hvala na komplimentu.Whereabout » wrote:
OVO bih ja kvotala na svakoj sljedećoj stranici teme, da nikad ne padne, i to sve do trenutka dok netko ne posta svoj friško odrezani nokat. Nožni!
p.s. bez ironije bih bila u stanju pisati - ok ajde, čitati - na temu je li to potencijalno umjetnost i subverzija. Držim da jest.
Što vas je danas nasmijalo?
Na brodu je svima super, samo Kapetan Kuka!
Idu dva digitrona ulicom i pjevaju:
- "Računajte na nas"
Pričaju dva poznanika:
- Kako je kod vas u firmi?
- Kao u Vip-u !
- Opa, pa to znači da su vam dobre plaće?!
- Ma jok, nula kuna po minuti!
Jesi cuo da postoji zivot van neta?
- Seres, daj link!

- "Računajte na nas"
Pričaju dva poznanika:
- Kako je kod vas u firmi?
- Kao u Vip-u !
- Opa, pa to znači da su vam dobre plaće?!
- Ma jok, nula kuna po minuti!
Jesi cuo da postoji zivot van neta?
- Seres, daj link!
Meni su ovi urnebesnikarambol » wrote:Na brodu je svima super, samo Kapetan Kuka!
![]()
- "Računajte na nas"
![]()
Stvarno
uvaljivali nam ankete na vakultetu.
jedna je bila o socijalno-psihološkim posljedicama rata. anketa o srbima i hrvatima.
preumorna sam bila da ih zatrolam, a pomislila sam da dam odgovore u stilu ekstremnog desničara s paranoidno agresivnim tendencijama.
odustala sam jer nije bilo vrijedno. jebeš anketu o srbima i hrvatima i ratu , u kojoj te niti u jednom pitanju niti na jedan način, bilo direktno ili indirektno, ne pitaju za tvoj stav o, blažene uspomene, doktoru franji tuđmanu.
jedna je bila o socijalno-psihološkim posljedicama rata. anketa o srbima i hrvatima.
preumorna sam bila da ih zatrolam, a pomislila sam da dam odgovore u stilu ekstremnog desničara s paranoidno agresivnim tendencijama.
odustala sam jer nije bilo vrijedno. jebeš anketu o srbima i hrvatima i ratu , u kojoj te niti u jednom pitanju niti na jedan način, bilo direktno ili indirektno, ne pitaju za tvoj stav o, blažene uspomene, doktoru franji tuđmanu.
Trlalalalalalala.....Alo mala, cujes li ti mene, picke daj, ionako sjedis na njoj bezveze citav dan!
Nenadjebivo!
Sukus musko-zenskih odnosa?
I sto bi im rekla?*Splenda* » wrote:...., u kojoj te niti u jednom pitanju niti na jedan način, bilo direktno ili indirektno, ne pitaju za tvoj stav o, blažene uspomene, doktoru franji tuđmanu.
Da je bio nenadmasena inspiracija u osmjehu za Nike logo?
Daj, majketi, mogu li ti maknit te zvjezdice oko nicka, živciraju me.*Splenda* » wrote:uvaljivali nam ankete na vakultetu.
preumorna sam bila da ih zatrolam, a pomislila sam da dam odgovore u stilu ekstremnog desničara s paranoidno agresivnim tendencijama.![]()
zadužio naš narod riječima i djelima.
-
- Information
-