jugolino, fakof.judolino » wrote: Nekad je u modi bila Princeza na zrnu graška, sad je u modi Anonimna konzumentica interneta koja se pati u tri pičke materine...
Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
Tak si zovi onog brkatog poštara kaj ti je kevi pozvonil dvaput dok ti je stari ležal pijan u jarku...
- schmokljan
Suza mi suzu stiže.Dawn » wrote:onaj predivni osjećaj kad ti prvo otvaranje trkeljanja ujutro smrzne laptop na 10 sekundi
tak zovem samo vas debose koji imate IQ 12.judolino » wrote: Tak si zovi onog brkatog poštara kaj ti je kevi pozvonil dvaput dok ti je stari ležal pijan u jarku...
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
Pomnoži s 15,5, ako uopće znaš koristiti digitron kljunom...Dawn » wrote:
tak zovem samo vas debose koji imate IQ 12.
Bježi, princezice, ovakvoj bitangi nisi ni do koljena...
Ma i to kaj veliš. Zaslužili ste jedno drugo...Dawn » wrote:neće mene neka stara pizda otjerat s ovog propalog foruma
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Dobro, a koji kua to imas? Gejfon?Zekoslawa wrote:Ček, jesam ja luda il se zbija nemam di odlogirat kad pišem s ovog nabadalačkog govna?
Edit: a tu je ipak. Ništa, ništa.
'if you fall, i'll be there' (floor)
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Vorum mi ne doživljava u potpunosti zimsko računanje vremena: za postove koji su juče napisani prikazuje da su Posted: 28 Oct 2013 umjesto da napiše Posted: yesterday. Budući da se to događa iza 23:00 sata, a prije tog vremena je sve okej i u redu, oštroumno zaključih da vorum nije pomako kazaljke unazad. Iako mu u dnu stranice fino piše
All times are UTC + 1 hour [ DST ].
Sve u svemu, glumata.
All times are UTC + 1 hour [ DST ].
Sve u svemu, glumata.
- Sloterdijck
Da Vas pitam,jer to morate znati,što je simptom;Unable to open Internet site..Operation aborted.?
Ne biti po strani
Onda mi se opet recimo netko bude vidljiv kad gledam who is online, ali nije vidljiv u popisu vidljivih ili obratno... 
Ima li tu lijeka ili da kako ono ide, nosim papirić na kojem piše, ako ne znaš što je ovo... napravi to i to.
Ima li tu lijeka ili da kako ono ide, nosim papirić na kojem piše, ako ne znaš što je ovo... napravi to i to.
-
- Information
-