Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
Bara huda

Post 14 Nov 2013, 15:30

Dominicus » wrote: Vrijedi. Evo, ja ću nać dobar kolac i naoštrit ga, a ko je zadnji čitao Ćupriju neka pristupi nabijanju.
Svi su pozvani prisustvovati.
Ja cu kurit vatru! :D
Mogu i pec kokice.

Dominicus

Post 14 Nov 2013, 15:39

Bara huda » wrote: Ja cu kurit vatru! :D
Mogu i pec kokice.
Odlično, a ja ću nataknutu babu zalijevat pivom. :raspa:
Otrov za udavače
Zekoslawa

Post 14 Nov 2013, 15:43

Dajte je pustite malo meni, sta ste navalili. Oi nisam jos ni dosla na red, polako. Imamo individualne sastanke. Mozda je svima smanjila, al meni da povisicu. :xlux:
Zekoslawa

Post 14 Nov 2013, 18:09

Okej, nemojte je nista ubijat. Odlucila me postedit. Jer san sirota sama i nemam tu mamu ko drugi i podstanar sam i tako to sve. Baro, mos o sumpresu. :D
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 14 Nov 2013, 18:17

:xlux:
Dominicus

Post 14 Nov 2013, 18:23

: baca kolac u grmlje, otvara pivo namijenjeno polijevanju i naliva ga nadušak u sebe, s izrazom olakšanja na licu na kojemu su se u hipu osušile suze:
Otrov za udavače
Zekoslawa

Post 14 Nov 2013, 18:25

Naravno da sam ja pizda rekla da mi je neugodno i da ne treba kad je v ec svima skinula. :facepalm:
Al jebiga, isto me nije trebalo dugo nagovarati. :zubo:

Dakle, ostajem ista sirotinja ko dosad. :xlux:
Karlinjo

Post 14 Nov 2013, 19:15

Barem neka korist od toga što nemaš nikoga...

Osim toga... :facepalm: pa nemoš ić ispod granice siromaštva zbog kolektiva... samo do minimuma. Srećom pa ti je poslodavac donekle razuman... :o
Zekoslawa

Post 14 Nov 2013, 19:42

Pa jebemu, glupo je, pari da ovi drugi s mojom placom imaju, pa da im skida. Eto, cura zivi u Djubravi i ovisi o prijevozu, a skida joj te pare za prijevoz. Mislim, je da sam ja podstanar, a ona je doma, ali nije da joj ne treba. A onda opet, nisu mi ni put platili kad sam se tu doselila, pa ono.
Karlinjo

Post 14 Nov 2013, 19:48

Razumijem opći osjećaj odgovornost, ali ono nije da imaš 10 000kn pa parsto kuna gore dolje. Ta cura štedi na jelu, režijama, dosta je to s obzirom na koliko primate... mislim ako već mora smanjivati plaće, razumljivo je... možda se koji put ova šverca i tako, izgurat će. Ti se nemoš švercat za stanarinu, jelo i to.
Bara huda

Post 14 Nov 2013, 21:55

Zekoslawa » wrote:Okej, nemojte je nista ubijat. Odlucila me postedit. Jer san sirota sama i nemam tu mamu ko drugi i podstanar sam i tako to sve.

Ajde, dobro je ispalo. Za sada.
Iako bi meni dalo mislit zasto je samo mene postedila? :misli:
Odma bi mislila da ce mi negdi drugdi postavit minu. :ne zna:
Mozda oce tvoju dusu, a?

A reci....kako ona tebi moze smanjivat placu kad si ti pripravnik i koliko kuzim, ne placa te ona nego drzava iz poticaja. I sto nisi na minimalnom minimalcu?

Iako... pinku mi je i zal sta se nece nista vrtit na raznju. Imam lijepe uspomene na takve dogadjaje.
doduse, bili su janjci u pitanju ( sorry Karl, sta se moze kad si iz fine i ukusne familije :zubo: ) ali opet..
Baro, mos o sumpresu. :D
Moze, fala na pozornosti. :lux:

Dakle, ja peglam sve na suvo jer imam peglu na paru pod pritiskom pa nema potrebe vlazit robu prije. A i nije da peglam ko profi peglerica nego onako ja to, prigodno vise. :D

Osim kosulja. Njih peglam kako treba i kak se šika. Ipak muz mora ostavit dojam da ima vrijednu zenu doma, ne?
Tako da ih ostavljam za kraj jer mislim da ce mi bit lakse kad vidim iza sebe rezultate speglane prije pa bi mi to trebala biti ka ono, jelte...motivacija za dovrsit posal do kraja.
Medjutim, zaboravim na cinjenicu da mi onda postane vec pun kufer peglanja i da mi se vise nikako nece. Tako da sam speglala samo dvije i to na suvo, a onda sam ostavila ostale za sutra. Navlazit cu ih pa ce ic lakse, iskustveno sam dosla do spoznaje da ljepse ispadne kad se pegla na vlazno nego na suho. Makar dulje traje ali sta sad. Nista. :ne zna:

Onda sam otisla na fitness da izbacim negativnu energiju nakupljenu peglanjem i sutra mogu u nove radne pobjede. :lux:
Karlinjo

Post 14 Nov 2013, 22:11

Bara huda » wrote: doduse, bili su janjci u pitanju ( sorry Karl, sta se moze kad si iz fine i ukusne familije :zubo: ) ali opet..
Samo vi grickajte. :o
Bara huda

Post 14 Nov 2013, 22:44

Kar Jozef » wrote: Samo vi grickajte. :o
Da grickat. :giggle:
Pa nije janjac krokant da se gricka. :gaah:
To se trga zubima, zvace i cucla, ako se bas pri volji.

Pricao mi jedan kako su neki pugreri stali negdje u pripizdini na janjetinu. Neka lokalana birtija ali oni culi da je tamo najbolja janjetina i isli se najest.
I kad su se nazdrali janjetine i mlade kapule, onda je jedna gospodicna pitala konobara.."cujte gospon, a imate li vi kaj slatkoga za kraj?"
Na sto joj je ovaj rekao.." bog s tobom, ma di ces sta sladje od janjetine! "
:D
Karlinjo

Post 14 Nov 2013, 22:49

A ono grickat oko rebarca i to. :D I da, slažem se ovo za slatko. Janjetina bi se trebala nuditi kao desert. :o
Bara huda

Post 14 Nov 2013, 22:57

Kar Jozef » wrote:A ono grickat oko rebarca i to. :D I da, slažem se ovo za slatko. Janjetina bi se trebala nuditi kao desert. :o
Moze i predjelo, glavno jelo i desert, ako je dobra.

A di su drugi, onih preostalih 5-6?
Manje? :ne zna:
Vise? :ne zna:

Kad se ja namercim trkeljat nakon cjelodnevnog peglanja, nigdje nikog. :rolleyes:
Muz mi zavrsio u Istambulu nakon tjednih putesestvija a javio sinoc smsom samo da je stigo. Ne znam trebam li brinut ili mu je dobro toliko da se ne sjeti javit. Ocu rec....zaposlen je toliko. :D

Sto ti radis?
Karlinjo

Post 14 Nov 2013, 23:01

Čini se da rade, odmaraju, spavaju, po haubama se ljuljuškaju... :zubo: tko će ga znat. :o

Dosta je SMS. To je da ga se zaželiš još više. :D

A ništa, nešto svoje čituckam, meh dosadno...
Tea Tree

Post 14 Nov 2013, 23:04

Bara huda » wrote: Da grickat. :giggle:
Pa nije janjac krokant da se gricka. :gaah:
To se trga zubima, zvace i cucla, ako se bas pri volji.

Pricao mi jedan kako su neki pugreri stali negdje u pripizdini na janjetinu. Neka lokalana birtija ali oni culi da je tamo najbolja janjetina i isli se najest.
I kad su se nazdrali janjetine i mlade kapule, onda je jedna gospodicna pitala konobara.."cujte gospon, a imate li vi kaj slatkoga za kraj?"
Na sto joj je ovaj rekao.." bog s tobom, ma di ces sta sladje od janjetine! "
:D
A što bi čovjek rekao na one koji se najedu raznih delicija, uz to popiju nekog vina da ti pamet stane i na kraju balade izvade žvake. :facepalm: :gaah:
Tea Tree

Post 14 Nov 2013, 23:07

Ovu Zekinu šefiku bih smjestila da pravi društvo Nadanu. Nek bude u pravom hrvatskom autohtnonom zatvoru.

