http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=716673
Sta mislite?
Ja mislim da bi ubuduce opet moga zavolit svoj negdasnji klub, kad se okupatorskofasistickoustaske sile maknu
Aj dobro, ne mogu ni ja.miky0 » wrote:E jbg, tamo ne mogu sudjelovat...
Cetnicki!? Vajda jugoslavenski iliti komunisticki, jebo te pas, jerbo sam ja splitovac sve dok se na grb ne vrati stari sjaj crvene bojejudolino » wrote: Aj dobro, ne mogu ni ja.
Ajmo sad nas dva: marš u pičku materinu, tovare jedan četnički, jebo te Ajduk da te jebo...
Nek si jebe mater emigrantsku&nepismenu...miky0 » wrote:Evo vatreni ustasa dobija 10 utakmica suspenzije, ili ti ga sta je igra, igra je...
A šta, kurac? Četnički, jugoslavenski, srpski, partizanski, komunistički, pederski, ciganski, ekološki, pismeni, načitani, obrazovani, osviješteni, susretljivi, nenadrkani, dobronamjerni, znanstveni, na činjenicama utemeljeni, nepristrani, pravedni, časni, pošteni, miroljubivi, itd, itd... Sve je to sinonim za sotonistički&neprijateljski!miky0 » wrote:
Cetnicki!? Vajda jugoslavenski iliti komunisticki, jebo te pas, jerbo sam ja splitovac sve dok se na grb ne vrati stari sjaj crvene boje
Koja sramota.miky0 » wrote:Evo vatreni ustasa dobija 10 utakmica suspenzije, ili ti ga sta je igra, igra je...

Rudanica je carica! Več mi je počela ić na kurac, ali u NU2 je RASTURILA!Euklid » wrote:Željka Markić je pluskvamperfekt.
Kako je to jučer lijepo pojasnila Rudanica svim političkim analfabetima :emer:
Izgleda i ona čita trkeljanje...
Aupičku...judolino » wrote: Daj joj bar zbriši taj govnarski post, pliz...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests