaj delikt na snazi? :zubo: ali jebemu, što je previše, previše je. Ja sam dugo bila za Milanovića, šta trebam biti vjerna do groba, pa nije on drug Tito. :facepalm: Još da ne bi prolazile te neke jeftine nemoćne ucjene da ako nisam za to da Zoki baca žene iz Vlade kako mu se sprdne i radi sve što radi, da sam za onog kripla. :facepalm:

visekratni klon

Post 23 Dec 2013, 01:06

Euklid » wrote:
Jebiga,
niko, izgleda, u ovoj državi ne valja, samo Zoka valja...
Unda, izađi iz ormara. :rofl: Mislim, i meni je bio lijep, ali prije vladavine, dok se nije raskvasao i krenuo na posao. :zubo:
MightyMe

Post 23 Dec 2013, 01:07

Image

:kokice:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 23 Dec 2013, 01:08

Samo se vi svađajte ne ljevici. :giggle: :E
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

visekratni klon » wrote:
Iznenađena sam jer smo ga uhvatili u tome. :zubo:

Mislim, meni jest mrsko što ispada da dijelimo poziciju s onima kojima je ono fašis... ček, jel još onaj delikt na snazi? :zubo: ali jebemu, što je previše, previše je. Ja sam dugo bila za Milanovića, šta trebam biti vjerna do groba, pa nije on drug Tito. :facepalm: Još da ne bi prolazile te neke jeftine nemoćne ucjene da ako nisam za to da Zoki baca žene iz Vlade kako mu se sprdne i radi sve što radi, da sam za onog kripla. :facepalm:
Šta da ti kažem. Iste smo sudbe. I mene je đubre zavaralo.

Mislim, niko sretniji od mene da se pokaže kako smo u krivu i kako Milanović zna šta radi i kako uspješno vodi zemlju iz krize...
'if you fall, i'll be there' (floor)
visekratni klon

Kao što rekoh. :zubo: A bio je nekad zgodan. Ček kad ti se Kolinda razdeblja. :gaah:
Euklid
old school

Post 23 Dec 2013, 01:09

Kar Jozef » wrote:Samo se vi svađajte ne ljevici. :giggle: :E
A jel čitaš ti undu išta? Ljevica ne postoji :schmok:
visekratni klon

Post 23 Dec 2013, 01:09

Kar Jozef » wrote:Samo se vi svađajte ne ljevici. :giggle: :E
Ajde undi na mlin, ajde. :zubo:

Plakat ćeš ti za ljevicom, to ti ja velim. :rofl:

Ali svejedno, kolika god razina govana bila nam do grla, ne znači da ću radosno plutati u ovima samo zato što su možda do struka, a ne do ramena. :ne zna:
visekratni klon

Post 23 Dec 2013, 01:10

Euklid » wrote: A jel čitaš ti undu išta? Ljevica ne postoji :schmok:
Postoji samo hdz. I Zoki. I unda.

:trk:
MightyMe

Post 23 Dec 2013, 01:11

Image

:kokice:
Euklid
old school

visekratni klon » wrote:
Postoji samo hdz. I Zoki. I unda.

:trk:
:rofl: :rofl:
visekratni klon

To je retuširano, kao ona Vesna s plakata. :rofl:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 23 Dec 2013, 01:15

Euklid » wrote:
Viktor Ivančić: Milanović spada u sortu lažnih reformatora

E, al nemojte ipak ključat.

Naprosto mi je gušt svakodnevno prokazivat Milanovića kao govno od čovjeka i proljev od političara...
a sta sad.. kljucaj. dogovor je dogovor. izigravas dogovor. :D

jos jedan intervju? jelima sta drugo osim intervjua?

mislim, sta ima ovdje cudno? potpisujem mu odgovre..:D

mislim, tebi je gust milanovica prokazivat kao govno od covjeka, ali nigdje to ivancic nije rekao. a ako jest, onda je i racana prozvao govnom.

ukratko, ivancic uopce nije bas ljubitelj socijaldemokracije. to je za njega,kao i za svakog normalnog socijalista i humanista, obicna bevanda i to tanka.
ovaj intervju je vise provokacija, nego prozivanje.

cuj, ti si glasao, valjda jesi, ne znam, na zadnjim izborima za socijaldemokrate, misleci da su oni..svi skupa i kolaricka ovdje spomenuta, sta? hrvatska socijalisticka stranka, partija?
i sad, kad si vidio da se radi o socijaldemokraciji, tuzan si, razocaran?

jel tebi jasno da je ovo sto ivancic govori provokacija? ono, ajde se usudite..

a i jel tebi jasno da si imao prije dvajst dana neki referendum gdje se ustav neki mijenjao?
i da ce sad bit okapanja oko sljedeceg referenduma?
jel i to kriv milanovic? i esdepe? naravno da jest. trebaoje odmah raskidat vatikanske ugovore i tebe zvat na telefon i rec ti, ja sam svoje napravio, aj dodji pred sabor i stiti me, jedno dva miljuna ljudi mi se primice.. :D

cekaaj, ne odustaj, nemoj se jos prestat razocaravat, najbolje tek dolazi. :D
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 23 Dec 2013, 01:22

..a unda » wrote: a sta sad.. kljucaj. dogovor je dogovor. izigravas dogovor. :D

jos jedan intervju? jelima sta drugo osim intervjua?

mislim, sta ima ovdje cudno? potpisujem mu odgovre..:D

mislim, tebi je gust milanovica prokazivat kao govno od covjeka, ali nigdje to ivancic nije rekao. a ako jest, onda je i racana prozvao govnom.

ukratko, ivancic uopce nije bas ljubitelj socijaldemokracije. to je za njega,kao i za svakog normalnog socijalista i humanista, obicna bevanda i to tanka.
ovaj intervju je vise provokacija, nego prozivanje.

cuj, ti si glasao, valjda jesi, ne znam, na zadnjim izborima za socijaldemokrate, misleci da su oni..svi skupa i kolaricka ovdje spomenuta, sta? hrvatska socijalisticka stranka, partija?
i sad, kad si vidio da se radi o socijaldemokraciji, tuzan si, razocaran?

jel tebi jasno da je ovo sto ivancic govori provokacija? ono, ajde se usudite..

a i jel tebi jasno da si imao prije dvajst dana neki referendum gdje se ustav neki mijenjao?
i da ce sad bit okapanja oko sljedeceg referenduma?
jel i to kriv milanovic? i esdepe? naravno da jest. trebaoje odmah raskidat vatikanske ugovore i tebe zvat na telefon i rec ti, ja sam svoje napravio, aj dodji pred sabor i stiti me, jedno dva miljuna ljudi mi se primice.. :D

cekaaj, ne odustaj, nemoj se jos prestat razocaravat, najbolje tek dolazi. :D
Naravno da je kriv es de pe, pa nije moja pokojna baba...Za sve, sta se dogadja u drzavi je kriv zoki. Svakako da krivicu nose i njegova braca po politici, braca mu kradezeovci. Mislim se, kako ti to nije jasno?
visekratni klon

Post 23 Dec 2013, 01:25

Iza Zokija nema tko da stane, kažeš. Čemu je onda dobio vlast? Ako mu to nije bila dovoljno jasna poruka i ako mu narod treba biti bodyguard, ne znam šta reć. Valjda bi nasrnuli na njega i da je spriječio ovaj umobolni referendum. Ali neće nasrnut na njega oko ćirilice pa tu važno izjavljuje da više nema ovakvih referenduma, a mogao je dozvolit ovaj prvi, to je mogao, jelda? Kakav kredibilitet.

Što nije odmah krenuo u reforme? Znači, dobio je vlast da bude drugi hdz, jer eto, narod je kriv za sve ostalo. Onda nije trebao ni doći na vlast. Ne treba nam dvaput isto sranje. Makar bilo malo manje.
..a unda
Undaminator

Post 23 Dec 2013, 01:28

visekratni klon » wrote:
Ne vrdaj. Rekao si da ako je Ivančić pisao protiv Zokija, lockamo topik jer je to - nepojmljivo. Euklid je našao takve članke, a sad ispada da je Ivančić Klauški, a Klauškog smo već jel srozali? :D

Pa jebemu, drž se niti. :gaah: :zubo:
pa na niti i jesam. :D

da imamo dva intervjua ivanciceva. ne clanke. di se on to najebo milanovicu svega po spisku? nema. nema iz vise razloga. jedan je da nema za sto, tj jer milanovic nista vidljivo ne radi, on je birokrat. sta ste vi mislili za njega?
drugi je manje bitan, a i sad sam ga zaboravio.. :zubo:

ah, da. rekao sam to vec..nije zanimljivo, dosadno ga je zajebavat.

sve ovo sto je on rekao, kolko se sjecam tih intervjua, potpisujem.

i sata samja to srozao klauskog? klauski je klauski, ali ipak je i ivancic, ivancic, jel tako, nemojmo se zajebavat. ono sto klauski kad je malo valjda nervozniji pa je zesci, ivancicu ne vidim kraja..dere li dere i to stalno i to sve jace..:D
cuj, ipak je klauski malo ono, ipak mu je gradjanska neka pozicija, neki liberalizam malo nesto drazi. jel tako? ..a? jel malo, je..jelda da je. njezniji je, nije bas on materijal za neke barikade..ali ih zna dobro opisat ako treba, sta jest, jest :D

dakle, zasto se ne kljuca topik? ko je ovdje dosljedan, a tko nije? :kokice:
miky0
ST Leader

Post 23 Dec 2013, 01:29

visekratni klon » wrote:Iza Zokija nema tko da stane, kažeš. Čemu je onda dobio vlast? Ako mu to nije bila dovoljno jasna poruka i ako mu narod treba biti bodyguard, ne znam šta reć. Valjda bi nasrnuli na njega i da je spriječio ovaj umobolni referendum. Ali neće nasrnut na njega oko ćirilice pa tu važno izjavljuje da više nema ovakvih referenduma, a mogao je dozvolit ovaj prvi, to je mogao, jelda? Kakav kredibilitet.