A kako je krenulo, Remetinec će postati i materijalna i nematerijalna baština. UNESCO će ga zaštititi kroz koju godinu. :zubo:
Bara huda

Post 14 Nov 2013, 23:26

Kar Jozef » wrote:Čini se da rade, odmaraju, spavaju, po haubama se ljuljuškaju... :zubo: tko će ga znat. :o
Ok mi je sve osim ovog ljuljuskanja na haubi. Jebate, stvarno moras bit mlad (ili zagorio :D ) da za to. Po ovoj zimi ic se ljuljuskat bilo gdje na otvorenom. :rolleyes:

Dosta je SMS. To je da ga se zaželiš još više. :D
Naravno da je dosta, treba nesto ostavit i za pricu uzivo. :D
A ništa, nešto svoje čituckam, meh dosadno...
Sta citas?
Skolsko ili ljubic? :D
Ja kanda citam Jobsovu biografiju. A nikako procitat. Pizda i genije u jednom. Medju inima, i drugih takvih :D
Sad je izasao novi iPad air, muz si ga zeli pa je smilsio da bi mi to mogao biti bozicni poklon. :D

Reci, ti si tu doma....zasto se neki jubito linkovi pune sporo a neki brzo?
A na istoj vezi.
Bara huda

Post 14 Nov 2013, 23:30

Tea Tree » wrote: A što bi čovjek rekao na one koji se najedu raznih delicija, uz to popiju nekog vina da ti pamet stane i na kraju balade izvade žvake. :facepalm: :gaah:
Bice da ti idu poslije na haubsko ljuljuskanje pa misle....sta ako ne bude samo odostraga nego se okrene od naprijed. Pa se cijela koncepcija mijenja. :eek:
Sramota bice da vonjas na kapulu dok ljuljuskas. :D
Karlinjo

Post 14 Nov 2013, 23:34

Bara huda » wrote: Sta citas?
Skolsko ili ljubic? :D
Mislim da nikada nisam pročitao ljubić. :D
Ja kanda citam Jobsovu biografiju. A nikako procitat. Pizda i genije u jednom. Medju inima, i drugih takvih :D
I čitam neku autobiografiju... :zubo:
Reci, ti si tu doma....zasto se neki jubito linkovi pune sporo a neki brzo?
A na istoj vezi.
Vjerojatno je video kvalitetniji pa sadrži više Megabajta i duže se učitava...
Bara huda

Post 14 Nov 2013, 23:36

Tea Tree » wrote:Ovu Zekinu šefiku bih smjestila da pravi društvo Nadanu. Nek bude u pravom hrvatskom autohtnonom zatvoru.

A kako je krenulo, Remetinec će postati i materijalna i nematerijalna baština. UNESCO će ga zaštititi kroz koju godinu. :zubo:
Ma jebes sve to, vise nije ni tuzno.
Prije je...otuzno. :(
Bara huda

Post 14 Nov 2013, 23:46

Kar Jozef » wrote: Mislim da nikada nisam pročitao ljubić. :D
Aaaa, zajeb u smajlicu. :gaah:
Treba ici :facepalm: a ne :D

Ne znas sto si propustio ne prateci pustolovine Sejna i ostalih jeba...likova. :D
I čitam neku autobiografiju... :zubo:
Ajde dobro, sve dok nije tvoja. :lux:
Mislim....da ne kontempliras nad svojom sudbom. :D

Da, kuzim i ja da se dugo ucitava jer vidim da se ono sivo polako puni. Prepolako. Sto mi ide na zivce pa takve odustanem cekati.
Nekvalitetni video-i :D ni ne zasluzuju paznju.
karambol

Post 14 Nov 2013, 23:51

Jepte se s janjetinom... :zubo:

:gladan:

:ladan:

:nadan:

:zubo:
Karlinjo

Post 14 Nov 2013, 23:54

Bara huda » wrote: Mislim....da ne kontempliras nad svojom sudbom. :D
Ae, kontempliranje u prazno je ludost. :rofl:
Nekvalitetni video-i :D ni ne zasluzuju paznju.
Videioi je točna deklinacija. :o
  • Information