Aha, sad mi je bar jasnija ona potraga za durexom...
Jesen stiže, dunjadi moja...
A sta je je, ne mogu se pozalit ovih dana. Cak mi je malko i dosta ovog litnjeg vrimena. Okej, nije, serem. Nek ostane ovako do daljnjega. I ona dodje Posic i zima zacas gotova, stono rece chili.nina williams » wrote:
Ne znam kakvi smo, ja sam temu danas prvi put otvorla. Pa sam vidla da je na početku tužno, al i da je post od lani. Pa sam skočla na kraj i odgovorla Tei.
Oš da kukam, oćel ti bit lašnje?![]()
Lišće ne čiste s biciklističkih staza. Zagrebački golubovi su inatljiva gamad koja se ne želi sklonit s puta. (Il imaju reflekse ko mrtvi konji.) Staza ima smjer, jebomepas, zna li to iko...osim meneu ovome gradu?
...
Jel ti bolje?![]()
Vid vrijeme kako je lijepo, Zekoslawa...aj gonjat zadnje ovogodišnje nezubato sunce...neće svijet propast ako se pokoji tužniji topik zeru oprpoši.
ocemo se oblacit ovdje za noc vjestica?Zekoslawa » wrote: A sta je je, ne mogu se pozalit ovih dana. Cak mi je malko i dosta ovog litnjeg vrimena. Okej, nije, serem. Nek ostane ovako do daljnjega. I ona dodje Posic i zima zacas gotova, stono rece chili.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
E, sjetila sam te se juče, vidila sam kikića kako šeće tvora. Pričo mu je i učio ga kako da prelazi cestu.Zekoslawa » wrote: A sta je je, ne mogu se pozalit ovih dana. Cak mi je malko i dosta ovog litnjeg vrimena. Okej, nije, serem. Nek ostane ovako do daljnjega. I ona dodje Posic i zima zacas gotova, stono rece chili.
Mali me oborijo s nogu, izgledo je ko zbilja drag i, što je čudno, odgovoran kikić, a ne može imat više od 5 godina.
- nina williams
Trebala si ti njemu to zaplijenit i rec da si iz tvorosocijalne sluzbe. I ondaga dat jednoj teti koja ce se brinit za njega i tako to.nina williams » wrote:
E, sjetila sam te se juče, vidila sam kikića kako šeće tvora. Pričo mu je i učio ga kako da prelazi cestu.![]()
Mali me oborijo s nogu, izgledo je ko zbilja drag i, što je čudno, odgovoran kikić, a ne može imat više od 5 godina.
- nina williams
Mali mi je bio skroz simpatičan.Zekoslawa » wrote: Trebala si ti njemu to zaplijenit i rec da si iz tvorosocijalne sluzbe. I ondaga dat jednoj teti koja ce se brinit za njega i tako to.
Superhik u novim pustolovinama?
Nabadaš, nabijaš...krala bi djeci iz ruku...boze, boze.Zekoslawa wrote: Pokati, dok ja iznabadam...
- nina williams
Pusti dijete da se igra!
Ti sebi nabavi kakog...ovog primata, jelte.
Ti sebi nabavi kakog...ovog primata, jelte.
Pa kome ćeš ako nećeš djeci? Ta neće valjda otet ljubimca nekoj mrgi od 2 m pa da je ganja po cijelom gradu?nina williams » wrote:
Mali mi je bio skroz simpatičan.A ti veliš da mu otmem životinjicu.
Superhik u novim pustolovinama?
Nabadaš, nabijaš...krala bi djeci iz ruku...boze, boze.
Ovako lijepo ukradeš djetetu, doma ga optuže da mu je tvor pobjegao i sve riješeno. Kao da bi mu netko povjerovao da je neka teta ukrala tvora.
još malo i kuhano vino i kobasice na trgu.
imam neku fiksaciju na kobasice u zadnje vrijeme
, smazala sam sama cijeli kulen u dva dana
, danas mi ručak nije bio po ukusu pa sam otišla u pekaru po dvije hrenovke(da,znam što je u njima, inače ih ne jedem) u lisnatom. zalila sam ih s ayurvedskim čajem.
mislim da bi se vegani, makrobiotičari i ina ekipa snebivali da su to vidjeli.
imam neku fiksaciju na kobasice u zadnje vrijeme
mislim da bi se vegani, makrobiotičari i ina ekipa snebivali da su to vidjeli.
Nikad nisam imala zgaravicu. Uopce ne znam kakav je to osjecaj
:kuckuc:
Koji je gušt jesti i piti vani na hladnoći, dok se smrzavaš?*Splenda* » wrote:još malo i kuhano vino i kobasice na trgu.![]()
Kakvo kuhano vino vas spopalo!
Neće od toga, to nije ništa.Zekoslawa » wrote: Evo, ja ti mogu sasvim pouzdano reći da ćeš je dobiti od pet kava, čokoladnog likera i pive.
Ali može probati pojesti par kolača prepunih oraha. Orasi moraju biti pečeni u kolačima, da puste sve iz sebe što udara direktno na želudac.
Meni je baš fora hodat po mraku i hladnoći i grickat debrecinku, grad svjetluca... malo je nespretno za vino al' može i to...Tea Tree » wrote: Koji je gušt jesti i piti vani na hladnoći, dok se smrzavaš?![]()
-
- Information
-