Ja cu kurit vatru!Dominicus » wrote: Vrijedi. Evo, ja ću nać dobar kolac i naoštrit ga, a ko je zadnji čitao Ćupriju neka pristupi nabijanju.
Svi su pozvani prisustvovati.
Mogu i pec kokice.
Ja cu kurit vatru!Dominicus » wrote: Vrijedi. Evo, ja ću nać dobar kolac i naoštrit ga, a ko je zadnji čitao Ćupriju neka pristupi nabijanju.
Svi su pozvani prisustvovati.
Odlično, a ja ću nataknutu babu zalijevat pivom.
Zekoslawa » wrote:Okej, nemojte je nista ubijat. Odlucila me postedit. Jer san sirota sama i nemam tu mamu ko drugi i podstanar sam i tako to sve.
Moze, fala na pozornosti.Baro, mos o sumpresu.
Samo vi grickajte.Bara huda » wrote: doduse, bili su janjci u pitanju ( sorry Karl, sta se moze kad si iz fine i ukusne familije) ali opet..
Da grickat.Kar Jozef » wrote: Samo vi grickajte.
Moze i predjelo, glavno jelo i desert, ako je dobra.Kar Jozef » wrote:A ono grickat oko rebarca i to.I da, slažem se ovo za slatko. Janjetina bi se trebala nuditi kao desert.
A što bi čovjek rekao na one koji se najedu raznih delicija, uz to popiju nekog vina da ti pamet stane i na kraju balade izvade žvake.Bara huda » wrote: Da grickat.
Pa nije janjac krokant da se gricka.![]()
To se trga zubima, zvace i cucla, ako se bas pri volji.
Pricao mi jedan kako su neki pugreri stali negdje u pripizdini na janjetinu. Neka lokalana birtija ali oni culi da je tamo najbolja janjetina i isli se najest.
I kad su se nazdrali janjetine i mlade kapule, onda je jedna gospodicna pitala konobara.."cujte gospon, a imate li vi kaj slatkoga za kraj?"
Na sto joj je ovaj rekao.." bog s tobom, ma di ces sta sladje od janjetine! "
Ok mi je sve osim ovog ljuljuskanja na haubi. Jebate, stvarno moras bit mlad (ili zagorio
Naravno da je dosta, treba nesto ostavit i za pricu uzivo.Dosta je SMS. To je da ga se zaželiš još više.
Sta citas?A ništa, nešto svoje čituckam, meh dosadno...
Bice da ti idu poslije na haubsko ljuljuskanje pa misle....sta ako ne bude samo odostraga nego se okrene od naprijed. Pa se cijela koncepcija mijenja.Tea Tree » wrote: A što bi čovjek rekao na one koji se najedu raznih delicija, uz to popiju nekog vina da ti pamet stane i na kraju balade izvade žvake.![]()
Mislim da nikada nisam pročitao ljubić.
I čitam neku autobiografiju...Ja kanda citam Jobsovu biografiju. A nikako procitat. Pizda i genije u jednom. Medju inima, i drugih takvih![]()
Vjerojatno je video kvalitetniji pa sadrži više Megabajta i duže se učitava...Reci, ti si tu doma....zasto se neki jubito linkovi pune sporo a neki brzo?
A na istoj vezi.
Ma jebes sve to, vise nije ni tuzno.Tea Tree » wrote:Ovu Zekinu šefiku bih smjestila da pravi društvo Nadanu. Nek bude u pravom hrvatskom autohtnonom zatvoru.
A kako je krenulo, Remetinec će postati i materijalna i nematerijalna baština. UNESCO će ga zaštititi kroz koju godinu.
Aaaa, zajeb u smajlicu.Kar Jozef » wrote: Mislim da nikada nisam pročitao ljubić.
Ajde dobro, sve dok nije tvoja.I čitam neku autobiografiju...![]()
Ae, kontempliranje u prazno je ludost.Bara huda » wrote: Mislim....da ne kontempliras nad svojom sudbom.![]()
Videioi je točna deklinacija.Nekvalitetni video-ini ne zasluzuju paznju.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests