Ovdje ja kukam o vremenu
Kar Jozef » wrote:Dabome mednice, pečenice... svega sam ja ljubitelj.
Evo, samo što nije ciča zima na vratima pa možemo dogovoriti neko trkeljaško druženje na nekoj od terasa uz čašicu i dekicu...to je sad već nekak tradicija.
Ko se ne smrzne ko krumpir ili barem ne ode kući s upalom (po izboru - sinusa, jajnika, srednjeg uha, lopatice, grabljice, kantice...) taj ko da nije ni bio ni pio....
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
to je protivno tradiciji trkeljaških okupljanjaTea Tree » wrote:Ma šta dobro, jes ti normalan, na sve pristaješ!![]()
Sjedit ćemo lijepo u zatvorenom i toplom.
red je da se smrznemo ko guzice...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ma meni si to obeća, šta ti je.karambol » wrote:Karl, jesi li ljubitelj finih rakija?
Nekome sam obećao litru medenice, a nema šanse da se sjetim kome...pa, rekoh, šteta da stoji tako sama u ormaru...
Ima li goreg nego predstavit se u stisnutom izdanju?Kar Jozef » wrote:Al na hladnom se je pretpostavljam stisnutije.
Pa jes ti rekao da voliš ljeto i da je toplo i to sve?
- Euklid
- old school
Pa volim. Ali volim i poštivanje tradicionalnih običaja...Tea Tree » wrote: Pa jes ti rekao da voliš ljeto i da je toplo i to sve?Neću da se smrznemo ko guzice, ne mogu. Naložit ću vatru na terasi kafića, donijeti one grijače za terase i još ću po putu kupiti neki kalorifer. Eto. Pa možemo sjedit na terasi, ako treba.
Kad je hladno, to je tako.Bara huda » wrote: Ima li goreg nego predstavit se u stisnutom izdanju?
Netko zimogrozan će se valjda naći.Tea Tree wrote: Uz koga?![]()
Onda dođi u opancima. Ja ću ponijet dvd s nekoliko snimljenih emisija Lijepom našom. Da poštujemo tradiciju.Euklid » wrote: Pa volim. Ali volim i poštivanje tradicionalnih običaja...
Zeko i ja ćemo doći ranije, a kako budu muški dolazili, svaki put ćemo ustajati. :ljilja vokić:
Pa trebat će ti dvoje da svatko grije s jedne strane.
A, pa da. S jedne strane Euklid, s druge Zeko. Kako je i inače.
Kako ne? Sjednete ti i Euklid sa svake strane Kara, zagrlite ga i obgrlite, onda se tvoja ruka protegne preko Karovog ramena skroz do Euklidovog ramena i njegova isto tako preko Karovog do tvog ramena.
Baš me zanima kako se Kar i Euklid ponašaju pred ljudima. Padne li pusa kad se sretnu ili se prave kul.
Baš me zanima kako se Kar i Euklid ponašaju pred ljudima. Padne li pusa kad se sretnu ili se prave kul.
- Euklid
- old school
Da pusa... ako ne padne žvaka bolje da se nismo ni sreli...Tea Tree » wrote:Kako ne? Sjednete ti i Euklid sa svake strane Kara, zagrlite ga i obgrlite, onda se tvoja ruka protegne preko Karovog ramena skroz do Euklidovog ramena i njegova isto tako preko Karovog do tvog ramena.
pročitala sam ovo mednice kao "međice".Kar Jozef » wrote:Dabome mednice, pečenice... svega sam ja ljubitelj.
mislim da je pravo vrijeme da se odem liječiti.
u pičku prokletu više to ogavno sunce.
nadrkana sam k'o pseto, moram se jebavat do faksa i krast bogu dane provodeći sate i sate tamo.
a opet, bolje i to nego biti doma u ovoj ludari.
al je temperatura konačno neka da se ne preznojavaš, isuse kako mi se jebe (doslovno).
preko ljeta libido nula, sad kad je 100, nemaš koga karati. serem se na ovaj život. glory, glory aleluja!
nadrkana sam k'o pseto, moram se jebavat do faksa i krast bogu dane provodeći sate i sate tamo.
a opet, bolje i to nego biti doma u ovoj ludari.
al je temperatura konačno neka da se ne preznojavaš, isuse kako mi se jebe (doslovno).
preko ljeta libido nula, sad kad je 100, nemaš koga karati. serem se na ovaj život. glory, glory aleluja!
Euklideee!!! Gospojici treba pomoć.*Splenda* » wrote:... isuse kako mi se jebe (doslovno).![]()
-
- Information
-