Kako me živcira...

Razgovor ugodni, divan natenane
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 14 Dec 2013, 20:29

Euklid » wrote:gaćice, djevojke... trebate obuć crvene gaćice...
..ne slusajte ga. same procijenite jel treba opce ih navlacit.. :D

Starfish

Post 14 Dec 2013, 20:30

kako je ova ornela iz plesa lijepa :cerek:
visekratni klon

Post 14 Dec 2013, 20:31

I ja sam mislila igrat s njim igru tko je luđi, ali kako protiv nekog koga poznaje cijela policija, pa da i mene jel upozna. :rofl:
Veli mu prijatelj neki dan mrtav ladan- a zašto im bombu ne staviš?

Unda, :facepalm:
..a unda
Undaminator

Post 14 Dec 2013, 20:31

visekratni klon » wrote:
Pićkice. Boje ga se. A i nema tko nego roditelji ovog drugog što se s njim udružio prošle godine, oni šute naravno, onda neka žena s kćerima koja ne proviruje nos i drži se dalje od svega i upravitelj zgrade koji ga se boji ko vrag i jedva ga je baba natjerala da jednom zove policiju. Sve ostalo su neki uredi i nema nikoga, a s ove strane neke podstanarke koje isto jedva proviruju i jedna drugu prate kad idu bacit smeće. :zubo:
..a stas od budale. tu nista ne pomaze. tu cak ne pomaze i da dodje jedan onako, prijateljski popricat s njim.. :zubo:
mozda..ali samo mozda kad bi se tako desetak puta popricalo, potoje neke sanse, ali kazem..i to mozda.. :D
..a unda
Undaminator

Post 14 Dec 2013, 20:32

visekratni klon » wrote:I ja sam mislila igrat s njim igru tko je luđi, ali kako protiv nekog koga poznaje cijela policija, pa da i mene jel upozna. :rofl:

sta unda? :kokice:
visekratni klon

Post 14 Dec 2013, 20:34

..a unda » wrote: ..a stas od budale. tu nista ne pomaze. tu cak ne pomaze i da dodje jedan onako, prijateljski popricat s njim.. :zubo:
mozda..ali samo mozda kad bi se tako desetak puta popricalo, potoje neke sanse, ali kazem..i to mozda.. :D
Znaš da sam mnogo puta mislila da mi je nekom platit, onda se sjetim da ja ne poznajem nikog kome bih platila, a di još nać nekog ko je diskretan. :facepalm: Muka mi što uopće to razmatram često. :zubo:

Moram otić ća odavde, samo ostaju mi baba i mater svejedno, a i njima prijeti. :ne zna:
..a unda wrote: sta unda? :kokice:
Ništa. :facepalm:
Starfish

Post 14 Dec 2013, 20:35

visekratni klon » wrote:I ja sam mislila igrat s njim igru tko je luđi, ali kako protiv nekog koga poznaje cijela policija, pa da i mene jel upozna. :rofl:

:trk:

a kako reagira kad ga se ignorira? dakle, ništa virkanje iza zavjese, jednostavno ko da ne postoji. jel onda odustane?
visekratni klon

Post 14 Dec 2013, 20:35

U ostalim vijestima, varam terapeutkinju. Nisam joj naime nikad rekla da sam otišla i da idem kod drugog jer ovog ću možda moć plaćat samo tri mjeseca i šta ako se budem morala vratiti kod nje. :zubo: Osjećam se pokvareno. :facepalm:
I imam tremu od novog, s njom mi je bilo lako jer je žensko i jer je blaga. :mama:
visekratni klon

Post 14 Dec 2013, 20:37

Starfish » wrote:
:trk:

a kako reagira kad ga se ignorira? dakle, ništa virkanje iza zavjese, jednostavno ko da ne postoji. jel onda odustane?
To i radimo dugo već, ali ne odustaje, ima jedno mjesec dana da ne znam što mu je, ono popizdio je kao u najgorim danima nekad, jedno vrijeme je prestao bio, sad svaki dan se dernja čim se digne i dok ne ide leć. Jedino ne pušta muziku jer računa da mu onda nećemo zvat policiju, ali se zato dernja da ga je nemoguće slušat i prijeti i dalje. Trebam zvat policiju jbga, ali mi mrsko pričat s njima, mrsko mi je to sve.
Starfish

