Nisi. I dalje samo bezimeno ustraj u braći.Euklid » wrote:Hvala ti Boze, nisam sam na ovom svijetu
Referendum o braku
Eto, ne moze jednostavnije..karambol wrote:Isprintajte, pošaljite, zalijepite...jedan lijep, jasan i dirljiv tekst.![]()
http://www.novilist.hr/Komentari/Kolumn ... je-to-brak
E, kuiš...zabludjelom puku ništ nije jasno oko ovih ustavno pravnih preseravanja...većini je to samo hdz - sdp tekma...i jebat će im mamicu protivničku...kako god...svakako fali jednostavnih slika i objašnjenja poput ovog Modrićkinog i onog jedne mame jednog dječaka od neki dan. Koja, usput, nisu dovoljno glasna i ne izlaze u tiskovinama...Beau » wrote: Eto, ne moze jednostavnije..
..nista tu meni nije jasno.karambol » wrote:Isprintajte, pošaljite, zalijepite...jedan lijep, jasan i dirljiv tekst.![]()
http://www.novilist.hr/Komentari/Kolumn ... je-to-brak
danas sam slucajno na tevejki vidio onu neku emisiju od onog..bojanca..bujanca. koji lajavi govnar. ustvari to je pitbul govnar onog vlasnika kvazigovnara.
i onaj hadeze rajner..akademik
kakvi su nam akademici, drzava nam je mila majka..
i bila je tu inge anticevic i bilaje ok. odlicna. ali, sta ce kad je akademik uspio nadlajat i to kako je uspio nadlajat, ka zadnja peskaursa..
ovo govorim zato..jer najprije situacija ocito nije laka kad je ingrid dosla u to ordodoksno desno smece od bujonceve emisije..bujon emisija.. s naglaskom na u, i sasvim je jasno i razgovjetno objasnila brak i bracnu zajednicu i te neke zakone i te neke izmjene u obiteljskom zakonu i rekla je da pravno brak nije samo ozic kod maticara i potpisat, nego je brak jos i nesto drugo, pa onda imamo i bracnu zajednicu i sad, ovim ustavnim referendum prijedlogom, ako se uvrsti, ispast ce da je brak pravno nizi oblik od bracne zajednice..i rekla jos..jel vidite kad hocete napakostit drugima, kako sami sebe..saserete.
ok, nije bas rekla saserete, ali sasrala je akademika govnar lajavca..
mozda ima na netu ko oce gledat, ja na tu bujon emisiju klikat necu..
-
visekratni klon
Pravim novu osobnu da mogu izać na ovo.
Pitam se hoće li se ona kravetina kandidirati za predsjednicu kad joj tako dobro ide.
Ja bih je stavljala kao psihotest i test inteligencije. Tko joj poželi opalit pljusku kad je vidi, taj je položio.
Pitam se hoće li se ona kravetina kandidirati za predsjednicu kad joj tako dobro ide.
Ja bih je stavljala kao psihotest i test inteligencije. Tko joj poželi opalit pljusku kad je vidi, taj je položio.
evo malo materijala. da se nadje. da se ne zagubi..
upozorenje..
http://sljeme.usud.hr/usud/praksaw.nsf/ ... 2-2013.pdf
koga to omejecka upozorava, kome se to ona prijeti? a sta ona misli, da ona nema odgovornost..
upozorenje..
http://sljeme.usud.hr/usud/praksaw.nsf/ ... 2-2013.pdf
koga to omejecka upozorava, kome se to ona prijeti? a sta ona misli, da ona nema odgovornost..
-
visekratni klon
Čitala, čitala... daj skrati to što je nasrano. Jel to znači da peru ruke od ove sramote i da će to sranje uć u Ustav?
Undo, sanjala sam te da si u Nu2. I da si patuljak. Oprosti.
Ne znam što to znači. 
Undo, sanjala sam te da si u Nu2. I da si patuljak. Oprosti.
- schmokljan
Suze lije ljevičarsko cvijeće,
Suze lije, ali u brak neće.
Tko je promijenio Ustav i ukinuo cenzus za referendum? Kada odgovorite na ovo jednostavno pitanje, saznat ćete i tko je primarno odgovoran za ovaj lakrdijaški referendum.
Bok, pusa, bok.
Tko je promijenio Ustav i ukinuo cenzus za referendum? Kada odgovorite na ovo jednostavno pitanje, saznat ćete i tko je primarno odgovoran za ovaj lakrdijaški referendum.
Bok, pusa, bok.
..tito je kriv. za sve..schmokljan » wrote:Suze lije ljevičarsko cvijeće...
Bok, pusa, bok.
kakve veze ima cenzus? meni izgleda kao da je ovaj referendum neka osveta za eu..ono, seksova osveta?
nije samo do cenzusa, nego do jos nekih detalja, ali to s ovim nema veze. moze bit bez censusa i moze bit jedan posto prikupljenihih potpisa za referendum, ali neka pitanja.. narocito sto se tice ustava, dalje od prikupljanja potpisa ne smiju ni prismrdit daljnjem procesu.
tu je bitan koncenzus, dakle, jesi li ti za markicku ili protiv. ili si ti nad jednima, nad drugima, nad omejackom cak..
bolje ti je daj malo o omejacki kazi par rijeci..ona je mislim tvoja gore. o seksu ne trebas, dobar ste proizvod proizveli..na diku..
- gđa Karambol
schmokljan » wrote:Suze lije ljevičarsko cvijeće,
Bok, pusa, bok.
