PPŽK
bila sam bananirana.
ali nisam dobila kaznene bodove!!!!!11111!!!!!!!!!!
nepravda! diskriminacija11!!!
dajte mi ih!!!
a od admina ne očekujem ništa manje nego da mi pobriše članstvo u StranKi, zna se kojoj Stranki, samo je jedna Stranka na ovim prostorima.
dapok da ti žena za rođendan priredila trojac iznenađenja s tvojim najboljim frendom, za kojeg znaš da ima veću karu od tebe!! štaš onda ciganeeeeeee!!!???? ajde da te vidimo, na muci se poznaju junaci!!
[spoiler]prvo p kao parodija[/spoiler]
dajte mi ih!!!
a od admina ne očekujem ništa manje nego da mi pobriše članstvo u StranKi, zna se kojoj Stranki, samo je jedna Stranka na ovim prostorima.
dapok da ti žena za rođendan priredila trojac iznenađenja s tvojim najboljim frendom, za kojeg znaš da ima veću karu od tebe!! štaš onda ciganeeeeeee!!!???? ajde da te vidimo, na muci se poznaju junaci!!
[spoiler]prvo p kao parodija[/spoiler]
Preporučam ti da ovo ne radiš jer me tvoje najnovije konstrukcije i objede ni najmanje ne zanimaju.*Splenda* » wrote:bila sam bananirana.
dajte mi ih!!!
Poslat ću supermoda da pogleda.dapok da ti žena za rođendan priredila trojac iznenađenja s tvojim najboljim frendom, za kojeg znaš da ima veću karu od tebe!! štaš onda ciganeeeeeee!!!???? ajde da te vidimo, na muci se poznaju junaci!!
Ne smij se ti nista, jer se tu iz avijuna vidi da se radi o nejednakim kriterijumima i da su neki zasticeni ko licki medjedi, a drugi nisu i onda tu bude svasta, krsi se Ustav i jos nesto medjunarodnih konvencija o pravima djeteta, a lako ti je tako, preko ledja malog, nezasticenog forumasa i ako tako radis ovdje jel onda i doma sjedis na trafici.Euklid » wrote:
prošlo je 3 tjedna. supermod se još nije udostojio ukazati.Kar Jozef » wrote:
Preporučam ti da ovo ne radiš jer me tvoje najnovije konstrukcije i objede ni najmanje ne zanimaju.
Poslat ću supermoda da pogleda.
što je vidio? jesu li ukrstili mačeve?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Da se mene pita ja bi splendu banao, permao, prunao i deklinirao...Tea Tree » wrote: Ne smij se ti nista, jer se tu iz avijuna vidi da se radi o nejednakim kriterijumima i da su neki zasticeni ko licki medjedi, a drugi nisu i onda tu bude svasta, krsi se Ustav i jos nesto medjunarodnih konvencija o pravima djeteta, a lako ti je tako, preko ledja malog, nezasticenog forumasa i ako tako radis ovdje jel onda i doma sjedis na trafici.
Tako daa... ne da ovdje nema kršenja nečijih prava nego je ona debelo zaštićena...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Donna Sole
zavidim kako se vi lijepo družite, banate, deklinirate, permate i to...
a što u stvari radite
a što u stvari radite
kurvanjski avatar, a
Ti voliš izvlačiti stvari iz konteksta, stavljati izjave gdje im nije mjesto i interpretirati ih kad i kako ti paše. Klasično trolanje. Kod mene ti to neće proći.*Splenda* » wrote: prošlo je 3 tjedna. supermod se još nije udostojio ukazati.
Raspravljalo se o moderatorima i moderiranju kroz o-ho-ho postova.što je vidio? jesu li ukrstili mačeve?
Znači, ja sam najgora ovdje, je li?Euklid » wrote: Da se mene pita ja bi splendu banao, permao, prunao i deklinirao...
Tako daa... ne da ovdje nema kršenja nečijih prava nego je ona debelo zaštićena...
Jedino se mene dekliniralo.
Nema ni kutka za deklinirane na ovom forumu.
Mislim, ne kužim. Hoću li dobiti neki odgovor?
Možda.Tea Tree » wrote: Znači, ja sam najgora ovdje, je li?![]()
Jedino se mene dekliniralo.
Nema ni kutka za deklinirane na ovom forumu.
Mislim, ne kužim. Hoću li dobiti neki odgovor?
Ovo je komentiranje moderature. Saćeš bit dekliniran!
I nemoj reć da nisi znao da su takva pravila.
Žalila sam se na ovaj post:
Kar me deklinirao, ni krivu ni dužnu.Kar Jozef » wrote:Ja isto u zadnjih recimo mjesec dana, koliko već, kad god vidim svježu mrkvu sjetim se Teae.
Rastavljanje na tko, što, koga, čega, s kim, s čim... pa se ovdje ljudi žale ako nije valjalo ni tko, ni što, ni s čim.....a unda » wrote: sta deklinacije? jel to od deklo?
Ovaj...Euklid wrote:Bit ce dovoljno da posaljes par svojih upisa s ove teme.
Ni Nica ih ne bi bolje srocila...![]()
- Euklid
- old school
Opa, Kar te deklinirao a nista se ne hvali.Tea Tree wrote:
Žalila sam se na ovaj post:
Kar me deklinirao, ni krivu ni dužnu.
Mozda se boji sta ce zekonja rec...
- Euklid
- old school
Ma da? Ne bih nikad pogodio...Kar Jozef wrote:
Ovaj...peče me savjest... to i jesu više manje Nicini upisi. Možda me tuži za povredu autorskih prava.
-
- Information
-