Molim?!?Beau wrote:
i to je kod mene mislim istina.
moj izbor partnera najčešće nije najsretniji, jebiga.
Što vas je danas nasmijalo?
hahahaEuklid » wrote: Molim?!?
rekoh najčešće, ne uvijek
neporecivo je da si ti sreća najveća svakoj udavači
višekratni klonče, saturn ti nije osobni planet pa ne moraš toliko strahovati, guglaj mjesec u 8. kući ili mjesec u škorpionu. e to je prava pušiona. imam to.
a imam i saturna u desetoj ko i tvoja baba i vođa.
mene zanima što unda kaže iz iskustva o aspektu saturn konjunkcija venera? oće l' mi ljubavni život do tridesete bit zakurac?:xlux:
možda bolje da čekam i niti ne pokušavam išta do tad.
a imam i saturna u desetoj ko i tvoja baba i vođa.
mene zanima što unda kaže iz iskustva o aspektu saturn konjunkcija venera? oće l' mi ljubavni život do tridesete bit zakurac?:xlux:
možda bolje da čekam i niti ne pokušavam išta do tad.
Jel ti to rekao Jupiter u konjugaciji s Marsom?
Ili Venera u opoziciji mjesecu?
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
Euklid » wrote: Jel ti to rekao Jupiter u konjugaciji s Marsom?
Ili Venera u opoziciji mjesecu?
Mislila sam da je moj Saturn najgori.
-
visekratni klon
sabor. onaj kastrat jandroković.
nakon hnje-hnje govora pitao je tko je ovdje lud, a netko mu je dobacio- TI.
onda ono drugo krme iz hdz-a, mislim da je najdeblji među njima, ne mogu se sjetiti imena mu, rekao je da bi uvođenje poreza na nekretnine bio najveći socijalni udar ikada. onak, jebote, čovjek bi pomislio...

nakon hnje-hnje govora pitao je tko je ovdje lud, a netko mu je dobacio- TI.
onda ono drugo krme iz hdz-a, mislim da je najdeblji među njima, ne mogu se sjetiti imena mu, rekao je da bi uvođenje poreza na nekretnine bio najveći socijalni udar ikada. onak, jebote, čovjek bi pomislio...
Kak ih uopće možeš gledati?*Splenda* » wrote:sabor. onaj kastrat jandroković.![]()
nakon hnje-hnje govora pitao je tko je ovdje lud, a netko mu je dobacio- TI.![]()
onda ono drugo krme iz hdz-a, mislim da je najdeblji među njima, ne mogu se sjetiti imena mu, rekao je da bi uvođenje poreza na nekretnine bio najveći socijalni udar ikada. onak, jebote, čovjek bi pomislio...![]()
Osim, ako moraš...
Ma, samo si fino trknuta, a to je lijepo.*Splenda* » wrote:imam čudne sklonosti.![]()
![]()
ovo sam ulovila u dnevniku, međutim, prije par sam godina povremeno kao prava penzićka pratila prijenose sjednica sabora.
znači imam ekscentricitete, a ne poremećaje.
-
- Information
-