I ovaj se forum razbolija?
Cili me dan me zajebaje, i izbaciva neki eror 404. Karambol, sta se dogdja? Ili da upitam gdju Karambol?
Ceterum censeo Zecoslawam coeundam esse.Zekoslawa » wrote:Držim da Majtija valja smijeniti.
Ovo unda nije slučajno unutra.
ok. aj sad prevedi..
ne bi zna točno, ovo se u zadnje vrime po internetu širi ka ludo pa i ja kopira. valjda se pročulo...a unda » wrote: ok. aj sad prevedi..
valjda se zecoslawa zaundala i onda se sranje dogodilo ili nešto tako. ili nije.
..jos mi nije jasno sta je to coeundat.MightyMe » wrote:
ne bi zna točno, ovo se u zadnje vrime po internetu širi ka ludo pa i ja kopira. valjda se pročulo.
valjda se zecoslawa zaundala i onda se sranje dogodilo ili nešto tako. ili nije.
jel znas da je oe dvoglas?
..i tebe zanima, a?Zekoslawa » wrote:..sta?
a majti..a sta je ono esse? ..sace rec da je isto glagol..
Nisan siguran kakva su tu pravila pošto je co prefiks. Zapravo, gotovo san siguran da se čita ka dva glasa. Isto ka šta se u njemačkom h ne bi tribalo čitat u sredini riči pa recimo particip perfekta glagola haben se čita i piše gehabt. Ili tako nešto...a unda » wrote: jel znas da je oe dvoglas?
jel to ti nas nastavcima imperfekta trece i cetvrte konjugacije? ebam, ebas, ebat?MightyMe » wrote: Nisan siguran kakva su tu pravila pošto je co prefiks. Zapravo, gotovo san siguran da se čita ka dva glasa. Isto ka šta se u njemačkom h ne bi tribalo čitat u sredini riči pa recimo particip perfekta glagola haben se čita i piše gehabt. Ili tako nešto.
mozda je mislio na gerundala? ..a mozda gerutala, ko zna.Zekoslawa » wrote:..šta, znači zecoslawa se geundala?
ebamus, ebatis, ebant?..a unda » wrote:
jel to ti nas nastavcima imperfekta trece i cetvrte konjugacije? ebam, ebas, ebat?
-
- Information
-