Da si ti na čelu Odbora za čuvanje nacrtanih ovaca, kreda bi postala rjeđa od kriptonita...schmokljan » wrote:Da ponovim - da je Jadranka Kosor na čelu HDZ-a, HDZ bi osvojio natpolovičnu većinu na sljedećim izborima. Sapienti sat.
O vladi Zokija M.
Smiješno.Emericzy » wrote: Nešto slično, zapravo, propovijeda i Hamed Bangoura. Zvuči mi malo naivnije ali nije daleko od ovoga.
Izgleda da sam ipak bliže tebi, matoroj odrtini, nego ovim prpošnim pionirima.
E, moj Emeru, lako tuđim kurcem po Shrikeu* mlatiti...
* čitat SF!
Zoka izvrsnim osjećajem za feeling bacija u ariju još 40 milijuna kuna.

Međutim, ne može pizdit zbog toga jer kad su on i dr.Ivo odlučili na svoju ruku potrošit jednako toliko na odvajanje lokalnih izbora i onih za EU parlament mudro nas je poučio da demokracija košta
Međutim, ne može pizdit zbog toga jer kad su on i dr.Ivo odlučili na svoju ruku potrošit jednako toliko na odvajanje lokalnih izbora i onih za EU parlament mudro nas je poučio da demokracija košta
Aj, mogli bi napravit malu anketu
Koliko vas je s ovog foruma za prijevremene izbore?
Koliko vas je s ovog foruma za prijevremene izbore?
Ja nisam. Milanovićeva vlada jest govnarska i ne zaslužuje biti na vlasti, ali... Alternativa mi diže kosu na glavi. Ipak radije imam nesposobne budale.
Naravno da u opoziciji ne postoji onaj koji je zasluzio vladat ovom drzavom, kao i u ostalom kompletnom politickom prostoru propale drzave.Emericzy » wrote: Ja nisam. Milanovićeva vlada jest govnarska i ne zaslužuje biti na vlasti, ali... Alternativa mi diže kosu na glavi. Ipak radije imam nesposobne budale.
Ali smatram da je sazrilo vrime za tehnicku vladu, i dat joj barem 2 godine.
OK. Kako bi ju ti odabrao?miky0 » wrote:
Naravno da u opoziciji ne postoji onaj koji je zasluzio vladat ovom drzavom, kao i u ostalom kompletnom politickom prostoru propale drzave.
Ali smatram da je sazrilo vrime za tehnicku vladu, i dat joj barem 2 godine.
Javnim natjecajem doc do xy kandidata za mandatara, a referendumom izabrat premijera (mandatar) koji bira tehnicku vladu.Emericzy » wrote: OK. Kako bi ju ti odabrao?
Ovo mi je omaklo, ali red je jos jednom navest biser g.Debila
http://www.jutarnji.hr/linic-o-dvije-go ... -/1144499/
Pa jeli on stvarno lud?
Ko ce mu doc i hranit glomazni i neucinkovit drzavni aparat visokim porezima???
http://www.jutarnji.hr/linic-o-dvije-go ... -/1144499/
Pa jeli on stvarno lud?
Ko ce mu doc i hranit glomazni i neucinkovit drzavni aparat visokim porezima???
Sta se dogadja? Di su moji i cajnini postovi s ove teme napisani oko ponoci

Ma neće te ništa progutat. I noć je sita svega, baš joj je do gutanja tebe.miky0 » wrote:
Kakvo je vrime doslo, moram se povuc u ilegalu i iz sume vrebat svoju sansu, jer bi me inace crna noc mogla progutat...
Predložila sam ti novu, danas osnovanu stranku. Jest da mi osnivači malo biserno djeluju, ali bože moj. Nisu ranije bili u politici, vide sebe kao spas iz ove situacije pa ono, nikad se ne zna.
Nacionalni forum.
Je znam, ali sam na tvoj jucerasnji prijedlog rekao otprilike vako: nista to ne vrdi, i jedino rjesene je tehnicka vlada a sve stranke triba momentalno zabranit a njihove celnike pozatvarat barem u kucnom pritvoru (jerbo su sve stranke uhljebe domicilnih, ili ti ga lopovske odnosno zlocinacke organizacije)Tea Tree » wrote: Ma neće te ništa progutat. I noć je sita svega, baš joj je do gutanja tebe.![]()
Predložila sam ti novu, danas osnovanu stranku. Jest da mi osnivači malo biserno djeluju, ali bože moj. Nisu ranije bili u politici, vide sebe kao spas iz ove situacije pa ono, nikad se ne zna.A ti si rekao da su ovi svi postojeći zakurac i da bi nove ljude pa eto, možda su oni upravo ti.
Nacionalni forum.
Ti, Judolino, Euklid, Majti, Karambol, i ja.Tea Tree » wrote: Tko bi bio u komisiji koja će odabrati neki uži krug od xy kandidata za mandatara?
Edit: Unda!
Pa ne možeš to odgovoriti zato što su ovi osnovali stranku upravo danas.miky0 » wrote:
Je znam, ali sam na tvoj jucerasnji prijedlog rekao otprilike vako: nista to ne vrdi, i jedino rjesene je tehnicka vlada a sve stranke triba momentalno zabranit a njihove celnike pozatvarat barem u kucnom pritvoru (jerbo su sve stranke uhljebe domicilnih, ili ti ga lopovske odnosno zlocinacke organizacije)
Ali su osnovali politicku stranku, a takvih udruga imamo preko svake mjere, bespotrebno.Tea Tree » wrote: Pa ne možeš to odgovoriti zato što su ovi osnovali stranku upravo danas.Nisu prije bili u politici. Svježa krv i to.
Da su se organizirali na moj nacin, onako poludivlje, agresivno i s velikom dozom netolerantnosti spram politicke kaste svih boja i svjetonazora, i da su povukli miljun gladnih i obezvrijedjenih ljudi u svrgavanju odgovornih, bi bilo to to.
Ovako je to jos jedan visak na teret svih nas bez prave koristi za sam narod.
Bez ostrih i radikalnih mjera, spasa za ovaj narod i gradjana ove drzave nema.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Oh, ne, opet doktori u politici.Tea Tree » wrote:Predložila sam ti novu, danas osnovanu stranku. Jest da mi osnivači malo biserno djeluju, ali bože moj. Nisu ranije bili u politici, vide sebe kao spas iz ove situacije pa ono, nikad se ne zna.A ti si rekao da su ovi svi postojeći zakurac i da bi nove ljude pa eto, možda su oni upravo ti.
Nacionalni forum.
Pun mi ih je kua više...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-