O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 03 Nov 2013, 23:04

oću link :durica:

može i na pm...

'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 03 Nov 2013, 23:13

visekratni klon » wrote:
Lastanka. :S :rofl: :rofl: :rofl:

Ne mogu, isključi mi se čip za zajebanciju. A šta ti ne zajebavaš, ustrtario se, ispao iz forme, a? :zubo:
pa zajebajem.. ali istomisljenike, moram ih sok terapijom izvuc iz zacaranog kruga.

mislim, lastanka malo previse sere, tj rekla je odavno sta je imala rec, sad sama sebe bezveze vata za rep..

mislim, dosta je vise tog objasnjavanja na forumu, od toga vise nema koristi. sta treba..jel se ja moram uclanit u piratsku stranku i onda iskoristit veze i infrastrukturicu i ic spijunirat i prratit markicku? ..jebate, ako nesto treba napravit kako valja, zaista moras sam to napravit.
sta se ne organiziraju, hakiraju, prisluskuju, snimaju..nego kraa, kraa..

:D
visekratni klon

Post 03 Nov 2013, 23:15

..a unda » wrote: pa zajebajem.. ali istomisljenike, moram ih sok terapijom izvuc iz zacaranog kruga.

mislim, lastanka malo previse sere, tj rekla je odavno sta je imala rec, sad sama sebe bezveze vata za rep..

mislim, dosta je vise tog objasnjavanja na forumu, od toga vise nema koristi. sta treba..jel se ja moram uclanit u piratsku stranku i onda iskoristit veze i infrastrukturicu i ic spijunirat i prratit markicku? ..jebate, ako nesto treba napravit kako valja, zaista moras sam to napravit.
sta se ne organiziraju, hakiraju, prisluskuju, snimaju..nego kraa, kraa..

:D
Kraaa. :rofl:

A čuj, ja sam smotana, ja ne znam što treba. :tuzni: Reci? Šta ti radiš? :o
..a unda
Undaminator

Post 03 Nov 2013, 23:23

visekratni klon » wrote:
Kraaa. :rofl:

A čuj, ja sam smotana, ja ne znam što treba. :tuzni: Reci? Šta ti radiš? :o
da, smotana, a nisi smotana za bavit se pizdarijama, za to nisi smotana?

sta sta radim..sad, u zivotu ili inace? :kokice:
visekratni klon

Post 03 Nov 2013, 23:28

..a unda » wrote: da, smotana, a nisi smotana za bavit se pizdarijama, za to nisi smotana?

sta sta radim..sad, u zivotu ili inace? :kokice:
Što radiš u vezi ovog o čemu pričamo, pokte. :facepalm:

Kakvim pizdarijama? :kraa:
..a unda
Undaminator

Post 03 Nov 2013, 23:34

visekratni klon » wrote:
Što radiš u vezi ovog o čemu pričamo, pokte. :facepalm:

Kakvim pizdarijama? :kraa:
u vezi ovog? ..paa, nista jos. ne mogu puno ni napravit. trenutno imam druge prioritete, pokusavam prezivit. :kokice:

ali, slika ce bit jasnija nakon 1/12, dosta toga ce se promijenit, nadam se nesto na bolje sto se toga tice (iako mi ni to nece dat kruva), ali nesto cu morat promijenit.. nista ne valja radit u afektu.. :kokice:
visekratni klon

Post 03 Nov 2013, 23:38

Ja ne znam šta će bit nakon. Sumnjam da će rezultat bit ok, čak i da ne prođe, bit će nategnuto.
Euklid
old school

Post 03 Nov 2013, 23:39

..a unda » wrote: u vezi ovog? ..paa, nista jos. ne mogu puno ni napravit. trenutno imam druge prioritete, pokusavam prezivit. :kokice:

ali, slika ce bit jasnija nakon 1/12, dosta toga ce se promijenit, nadam se nesto na bolje sto se toga tice (iako mi ni to nece dat kruva), ali nesto cu morat promijenit.. nista ne valja radit u afektu.. :kokice:
ma šta će se koji kua promjenit?

ništa se neće promjenit.

