Ne govorim o poticajima kakva imaju todorici i slicni, vec o kreditiranju malih poduzeca i obrtnika na nacin koji sam ranije objasnio...a unda » wrote: kako to mislis..ulupat na privatnike? ono, kao na todorica? ..na debeljaka? davat im poticaje?
i ti bi sada ovu vladu pribio na kriz zato jer su one vlade spiskale lovu na sebe i kupovale tebe i te tvoje dsz brojeve bacajuci lovu u crnu rupu?
koja je to industrija o kojoj govori dsz? di je? sta je do sada radila? kako? za koga? zasto nisu te miljarde do sada ulupane u tu industriju? ili mozda jesu?
ova vlada moze i mora bit odgovorna za svoje postupke, ali ne moze bit odgovorna za tudje. bolest se razvijala intezivno najprije deset godina, pa je u par godina sanirano nesto, pa kad se saniralo, recidiviralo je narednih osam godina. i sad bi ti povukao crtu i rekao..ono sto je bilo, ne postoji, amo se pravit kao da pocinjemo iz pocetka.
e, pa ne pocinjemo iz pocetka, nego iz debelog terminalnog minusa koji ima i dalje trend srljanja bez obzira koja vlada bila. i sad bi ti u dvije godine, nepune..nakon sto se pola godine potroseno da se uopce vidi, specificira, napravi bilanca o kojem stupnju dugovanja se uopce radi, da se uopce vidi u kakvim smo sranjima i sta se moze poduzeti, ti bi se bacio pred te brojke, pred trend i rekao bi im..stani.
pa to..ne znam kome je to uspjelo bez vanrednog stanja, nereda, policijskih satova..
mislim, briga mene, ova vlada cuva sebe, kao i svaka druga, nisu oni tu radi nas, nego radi sebe, oce ostat na vlasti i to po definiciji i smislu politickom, ali sljedeca vlada ti nece radit nista drugo sto i ova, niti ce ista bolje bit, pa ni te dsz brojke, pa taman da za sat vremena bude smjena.
inace, da nije bilo ove vlade, mirovina ne bi bilo vec lani u desetom mjesecu.. nisu se oni tako lako odrekli vlasti bezveze i utrapili je esdepeu.![]()
ali, govoreci o mirovinama, tu svi zaboravljaju jedan, jel odnos, da se tako izrazim. i nitko ne kritizira ono sto je na djelu, sad, u praksi.. i to ne samo sa umirovljenicima. i to radi i ova vlada i ona vlada i radit ce sljedeca vlada, a nitko o tome da prozbori i rijec od velikih bundzija..
ali, vidjevsi sto ti pises, da sam ja vlada i da vidim ja vecina takvih kao ti, rekao bih..ma jebo ti ovu..veleizdaja, di je..ma daj je amo, to je jos jedini patriotski cin koji mi je preostao za napravit..
Koje su vlade mene kupovale i bacale u crnu rupu? Mislis na brodogradnju? Pa to i ova vlada radi sa brodosplitom, i to u godini dana s pola miljarde kuna.
Inace, ocito ne znajuci moj modus operandi po forumima, ja sam davao kritiku svim proslim vladama, a to cu radit i buducim ako budu imale isti model funkcioniranja tereteci malog i srednjeg poduzetnika.
DSZ govori o industriji opcenito na terotoriju RH, u koju spadaju i mali obrtnici, i koji su osudjeni na propast zbog linicevog nacina oporezivanja, sto je u konacnici rezultiralo krahom investicija iz svijeta, sto nas je stavilo na zacelje ovog planeta.
Pravdajuci svoju nesposobnost nesposobnoscu predhodnih meni ne znaci apsolutno nista, jer oni nisi uzabrani da bi pizdili o tom, vec da stvar konacno pocnu popravljat, a to ne rade nikako.
S obzirom da si rekao da po predhodnoj vladi mirovina nebi bilo, ne stoji iz jednog jednostavnog razloga. A taj je da je u njihovo vrijeme proracun bio puniji, i deficit manji nego pod ovom vlascu. I s tim uopce ne branim vladu kosorice, jer sam u to vrijeme nju smatrao najgorom u povijesti. No, milanovic me demantirao.
Necu dalje komentirat tvoj post, jer ispada da pravdam druge veleizdajnike, a to mi ne pada napamet.
Jedino bi jos dodao da bi ja, da sam na vlasti, lustrirao sve stranke koje su sudjelovale u vlasti, i celnicima, ministrima i zastupnicima koji ne mogu dokazat postenim radom svoju imovinu istu i oduzeo.