:lektorirano:karambol wrote:No, moraš mi cijelu zimu davati
Kako me živcira...
-
visekratni klon
Server tamo.
Ma ću se nervirat, jebe mi se. Ako ne radi server, ne radim ni ja.
Nah, ovisnost je jača i od servera.
Nah, ovisnost je jača i od servera.
-
visekratni klon
Nabijem ovo doba godine. Mh, ne mogu se naljutit, nemam energije. Ispod svake depresivne epizode leži golem bijes, ja svoj ne mogu prizvati, a i da mogu, šta bih s njim, nalupala susjede. 
-
visekratni klon
Zapravo, kad se sjetim prošlog prosinca, a tek pretprošlog, ovaj je čak ok.
Nikad više neću prihvaćati pozive za Novu tek tako. Nema gore robije od sjedenja negdje i eto, kao vani si, a zapravo si zakurac i jedva čekaš ići doma. Nema. Filmovi doma su super.
A kad se sjetim nekih drugih stvari.
Spavanje i žderanje je odlično, može uvijek gore.
Isukrste, sad sam se sjetila i zapretprošle Nove s onom ludačom.

Nikad više neću prihvaćati pozive za Novu tek tako. Nema gore robije od sjedenja negdje i eto, kao vani si, a zapravo si zakurac i jedva čekaš ići doma. Nema. Filmovi doma su super.
A kad se sjetim nekih drugih stvari.
Isukrste, sad sam se sjetila i zapretprošle Nove s onom ludačom.
Ja sam prosli prosinac onom tamo upala u ured obucena u zenskog djeda mraza. U dva ujutro. Ove godine nemam volje ni za sto.visekratni klon wrote:Zapravo, kad se sjetim prošlog prosinca, a tek pretprošlog, ovaj je čak ok.![]()
![]()
A kad se sjetim nekih drugih stvari.![]()
Isukrste, sad sam se sjetila i zapretprošle Nove s onom ludačom.![]()
Meni je prosla godina bila cisto ok jer sam poslusala tvoju uputubi navukla jednu crvenu carapu. Ova godina je bila uzas.jer sam uspjela jedino zataknuti crvenu kuhinjsku krpu u dekolte. To ne pali valjda
Desire makes slaves out of kings.
-
visekratni klon
Ja sam imala crveni šal pa me nije spasilo zadnje dvije, a pretprošle, viš ne sjećam se, ali nije bila loša, bar do polovine. Ova je recimo najgora.Éowyn » wrote:
Ja sam prosli prosinac onom tamo upala u ured obucena u zenskog djeda mraza. U dva ujutro. Ove godine nemam volje ni za sto.
Meni je prosla godina bila cisto ok jer sam poslusala tvoju uputubi navukla jednu crvenu carapu. Ova godina je bila uzas.jer sam uspjela jedino zataknuti crvenu kuhinjsku krpu u dekolte. To ne pali valjda
Zaapravo, 2011-a je bila zadnja godina kad sam povjerovala da neš mogu napraviti dobro od sebe. I onda zajebala maestralno.
-
visekratni klon
E, ove godine imam takve, samo ne znam oću ih se sjetiti obuć za Novu.Euklid » wrote:gaćice, djevojke... trebate obuć crvene gaćice...
-
visekratni klon
ne znam, al se sjećam da je bilo nešto
i upravo shvatih da mi je prethodni post bio ontopičan
-
visekratni klon
Starfish » wrote:
ne znam, al se sjećam da je bilo nešto![]()
i upravo shvatih da mi je prethodni post bio ontopičan
Susjed je danas cijeli dan urlikao, doslovce urlikao. Popeo se na bunar i objašnjavao prodavačici koja drži skladište u dvorištu i koja je zgranuta što je dvorište prekriveno "grafitima" crne boje, da je on to zbog nas napravio (kao da nisam znala) i onda je još neartikulirano se glasao i tako cijeli jebeni dan. Ja mislim da se idem malo prijaivit u ludnicu kad on već neće pa da odmorim.
-
visekratni klon
Ja ne znam više.
Ne znam, trebala sam pozvat policiju da ga vide i zateknu, ali bila sam šokirana previše.
-
visekratni klon
Policajac me zadnji put pitao ima li vode u bunaru, šta misliš jel to neki znak i mig da ovog smijem gurnut u bunar i da oni neće vidjeti? 
visekratni klon » wrote:Policajac me zadnji put pitao ima li vode u bunaru, šta misliš jel to neki znak i mig da ovog smijem gurnut u bunar i da oni neće vidjeti?
-
visekratni klon
To je ono kad kažu "mi smo nemoćni".
A svi se zatvorili ko pičke danas kad je bio na bunaru, ma majku im, neka izađu, šta sad, čemu trta. 
-
visekratni klon
Pićkice. Boje ga se. A i nema tko nego roditelji ovog drugog što se s njim udružio prošle godine, oni šute naravno, onda neka žena s kćerima koja ne proviruje nos i drži se dalje od svega i upravitelj zgrade koji ga se boji ko vrag i jedva ga je baba natjerala da jednom zove policiju. Sve ostalo su neki uredi i nema nikoga, a s ove strane neke podstanarke koje isto jedva proviruju i jedna drugu prate kad idu bacit smeće.Starfish » wrote:e da, zbilja, kako drugi susjedi reagiraju? jel on zovi policiju?
-
- Information
-