Razgovor ugodni, divan natenane
-
Tea Tree
Kar Jozef » wrote:
Meni je baš fora hodat po mraku i hladnoći i grickat debrecinku, grad svjetluca... malo je nespretno za vino al' može i to...

Ma debrecinku ili kobasice općenito nisam posebno ni komentirala, da ne ispadne da sam antiprotivna.
Da jesam, pitala bih koji je uopće gušt jesti kobasice.

Imam ih pred očima kako vire iz onog kipućeg narančastog ulja.
Zeko moj, kakvi tebe prizori iz horora čekaju po ovom belom Zagrebu.

-
Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Tea Tree » wrote:

Mogli bismo organizirati kladionicu koliko koraka će učiniti zec prije nego li slomi nogu kad krenu poledice i ostale zimske čarolije...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
Tea Tree
Euklid » wrote:
Mogli bismo organizirati kladionicu koliko koraka će učiniti zec prije nego li slomi nogu kad krenu poledice i ostale zimske čarolije...
Zapravo si joj poželio sreću, uspjeh za nešto. Ono, break a leg i to.

-
Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Tea Tree » wrote:
Zapravo si joj poželio sreću, uspjeh za nešto. Ono, break a leg i to.

nisam to htio...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
Zekoslawa
Pih, poledica. Ja se više bojim ono pravog pravog snijega, to uglavnom nikad nisam vidjela. A centimetar snijega nakon kojega uslijedi kiša na -5, na to sam navikla, toga imamo svake godine. I da, ako ikad kome padne na pamet grudanje i ine pizdarije, nagurat ću mu grudu s psećom kakicom u usta, pa da vidiš zimskih radosti.

-
Karlinjo
- Has thanked: 1 time
Zekoslawa » wrote:I da, ako ikad kome padne na pamet grudanje i ine pizdarije, nagurat ću mu grudu s psećom kakicom u usta, pa da vidiš zimskih radosti.

Mi ovdje u Beču to volimo.

To je tako romantično kad se gruda snijega pošteno rastrese na glavi ter posljedični pogled sastrane dok brišeš s lica ostatke snijega očima tražeći kakvu hrpicu za uzvrat...

-
Zekoslawa
Tea Tree » wrote:
Ma debrecinku ili kobasice općenito nisam posebno ni komentirala, da ne ispadne da sam antiprotivna.
Da jesam, pitala bih koji je uopće gušt jesti kobasice.

Imam ih pred očima kako vire iz onog kipućeg narančastog ulja.

Šta je najgore, takvih prizora ima i dolje. Imaš u Splitu pošićni sajam preko cijele rive. I onda tu narod gricka kobasičetine i pije kuhano vino uz dekice i plinske grijalice i onda se svi skupa pravimo da je to baš normalno i da je sasvim uobičajeno da se to zimi prakticira u Dalmaciji i tako to.

-
Zekoslawa
Kar Jozef » wrote:
Mi ovdje u Beču to volimo.

To je tako romantično kad se gruda snijega pošteno rastrese na glavi ter posljedični pogled sastrane dok brišeš s lica ostatke snijega očima tražeći kakvu hrpicu za uzvrat...

Ajme majko.
Onaj osjećaj kad ti se snijeg otrese s lica i upadne u majicu.
Pa kad ti smoče rukavice.
A nositi kapu.
Ajme majko.

-
Karlinjo
Zekoslawa » wrote:
Ajme majko.
Onaj osjećaj kad ti se snijeg otrese s lica i upadne u majicu.
Pa kad ti smoče rukavice.
A nositi kapu.
Ajme majko.

E da...
Zekoslawa wrote:Ajme, a šal.
Ne nosim šal... mislim da ni nemam šal

Mene strah šala.

-
Zekoslawa
Ja ga nosim ono ako baš baš moram. A sve više moram jer sam sve zimogroznija. E, al kapu ono zbilja ne podnosim. Pokušala sam se naviknuti na grijače za uši, ali izgledam si blesavo s tim. A uostalom, nabijem ja to sve kad još uvijek nisu izmislili ništa za nos. Jel to tako teško, jebate?

-
Tea Tree
Umjesto kape bolje nešto s kapuljačom. Ne kvari frizuru.
Zekoslawa wrote:
Šta je najgore, takvih prizora ima i dolje. Imaš u Splitu pošićni sajam preko cijele rive. I onda tu narod gricka kobasičetine i pije kuhano vino uz dekice i plinske grijalice i onda se svi skupa pravimo da je to baš normalno i da je sasvim uobičajeno da se to zimi prakticira u Dalmaciji i tako to.
Održava li se onda u Splitu onaj neki sumanuti bal kao u Beču?

Kad se svi obuku u krinoline i prave se da je 1700 i neka ili koja već, a oni otmjeni kao nikad do sad.
Zagreb hoće biti kao Beč, Split kao Zagreb, iz čega slijedi da Split hoće biti kao Beč.

-
Karlinjo
Zekoslawa » wrote:Ja ga nosim ono ako baš baš moram. A sve više moram jer sam sve zimogroznija. E, al kapu ono zbilja ne podnosim. Pokušala sam se naviknuti na grijače za uši, ali izgledam si blesavo s tim. A uostalom, nabijem ja to sve kad još uvijek nisu izmislili ništa za nos. Jel to tako teško, jebate?

Sad ne znam koliko si zimogrozna, al' na tragu Splende pa u Beču možda ukupno pet dana toliko zazimi da je potrebna kapa.
Moš nosit potkapu...
[spoiler]

[/spoiler]
Meni to fora, pitam se jel' legalno nosit to po vani, mislim legalno je al hoće li me svako malo legitimirat.

-
Zekoslawa
Tea Tree » wrote:Umjesto kape bolje nešto s kapuljačom. Ne kvari frizuru.
Održava li se onda u Splitu onaj neki sumanuti bal kao u Beču?

Kad se svi obuku u krinoline i prave se da je 1700 i neka ili koja već, a oni otmjeni kao nikad do sad.
Zagreb hoće biti kao Beč, Split kao Zagreb, iz čega slijedi da Split hoće biti kao Beč.

Ma nikakve kapuljače, kape i ništa što počinje na kap.
Ne znam, jedini ples koji sam ja prakticirala tom prigodom bilo je uzaludno cupkanje u mjestu. Lani sam tako povodom jedne diplome odsjedila jedno pet sati na buri uz te navodne grijalice i jedno četiri deke. Kao nije bilo prihvatljivo da idem ća tako brzo. Onda su me svako malo pitali koji je meni vrag i šta izgledam ko tužna vrba i uopće što izgledam nadrkano.

Pa jepotepok, kako ću izgledat na minus par uz buru, kako?

-
Zekoslawa
Kar Jozef » wrote:
Sad ne znam koliko si zimogrozna, al' na tragu Splende pa u Beču možda ukupno pet dana toliko zazimi da je potrebna kapa.
Moš nosit potkapu...
[spoiler]

[/spoiler]
Meni to fora, pitam se jel' legalno nosit to po vani, mislim legalno je al hoće li me svako malo legitimirat.

Kar, čitaj šta pišem: oću nešto za nos što mi ne dira kosu.
Zimogrozna sam otprilike toliko da na manje od 20 stupnjeva ne mogu sjediti vani duže od pola sata. Zamrznu mi se ruke i noge i onda ne pomaže ništa osim trči doma pod vruću vodu. Nikakve deke, grijalice, vunene bičve, rukavice... Ništa, jednostavno ništa ne pomaže jednom kad krene zamrzavanje.
-
Karlinjo
Zekoslawa » wrote:
Kar, čitaj šta pišem: oću nešto za nos što mi ne dira kosu.
Dobro izmislit ćemo nešto il nać nešto postojeće ter preurediti... erm recimo ovako nešto...
[spoiler]

[/spoiler]
-
Tea Tree
Kar Jozef » wrote:
Moš nosit potkapu...
Da, da, pet dana, hau jes no. Može nosit i ratkapu, šta fali tome.

-
Zekoslawa
Kar Jozef » wrote:
Dobro izmislit ćemo nešto il nać nešto postojeće ter preurediti... erm recimo ovako nešto...
[spoiler]

[/spoiler]
Genijalna ideja, zapravo. Hvala.

-
Tea Tree
Zekoslawa » wrote:
Ma nikakve kapuljače, kape i ništa što počinje na kap.
Ne znam, jedini ples koji sam ja prakticirala tom prigodom bilo je uzaludno cupkanje u mjestu. Lani sam tako povodom jedne diplome odsjedila jedno pet sati na buri uz te navodne grijalice i jedno četiri deke. Kao nije bilo prihvatljivo da idem ća tako brzo. Onda su me svako malo pitali koji je meni vrag i šta izgledam ko tužna vrba i uopće što izgledam nadrkano.

Pa jepotepok, kako ću izgledat na minus par uz buru, kako?

Umjesto da su cijenili do neba što si uopće nazočila takvom kretenisanju, još prigovaraju! Što ne pjevaš i ne plešeš, a?!? Je li, a?
Svega par puta sam sjedila pod tim grijačima i nije mi bila baš neka zabava iako vani nije bilo ni nula, kamoli ispod nule. Ili, nedajbože, još i bura.
Nema boga da bih odsjedila toliko u takvim uvjetima, nema te kurtoazije.

-
Zekoslawa
Baš. A kad se konačno makneš od tih grijača, onda se tek smrzneš.
Danas sam isto tako sjedila vani nekih sat-dva i paz ovo, upalili su svaku drugu tu šugavu grijalicu. Ono, ne bi da ona koja je udaljena tri metra dopire do tebe, pa sad štaš palit svaku.
Idem leć od muke, idem, idem, sva se naježim kad se sjetim tog nemilog događaja.

-
Tea Tree
Idem i ja leć, a to će mi biti prva pametna stvar danas.
p.s. Gdje nam je Dominicus? Skriva truplo?

-
Splenda
Beau » wrote:Nikad nisam imala zgaravicu. Uopce ne znam kakav je to osjecaj

:kuckuc:
ni ja. ni ja.
jedino što sam imala je onaj osjećaj dok se toliko prejedeš da ti se povraća!

-
Users browsing this forum: ClaudeBot and 8 guests