..djipanje, nabadanje i zustri fratarski koraci..
Pa sta ne kazes di te svrbi nego se ovako oko kere motas sa fibrom preko curica za kojima se trci ...a unda » wrote:bem li vam solidarnost i pruzanje podrske, hrabrenje..ohrabrite me sa pet metara drva, klavocinom, dva snicela i platite mi mobitel..![]()
Evo, ja cu ti vibrat~~~~~~~~~ brmbrmvibrmrbm~~~~~~~ da ti bude lakse.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Ne, mamicin je i samim time najbolji u galaksijiBara huda wrote: Sam kiselis kupus?
To mi je prvi ovogodisnji pa sam gustao u okusu. Jos sam na kraju nagnuo zdjelicu da popijem onu finu tekucinu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Razumijem te, i moja mama kuha najbolje!Euklid » wrote: Ne, mamicin je i samim time najbolji u galaksiji
To mi je prvi ovogodisnji pa sam gustao u okusu. Jos sam na kraju nagnuo zdjelicu da popijem onu finu tekucinu...
Sa bucinim uljem i crvenom paprikom...tesko nadmasivo..Kar Jozef wrote:Kiselo zelje na salatu.![]()
U rangu sa pecenim paprikama na salatu ali to je druga sorta pa je tesko usporedjivat.
Najbolje su rog ajvarske paprike.
Unda, kako silajn podnosi tvoje kmeca...tvoju bolest?
Pozdravi je i zazeli joj puno strpljenja i celicne zivce, reci da muski imaju u genetskom kodu ugradjenu nemogucnost da samozatajno i u tisini obave to sta treba i da tu nema druge nego sutit i cekat.
Nisam tako jeo, samo sa običnim uljem i paprom.Bara huda » wrote: Sa bucinim uljem i crvenom paprikom...tesko nadmasivo..
O da...U rangu sa pecenim paprikama na salatu ali to je druga sorta pa je tesko usporedjivat.
Najbolje su rog ajvarske paprike.
već si ozdravio. jel to bilo nešto sa žiFcima?..a unda » wrote:bem li vam solidarnost i pruzanje podrske, hrabrenje..ohrabrite me sa pet metara drva, klavocinom, dva snicela i platite mi mobitel..![]()
Ja bi ti pomoga, al ne znan kako je to bit bolestan. 

Zato moj tata kuva najbolje.Bara huda » wrote: Razumijem te, i moja mama kuha najbolje!![]()
A zamisli tek da imaš DVA tate?!
Moraš glasat PROTIV!
Dobro, Kar je tolko omadjijan da vjerojatno vidi zeca i u kornjaci
Al, koji je karambolov izgovor
Ček da fotošopan svoju sliku s tom gospođom.
EDIT: Okej, ne mogu, cili čar slike je u izrazu lica.
Ajd dobro...ne pratim ništa izvan svog dvorišta...Kar Jozef » wrote:Živ je, vodi bitke na susjednom forumu.
Samo da ne hoda tamo u mokroj plahti s onom Verom pod rukom...
Nisi reko da je zeko, al si reko da je poznata faca.
Bome ja ne znam da je itko od nas ovdje macka
Bukurest?
Dobar pokusaj, ali krivoKar Jozef wrote:Uostalom ako ćemo točno, nisam ni ja spomenuo zeca.Prva ga je Beuae spomenula, ne zapravo blue,
a Beuae potvrdila...
tek onda sam ja rekao da sliči, a sve to da vas ne naljutim...
I sad se ja pitam kome se ukazuju zečevi.![]()
![]()
Prvo je rekla blue, pa si ti potvrdio i onda sam tek ja dosla.
Dekliniraj ti, dekliniraj...
-
- Information
-