7 dana poslije referenduma niko ga se neće ni sjećati.

ovdje da padne asteroid ne bi se ništa promjenilo...
MightyMe

Post 03 Nov 2013, 23:39

:gaah:
Di ću svami?
Euklid
old school

Post 03 Nov 2013, 23:41

MightyMe » wrote::gaah:
Di ću svami?
prebaci u novu temu :raspa:
visekratni klon

Post 03 Nov 2013, 23:43

"O referendumu i undinim pitanjima".
..a unda
Undaminator

Post 03 Nov 2013, 23:46

visekratni klon » wrote:Ja ne znam šta će bit nakon. Sumnjam da će rezultat bit ok, čak i da ne prođe, bit će nategnuto.
ma, ne gledam uopce tako na to..o 1/12. ono, navijacki. s ovim referendumom, bez obzira na rezultate, od potpisivanja do odobravnja referenduma, sve je malo slozenije.. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 03 Nov 2013, 23:47

Euklid » wrote: ma šta će se koji kua promjenit?

ništa se neće promjenit.

7 dana poslije referenduma niko ga se neće ni sjećati.

ovdje da padne asteroid ne bi se ništa promjenilo...
da, nece ga se nitko sjecat, ali posljedice koje ce on proizvest i te kako ce se osjecat. o tome se upravo i radi..o procesu. :kokice:
visekratni klon

Post 03 Nov 2013, 23:48

..a unda » wrote: ma, ne gledam uopce tako na to..o 1/12. ono, navijacki. s ovim referendumom, bez obzira na rezultate, od potpisivanja do odobravnja referenduma, sve je malo slozenije.. :kokice:
Govoriš u šiframa. Što, konkretno?

I šta radiš tamo na topicu. :vata se za glavu: Jebao te Saš. :facepalm: :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 03 Nov 2013, 23:56

visekratni klon » wrote:
Govoriš u šiframa. Što, konkretno?

I šta radiš tamo na topicu. :vata se za glavu: Jebao te Saš. :facepalm: :rofl:
sta sta radim..pa jel se trenutno prica o anketi? je. jel sas napao ljevicu da je u predinfarktnoim stanju? je. jel sas neglasao? ..nije. :zubo: :zubo:

pa kako cu ti rec sta konkretno. nisam ja bas tako vidovit. ali, imam koji post na temi, ako nisam dovoljno objasnio sta ce bit, ne znam sta jos drugo rec.. :kokice:
ono sto je najvaznije jest kako cemo se ponasat mi, jel..ova strana kao. a sudeci po ovom topiku, nije se bas u nju uzdat, tako da..nece bit dobro..nece.. :kokice:
visekratni klon

Post 03 Nov 2013, 23:57

Ma dobro, dobro. :zubo:

A čuj, ljudi su ludi više, nije ni čudo, ljutnja vlada posvuda, šta sad s tim, ne znam, stvarno ne znam. I onda ova markićkina strana likuje.
..a unda
Undaminator

Post 04 Nov 2013, 00:13

visekratni klon » wrote:Ma dobro, dobro. :zubo:

A čuj, ljudi su ludi više, nije ni čudo, ljutnja vlada posvuda, šta sad s tim, ne znam, stvarno ne znam. I onda ova markićkina strana likuje.
..ma likuje, nelikuje..neka likuje, nije to nikakav problem. ali..

situacija opca niije bajna, ljudima je tesko, sve teze, nema se love, posla..ovi sta imaju posla oce ga zadrzat posto poto, masu ekipe se nafudralo, radi u javnim sluzbama, administraciji. politici i jebe se njih, srao bih i ja svasta sa 15, dvajst iljada kuna..ono, prava kriza, prava, idemo put grcke, a jos ovdje ima i nekih specificnosti i u takvoj frci, krizi, da i nema nasih specificnosti drustvo se okrece na desno i to dosta desno, a nema tko to sprijecit..mislim prije svega na nas dolje, na raju, ne na vladu..ono, situacija relativno zapaljiva, dosta ce bit jos jedan mali korak na nize sto se tice standarda, love, ekonomije.. i eto ga, cas posla, jedna iskra i..sta?

a sto je najgore, oni koji su to sve pripremali i izazvali, nece imat nikakvu odgovornost. znali su sto se sprema (to im je i bila duznost) i jos trljaju ruke i nestrpljivi su..

ne znam, ali evo ovako.. prvi put ako sad cujes da netko poziva na razum (mozda vec jest kod ovih cirilica, ali ajd..prvi sljedeci put), bilo tko..vlada, crkva, vojska, bivsa vojska u udrugama, neka izjava onako, nekog drugog treceg ranga, ali javno tj, ocito namjerno pustena u medije, znat ces da je proces dosao do tocke od koje se najvjerojatnije nece moc zaustavit.. jebiga. :kokice:
visekratni klon

Post 04 Nov 2013, 00:18

Ja ne vjerujem da ćemo završit kao Grčka bar što se tiče prosvjeda, ovdje će ljudi krepat u miru.

Nemam ni najmanjeg pojma što nas čeka, ali ovo s velikim rezovima mi je strašno, mislim, kud će gore, u vražju mater.

Evo Judolina, sad će mi pohvalit avatar. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 04 Nov 2013, 00:40

visekratni klon » wrote:Ja ne vjerujem da ćemo završit kao Grčka bar što se tiče prosvjeda, ovdje će ljudi krepat u miru.

Nemam ni najmanjeg pojma što nas čeka, ali ovo s velikim rezovima mi je strašno, mislim, kud će gore, u vražju mater.
Evo Judolina, sad će mi pohvalit avatar. :zubo:
ma, mogla bi grcka bit mila majka. njima ustvari i nije bilo toliko lose, oni su vise mislili da im je lose, nego sta im jest.

ali, ako ce te utjesit, ne moze bit puno gore nego sto je sad..pik pi trebao doc negdje nakon nove godine..mozda prvi, drugi mjesec..trebalo bi malo konzultirat podatke, vidjet kako se krece bilanca, sta dolazi na naplatu i kad i kako i tako to, a ujedno bi ove neke dosadasnje mjere trebale pocet pokazivat efekte, pozitivne efekte.
..a tu je i mmf koji ne mora nuzno bit los npr bas za mene, jel.. a i tu ima i jos par detalja koje bi mogle pridonijet nekom boljem vjetru..evropa npr, pa onad izmedju dva zla odabrat manje, tj ako su ovi prije prodavali i stavljali sebi u dzep, nek ovi sada isto tako prodaju, ali napune budzet, a ne dzepove, nek ide sve va bank, pa sta..

ali, sve je to na granici, borderlajnasto..imam dojam kao da svi gore znaju o cemu se radi i kao da se sad radi na tome gdje ce se i prema kome taj moguci val usmjeriti.. za koga ce javno mnijenje utvrdit da ima odgovornost. moguce je da bude i podijeljena odluka..tj mnijenje.. :kokice:
visekratni klon

Post 04 Nov 2013, 00:46

Ček, ako bi moglo biti pozitivnih efekata i ako neće biti puno gore, čemu onda se Milanović predomišlja oko izbora jer će mu nakon tih rezova past popularnost još više? :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 04 Nov 2013, 01:36

visekratni klon » wrote:Ček, ako bi moglo biti pozitivnih efekata i ako neće biti puno gore, čemu onda se Milanović predomišlja oko izbora jer će mu nakon tih rezova past popularnost još više? :ne zna:
nece bit puno gore jer nece moc bit puno gore. ta famozna popularnost samo znaci ono sto sam prije rekao, a to je da vlada ne moze radit, blokirana je. imas situaciju da formalno imas neku politcku snagu.. predsjednika, sabor, vladu..ono, rekao bi covjek, 1/1 ..imas opziciju koja je kao pred raspadom, to je ono sto je formalna slika, pa se moze zapitati u cemu je problem?
problem je to sto ljudi misle da postoji carobni stapic koji moze sve rijesiti bez njihovog angazmana, problem je to sto neke stvari, dugogodisnje, dolaze na naplatu..velik dio gradjana ne moze vise izdrzati neke mjere koje bi trebale stabilizirati drzavu, a drugi, oni koji su profitirali drpanjem, a nije ih malo, zele zastititi to sto imaju i oni su po difoltu protiv ove vlade..to je vec dva dijela protiv, jedan klasicno protiv, drugi koji ne mogu vise izdrzat, a onda su tu i razocarani. ne znam cime, ali razocarani.
ako tu navedemo da ta opzicija i nije bas tako porazena usprkos dokazanoj, manifestiranoj organiziranoj zlocinackoj dugogodisnjoj aktivnosti, da je pojedinacno najjaca stranka u saboru ili tu negdje, dakle, da je usprkos svemu jos toliko ljudi glasalo za njih i ako se uzme da je defakto frontmen opozicije postao kaptol koji je ubacio sve resurse u politicko djelovanje cak do ustava i da imamo ustavni sud koji s lakocom izlazi u susret onome sto je protiv samog ustava, protiv onog sto bi sutav trebao stititi, ako vidimo predsjednika koji moze rdaiti samo ono sto je u njegovoj domeni politickoj, a ona je vise savjetodavna i dekorativna, pero na vagi, a ne uteg, ako se onda tako malo detaljnije cita ta slika, pocinju se vidjet i neka druga znacenja..

enivej, ta popularnost jednostavno znaci da se razmislja o tome jel ova vlada ima podrsku ili nema, a ono sto je sigurno, ima odgovornost i to za nesto sto mora radit, a da nije za to izabrana.
budimo malo otvoreni, tj ponovimo materiju. drzava da bi zastitila svoj interes, ova vlada da bi na pravila nesto, mora se taknut i u kaptol. dovoljno je rec da je odmah nakon sto se pocelo govoriti o uvodjenju financijske discipline i za kaptol, odmah odgovoreno da ce kaptol isti tren pokrenuti problem povrata imovine.
osim sto je sam taj povrat diskutabilan i ocito da se zeli izvuci novce dva puta za istu stvar, automatski se stvara blokada ucjenom, drzava nije suverena na podrucju na kojem je normalno da je suverena, nego se se mora ponasat kao da je neka zona pod okupacijom ili pod jurisdikcijom druge drzave.
samo to je dovoljno da ova..ili bilo koja druga vlada, osim ako nije kvislinska, padne. nema tu dalje price, razgovora, debatiranja, mudrovanja.
shodno tome, jednostavnim zbrajanjem bez nijansiranja, ispada da ovaj narod ne zeli vladu koja hoce ustanoviti kompletan suverenitet nad svojim teritorijem i da zeli drugome placati danak..ne znam za sto i zasto (i formalno je tu opozicija u saboru koja je dio suvreniteta, pa i prerogativa mozda, drzave i sluzbeno, ugovorom ustupila drugoj drzavi) i tu je dio biraca koji je nezadovoljan ovom vladom, nezadovoljan i ovim dijelom o kaptolu, nezadovoljan svojom materijalnom i/ili egzistencijalnom situacijom i zeli da ova vlada odstupi, a sami ne mogu i nece moci pronaci neko ista kvalitetnije trece rjesenje i tako automatski, nevoljko, protiv svoje volje, ali funkcionalno prelaze u taj dio koji podrzava i politcku opciju koja jest, ocito, zlocinackog karaktera i pristaju na ustupanje suvereniteta nekoj drugoj, sivoj (ja mislim da se radi o crnoj), politckoj moci, nadajuci se da ce im tako biti bolje..

s druge strane, ova koalicija ili esdepe, bez obzira na romantiku, po definiciji zeli ostati na vlasti, imati vlast, nekako kalkulirati i zadrzati je..a opet, kako sam rekao da su u startu, u principu onemoguceni da vrse svoj posao, da vladaju, nego im je ocito dat ogranicen prostor za vladanje, ptanje je da li moze vlada raditi tako ucijenjena i pitanje je za koga uopce radi, za cije interese, ai tu je opet pitanje te odgovornosti, jer..bez obzira na definicuju stranke kao organicacije koja zudi za vlascu, samo postavljanje pitanja sebi o prijevremenim izborima, bez obzira na sve kalkulacije, ipak znaci koju stepenicu vise na podrucju odgovornosti, jer, npr, ona vlast, nakon svega, nakon sto joj je premijer pobjegao, nije joj ni palo na pamet da raspise izbore..
e, sad ti isti ostaju kao jedina politicka alternativa, protiv koje su svi, protiv koje je i ona sama, jer je svjesna da ako dodje na vlast da ce morat posegnut za silom da je odrzi, a za to jos nije spremna, mi svi, valjda, vracamo je na vlast tako da ne zelimo niti da se ona vrati, niti da ova vlada sad ostane..

ako to nije razlog za prijevremene izbore..da ova vlada kaze.. ma koji vi kurac uopce ocete, jel vi znate sta ocete, ako znate, pa evo opet birajte te koje ne zelite birat, dovedite na vlast te koje ne zelite na vlasti, stavite bozanica za predsjednika vlade ako ocete, ali nemojte onda nas jebat.. jebite bozanica i jobovski zahvaljujte bogu na nesreci.. onda ne znam koji bi to drugi razlog za vanredne izbore bio.. :kokice:
visekratni klon

Post 04 Nov 2013, 02:38

Stoji to sve. Nisam doduše sigurna da će imati snage, hrabrosti, volje da to i naprave zaista. Riskantan je to potez, a ne znam jel im se mili sad odmah izgubiti izbore.

Ne mogu si više gledat avatar. :facepalm:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 04 Nov 2013, 15:33

Evo, koliko vidim ministar je uspio smijeniti uspješnu upraviteljicu zračne luke Zadar, zato što je za napravljeni posao uzela dogovorene novce. Prvo joj ministar zbog populizma, a to se može smatrati privatnim interesom, pokuša ukrast te novce, a onda joj na kraju uzme posao. Daklem jedan uspješni upravitelj manje uz poruku - tko uspješno radi, te uspješan rad naplati, može očekivati smjenu.

Spušta li se tu država na razinu poslodavaca koji ne isplaćuju plaće? Ovo je bila ucjena hoćeš li zadržati plaću ili posao. Znam da se tu radi o velikim iznosima ali pitanje je načela. Što je tu država bolja od nekog poslodavca koji ne isplaćuje dogovorene plaće? Kažu, krizna vremena bla bla bla, ali postoji li bolji način štednje u kriznim vremenima od toga da se potiču uspješni. :ne zna:
Euklid
old school

Post 07 Nov 2013, 00:17

Umjesto da tlače ovaj jadni i napaćeni narod
bilo bi bolje da rastjeraju ovakvu bagru koja samo guta novac bez da ičemu doprinosi.

A sličnih beskorisnih agencija ima na stotine...
Euklid
old school

Post 08 Nov 2013, 17:32

Isse, ja pljujem po ovoj nesposobnoj vladi ali Klauški ne da ih rastavlja na proste faktore nego ih rastavlja na elementarne čestice:

Mogli su biti reformatori, a sada ispadaju obične kukavice
  • Information