Post 14 Dec 2013, 20:41

visekratni klon » wrote:
To i radimo dugo već, ali ne odustaje, ima jedno mjesec dana da ne znam što mu je, ono popizdio je kao u najgorim danima nekad, jedno vrijeme je prestao bio, sad svaki dan se dernja čim se digne i dok ne ide leć. Jedino ne pušta muziku jer računa da mu onda nećemo zvat policiju, ali se zato dernja da ga je nemoguće slušat i prijeti i dalje. Trebam zvat policiju jbga, ali mi mrsko pričat s njima, mrsko mi je to sve.
užas. ja mu ne bih zvala nikog da prijateljski porazgovaraju jer je velika vjerjatnost da se svi ti međusobno znaju, još bi mu javio što si napravila :S

kak to da mijenjaš? to ćeš ići na neku drugu metodu?
..a unda
Undaminator

Post 14 Dec 2013, 20:44

visekratni klon » wrote:U ostalim vijestima, varam terapeutkinju. Nisam joj naime nikad rekla da sam otišla i da idem kod drugog jer ovog ću možda moć plaćat samo tri mjeseca i šta ako se budem morala vratiti kod nje. :zubo: Osjećam se pokvareno. :facepalm:
I imam tremu od novog, s njom mi je bilo lako jer je žensko i jer je blaga. :mama:
neka, varaj je.prevari i tog i nadji jos jednog treceg.

bit ce ti to kao kad ti majstor gleda nesto pokvareno po kuci ili auto.. reci ce ti..a koji je ovo mestar prije radio. :facepalm:
:D
visekratni klon

Post 14 Dec 2013, 20:45

Starfish » wrote:
užas. ja mu ne bih zvala nikog da prijateljski porazgovaraju jer je velika vjerjatnost da se svi ti međusobno znaju, još bi mu javio što si napravila :S

kak to da mijenjaš? to ćeš ići na neku drugu metodu?
Isuse, da, toga se nisam ni sjetila.

Mijenjam jer mi je puko film kod nove serije napada panike, ono dok sam bila ok oko toga, išla sam, mada nema rezultata ni u vezi faksa i još sam se sjebala s lošim životnim izborom van faksa i to mi se sve srušilo n a glavu i to pored terapije, jbga, ovo je već drugi put da mi se to dešava pored nje. Znam da tri mjeseca neće značit skoro ništa jbga, ali bar da se malo trgnem, a njega hvale pa eto, ne znam koja je metoda, samo nije besplatna kao ko dnje nego skupa metoda. :zubo: Nemam pojma, još sam skeptična da je stari uopće pristao na to i da će to na dobro izać. A i bed mi je neke stvari reći, moram smislit kako ću to, njoj sam bez pardona sve govorila. Al badava.
..a unda
Undaminator

Post 14 Dec 2013, 20:45

visekratni klon » wrote:
jesi li ti provjerila oce li okrenut na jugo? :kokice:
visekratni klon

Post 14 Dec 2013, 20:46

..a unda » wrote: neka, varaj je.prevari i tog i nadji jos jednog treceg.

bit ce ti to kao kad ti majstor gleda nesto pokvareno po kuci ili auto.. reci ce ti..a koji je ovo mestar prije radio. :facepalm:
:D
:rofl: :rofl: :rofl:
visekratni klon