U obrazloženju prijedloga promjene Ustava tada je napisano: "... postojeća ustavna norma za pozitivan ishod
referenduma zahtijeva vrlo strogu većinu – većinu glasova svih birača u državi. Takav izričaj
stvara situaciju u kojoj svaki neizlazak na referendum (apstinencija) predstavlja glas "protiv".
Imajući u vidu velik broj hrvatskih državljana upisanih u biračke popise koji ne žive u
Republici Hrvatskoj, te uzimajući u obzir visok postotak izborne apstinencije takvih birača,
postoji opasnost da referendum koji bi se organizirao temeljem postojece ustavne norme ne bi
pružio realnu sliku volje biračkog tijela, te bi broj birača koji se uopće nisu odazvali
referendumu uvelike utjecao na njegov ishod."
Ustav se, naime, mijenjao kako bi se na tom, budućem referendumu (na koji je izašlo 43% birača od kojih je 66% zaokružilo "za") osigurala potpora ulasku u EU.
- schmokljan
Prestani relativizirati. Da nije mijenjan Ustav, jer se Pusićka pobojala da su građani manji europejci do nje, alfa malograđanke, ovaj referendum ne bi nikad niti mogao uspjeti. Kraj priče. A ovo i nije referendum, ovo je lingvistička začkoljica...a unda » wrote: ..tito je kriv. za sve..
kakve veze ima cenzus? meni izgleda kao da je ovaj referendum neka osveta za eu..ono, seksova osveta?
nije samo do cenzusa, nego do jos nekih detalja, ali to s ovim nema veze. moze bit bez censusa i moze bit jedan posto prikupljenihih potpisa za referendum, ali neka pitanja.. narocito sto se tice ustava, dalje od prikupljanja potpisa ne smiju ni prismrdit daljnjem procesu.
tu je bitan koncenzus, dakle, jesi li ti za markicku ili protiv. ili si ti nad jednima, nad drugima, nad omejackom cak..
bolje ti je daj malo o omejacki kazi par rijeci..ona je mislim tvoja gore. o seksu ne trebas, dobar ste proizvod proizveli..na diku..
dakle, sta..ipak se radi o osveti? vi cete u eu, a mi cemo u brak.. a haaa ha.schmokljan » wrote:
Prestani relativizirati. Da nije mijenjan Ustav, jer se Pusićka pobojala da su građani manji europejci do nje, alfa malograđanke, ovaj referendum ne bi nikad niti mogao uspjeti. Kraj priče. A ovo i nije referendum, ovo je lingvistička začkoljica.
to ti mislis da ne bi mogao uspjet. kao sto ja mislim da i nece uspjet. ..ali, istina, nepodcjenjume snagu ludila..
nije to lingvisticka ili samo lingvisticka zackoljica.. iako, sudeci po hrvatskim akademicima i ludje stvari cemo mi ovdje dozivljavat..
- schmokljan
Meni je jedna stvar prosto nevjerojatna. Osovina Pusić-Milanović siledžijski mijenja Ustav, kako bi izbjegla mogućnost da građani sami odluče o svojoj budućnosti. (Bajdvej, sada opet mijenjaju Ustav) Potom isti ti plaču i jauču, nazivaju protivnike primitivcima, zatucanim katolicima, mrziteljima, a sve kako bi izbjegli odgovoriti na suštinsko pitanje - a zašto se, pobogu, mijenjali ustav?
Sam pao, sam se ubio.
Sam pao, sam se ubio.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Upravo tako.schmokljan » wrote:Meni je jedna stvar prosto nevjerojatna. Osovina Pusić-Milanović siledžijski mijenja Ustav, kako bi izbjegla mogućnost da građani sami odluče o svojoj budućnosti. (Bajdvej, sada opet mijenjaju Ustav) Potom isti ti plaču i jauču, nazivaju protivnike primitivcima, zatucanim katolicima, mrziteljima, a sve kako bi izbjegli odgovoriti na suštinsko pitanje - a zašto se, pobogu, mijenjali ustav?
Sam pao, sam se ubio.
Nesposobna bagra je toliko nesposobna da je sama sebe zajebala.
Gotovo da se radujem.
Srećom pa je ovaj referendum toliko bezvezan da je potpuno nebitno kakav će biti ishod...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Možda zato ne bi bilo loše da ga obiteljaši dobiju.Emericzy » wrote:Sam taj referendum jest bez veze, ali vrlo lijepo priprema teren obiteljašima za dalje.
Kako bi se druga strana malo bolje pripremila za ozbiljnije utakmice...
A nakon ovoga?Emericzy » wrote:Sam taj referendum jest bez veze, ali vrlo lijepo priprema teren obiteljašima za dalje.
http://queer.hr/36911/europski-sud-za-l ... sko-pravo/
- Euklid
- old school
pa dobro, al obiteljašima nije bio cilj samo zaštititi riječ brak...
već i istospolnim zajednicama onemogućiti prava koja ima brak.
- Euklid
- old school
Onda su si krivo sročili referndumsko pitanje.Beau » wrote:pa dobro, al obiteljašima nije bio cilj samo zaštititi riječ brak...
Jer će istospolne zajednice dobiti sva prava kao i bračne zajednice.
Osim jednog...
Nisu, ovo je trebala bit samo prva runda..Euklid wrote: Onda su si krivo sročili referndumsko pitanje..
- Euklid
- old school
Onda su se zajebali.Beau » wrote: Nisu, ovo je trebala bit samo prva runda..
Jer će po novom Obiteljskom zakonu homoseksualci moći sklapati istospolne zajednice bez obzira na ishod referenduma.
Po tom će zakonu imat sva prava osim usvajanja djece...
-
- Information
-