Što nije odmah krenuo u reforme? Znači, dobio je vlast da bude drugi hdz, jer eto, narod je kriv za sve ostalo. Onda nije trebao ni doći na vlast. Ne treba nam dvaput isto sranje. Makar bilo malo manje.
Ma cak je i pitanje koliko je ovo manje zlo od kradezeja...pa pogledaj im samo broj nezaposlenih...li-la su, s velikim perspektivom za nadmasivanje nenadmasnih...
..a unda
Undaminator

Post 23 Dec 2013, 01:30

miky0 » wrote:
Naravno da je kriv es de pe, pa nije moja pokojna baba...Za sve, sta se dogadja u drzavi je kriv zoki. Svakako da krivicu nose i njegova braca po politici, braca mu kradezeovci. Mislim se, kako ti to nije jasno?
ne, nije mi nikako jasno. :D

prvi put kad sam cuo to izjednacavanje, bilo je od jednog hardkor pravasa..

jos ce ispast da je zoki ustvari u koalaciji sa markickom. ili da je zoki u opus..cek, cek, malo, ovo bi moglo bit zanimljivo. :D

znas ko nije kriv? ti? znas zasto? jer nista i ne radis. :D

vidi..i ti mi pls, reci, kad budu sljedeci izbori za koga ces glasat. naravano i ti ako izadjes na izbore. :kokice:

uf sta ce to bit, jedva cekam sljedece izbore. tesko da ce bit ikad bolji.. :cheer:
miky0
ST Leader

Post 23 Dec 2013, 01:33

..a unda » wrote: ne nije mi nikako jasno. :D

jos ce ispast da je zoki ustvari u kaolaciji sa markickom. ili da je zoki u opus..cek, cek, malo, ovo bi moglo bit zanimljivo. :D

Ma ja sam najveci krivac sta sam se rodija ovdi :mad:
miky0
ST Leader

Post 23 Dec 2013, 01:35

..a unda » wrote: ne nije mi nikako jasno. :D

jos ce ispast da je zoki ustvari u kaolaciji sa markickom. ili da je zoki u opus..cek, cek, malo, ovo bi moglo bit zanimljivo. :D

vidi..i ti mi pls, reci, kad budu sljedeci izbori za koga ces glasat. nartvano i ti ako užizadjes na izbore. :kokice:

uf sta ce to bit, jedva cekam sljedece izbore. tesko da ce bit ikad bolji.. :cheer:
Ako osnujete trkeljasku stranku, glasam za nju.
..a unda
Undaminator

Post 23 Dec 2013, 01:36

visekratni klon » wrote:Iza Zokija nema tko da stane, kažeš. Čemu je onda dobio vlast? Ako mu to nije bila dovoljno jasna poruka i ako mu narod treba biti bodyguard, ne znam šta reć. Valjda bi nasrnuli na njega i da je spriječio ovaj umobolni referendum. Ali neće nasrnut na njega oko ćirilice pa tu važno izjavljuje da više nema ovakvih referenduma, a mogao je dozvolit ovaj prvi, to je mogao, jelda? Kakav kredibilitet.

..za zokija su glasali razocarani. :D

sljedeca izborna bitka bit ce izmedju tih razocaranih i ocajnih. :D

ustvari, imam ideju. mogaobih cak pobijedit na izborima. osnovat cu dvije stranke..jedna ce bit stranka razocaranih, druga stranaka ocajnih. idemo u koaliciju i osvajamo sabor apsolutnom vecinom, garant. D:
visekratni klon

Post 23 Dec 2013, 01:37

Ti si stvarno trebao biti piar. :D

Prvo si tvrdio da Ivančić nije pisao loše o Milanoviću.
Dokaz podastrijet.
Tada si zaspinao da Ivančić zapravo ne blati time Milanovića nego ga provocira da bude bolje, da sve više napreduje, da učini radikalne poteze- a to je tek smiješno jer ako je Ivančić svjestan da Milanović nije drug Tito, na što ga onda provocira točno? Time što govori što Milanović jest ga zapravo provocira i posve je moguće da Milanović prestane biti to što jest i postane pravi ljevičar, jelda? Kako ne.

Dakle, blati li ga ili ne? Ako ga blati, moraš priznati da si neosnovano ovdje izrugivao ljude da su hadezeovci i to čak i Klauškog koji jel neće od sramote moć kada Karamarko dođe na vlast pa će otić vrtlarit i pisati Gole istine jer je jebiga strašnog li grijeha blatio Zokija. Ma neće moći sebe u ogledalo pogledati.
Mi smo svi naravno hadezeovci također.

Dakle, odluči se. Naravno da ne možeš upasti u takvu kontradiktornost pa da Ivančića proglasiš hadezeovcem, a dosad si slijedio nit da su svi koji blate Milanovića hadezeovci. Kada smo došli do Ivančića, više se nisi mogao izvući iz takve nelogičnosti pa si imao dvije opcije:

- Ivančić je kao i svi mi zajedno s Klauškim hadezeovac
- Ivančić zapravo ne blati Zokija, ali mi to ne vidimo

Kurac.
Da bi Ivančić poticao Milanovića da popizdi i ne znam, raskrsti Vatikanske, napravi bilo što što bi prava ljevica napravila, on bi morao vjerovati da je Milanović uopće prava ljevica i taj kalibar. Ako to ne vjeruje, ako mu je ova ljevica u samoj suštini kapitalistička svinja, na što ga onda jebemu potiče? Pa neće Milanović van svoje kože. Takav je kakav je i stranka je takva kakva je. DAkle, ostaje samo opcija da ga blati. A to ne možeš priznati jer onda ispada po tvojoj računici da su svi koji blate Zokija hadezeovi igrači, ispada da si upravo optužio onog za kog si bio uvjeren da nije nikad blatio Zokija, pa ne može on biti, toliko ipak ne možeš skočiti.
Jer je to dakako besmislica.

Eto, to je tvoje vrdanje, jasno prikazano.
Sad možda možeš razjasniti sebi da nisu svi koji su protiv Zokija ujedno za Karamarka. Ili ćemo na spin 3, da si samo Ivančić može dozvoliti takve govore?
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 23 Dec 2013, 01:38

Euklid » wrote: A jel čitaš ti undu išta? Ljevica ne postoji :schmok:
Koliko razumijem undu traži u SDPu povoljni inkubator za neku radikalniju misao koja će kad sazrije odmah imati stranačku infrastrukturu koja bi se približila tom latinomaeričkom modelu, a to je moguće samo ako SDP ima dva, tri madata. E sada vi tu ganjate Milanovića umjesto da grijete te mlade socijaliste dok malo ne sazriju. Jer HDZ ima makar tri generacije "vođa" od štajaznam Šeksa do Plenkovića i mlađih ima, što SDP baš i nema. Nije imao priliku vladati i profilirati te ljude. Imaju po Rijeci nostalgčare i to je to. U tom smislu ako je dugoročni cilj da postoji nešto što bi bilo bliže socijalizmu itd. mislim da vi radite probleme te ste tvz. unutarnji neprijatelji. :o
visekratni klon » wrote: Ajde undi na mlin, ajde. :zubo:
Unda je u pravu. Nema se što ići na mlin... što je je. :o :E
Plakat ćeš ti za ljevicom, to ti ja velim. :rofl:
:o
Ali svejedno, kolika god razina govana bila nam do grla, ne znači da ću radosno plutati u ovima samo zato što su možda do struka, a ne do ramena. :ne zna:
Neka odluka u sebi sadrži štajaznam 13 koraka. Recimo gangrena. Prvo treba očistiti sve, obrezati odumrle dijelove, dezinficirati... i sad vi vičete kako se ne oporavlja, a ono tek skinuli odjeću i locirali gangrenozno područje. A mislim može se i odsjeć noga kod kuka, ali to nije liječenje/upravljanje u skladu s 21. stoljećem, nego 17. Milanović to lijepo i polako da nakon operacije bude što brži i dugoročniji oporavak. :o Eventualno treba maknut Jovanovića i to je to. :D
..a unda
Undaminator

Post 23 Dec 2013, 01:38

miky0 » wrote:
Ako osnujete trkeljasku stranku, glasam za nju.
jel vidis da nista ne razumijes. ti nisi dovoljno jeo sarenih bombona kda si bio mali i sad bi samo trckarao okolo i birao, glasao gdje god se moze.. :D

ovo ovdje je anarhizam. nema politike, nema stranke. pravi virtualni bakunjin na djelu.. :D
visekratni klon

Post 23 Dec 2013, 01:40

Milanović nema vremena jer ako ne odreže nogu, neće spasiti život. Kapiraš? Jer će doći mesari iz sedamnaestog i obući nogu i pustiti je da istrune.
  • Information