Post 14 Dec 2013, 20:47

..a unda » wrote: jesi li ti provjerila oce li okrenut na jugo? :kokice:
Mjesec dana?
Ja mislim da će on jednom nekog ubit, samo se nadam ne nas. :zubo: Tako to krene, poznat policiji, a nije poznat po krađi nego bombama, jbga, logičan slijed. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 14 Dec 2013, 20:49

visekratni klon » wrote:
Mjesec dana?
Ja mislim da će on jednom nekog ubit, samo se nadam ne nas. :zubo: Tako to krene, poznat policiji, a nije poznat po krađi nego bombama, jbga, logičan slijed. :zubo:
a cuj, sta rec..treba tu velika kolicina emoconalne inteligencije i sve ostale inteligencije, a ja nemam nijednu. :D

jest, samo se nadat da ce se negdje zajebat sto dalje od tebe. sta drugo..
Starfish

Post 14 Dec 2013, 20:50

visekratni klon » wrote:
Isuse, da, toga se nisam ni sjetila.

.......
ja si uopće ne mogu predočit kako to izgleda. jel ležiš na kauču? :zubo:
btw, nadam se da nije zgodan :rofl: :o
visekratni klon

Post 14 Dec 2013, 20:50

..a unda » wrote: a cuj, sta rec..treba tu velika kolicina emoconalne inteligencije i sve ostale inteligencije, a ja nemam nijednu. :D

jest, samo se nadat da ce se negdje zajebat sto dalje od tebe. sta drugo..
Ja se svaki dan nadam da će ga zatvorit zbog nečeg što je vani napravio.
Veli mi mater, a to mislim da je krivo čula jer ako nije... bio je naime neki navodno policajac (za taj dio se nadam da se prevarila) i njemu je priznao onako skrušeno kao popu da je imao šovinistički ispad, mlatio je strance palicom i onda je ovaj rekao- a dobro, ajde, dobro.
Mislim, nije valjda policajac... :facepalm: Ono, idi, grijesi su ti oprošteni. :S
visekratni klon

Post 14 Dec 2013, 20:52

Starfish » wrote:
ja si uopće ne mogu predočit kako to izgleda. jel ležiš na kauču? :zubo:
btw, nadam se da nije zgodan :rofl: :o
Ne. Stolica it is.
Starfish

Post 14 Dec 2013, 20:53

dakle, svi vicevi o policajcima su točni :misli: :facepalm: :zubo:
visekratni klon

Post 14 Dec 2013, 20:54

Starfish » wrote:dakle, svi vicevi o policajcima su točni :misli: :facepalm: :zubo:
:rofl: :rofl: :rofl:

Ja sam šokirana, ne znam, ispada da se onda žalim na krivom mjestu. :facepalm:
Starfish

Post 14 Dec 2013, 20:55

visekratni klon » wrote:
Ne. Stolica it is.

......
ne znam, baš razmišljam kako bih ja rekla neke stvari :S vjerojatno bih prešućivala :facepalm:
pokte, za psihoterapiju treba hrabrost :crying:
..a unda
Undaminator

Post 14 Dec 2013, 20:56

visekratni klon » wrote:
Ja se svaki dan nadam da će ga zatvorit zbog nečeg što je vani napravio.
Veli mi mater, a to mislim da je krivo čula jer ako nije... bio je naime neki navodno policajac (za taj dio se nadam da se prevarila) i njemu je priznao onako skrušeno kao popu da je imao šovinistički ispad, mlatio je strance palicom i onda je ovaj rekao- a dobro, ajde, dobro.
Mislim, nije valjda policajac... :facepalm: Ono, idi, grijesi su ti oprošteni. :S
e, a kolege, sta ces. dok ne zabuca posteno, nece mu nista.. :kokice:
visekratni klon

Post 14 Dec 2013, 20:56

Starfish » wrote:
ne znam, baš razmišljam kako bih ja rekla neke stvari :S vjerojatno bih prešućivala :facepalm:
pokte, za psihoterapiju treba hrabrost :crying:
Ovoj sam bez beda govorila i najsramotnije stvari, ali jbga, nije me od njih izliječila i kad sam to skužila, sve mi se srušilo. :zubo:
A lijepo sam joj rekla što hoću od nje. :durica:
Sad kad mi se ovaj krene smijat.
visekratni klon

Post 14 Dec 2013, 20:57

.
  • Information