Šoping kutak, a da nije za jesti
Jeeej, karte za Lordove.
Jedva čekam.
Od sutra treniram kao nešto. Poše, ja s drugim ljudima u istom prostoru. Morat ću trgnuti nešto odmah ujutro.
Pa sam morala kupiti još jedne tenisice. Jedva. Poše koja muka za naći savršenstvo. Onaj je bio na rubu živaca i van ruba.
I dva donja dijela trenirke. I usisivač (jer je pseto izgrizlo stari) i produžni kabel.
Mrzim šoping. Neću ništa kupovati duže vrijeme.
Od sutra treniram kao nešto. Poše, ja s drugim ljudima u istom prostoru. Morat ću trgnuti nešto odmah ujutro.
Pa sam morala kupiti još jedne tenisice. Jedva. Poše koja muka za naći savršenstvo. Onaj je bio na rubu živaca i van ruba.
I dva donja dijela trenirke. I usisivač (jer je pseto izgrizlo stari) i produžni kabel.
Mrzim šoping. Neću ništa kupovati duže vrijeme.
tritisucekuna? :uf:
u indis šopu sam danas ubola slatku jaknicu do iznad koljena koja moze glumiti kaputic, moze i haljinicu, moze biti sve sto zelim. bas mi je slatka
i samo 230kunica <3
ajvi, ja idem besplatno, neki promo i jos moram biti bosa, tako da sam se spasila novh tenisica. iako, dobar izgovor zlata vrijedi
u indis šopu sam danas ubola slatku jaknicu do iznad koljena koja moze glumiti kaputic, moze i haljinicu, moze biti sve sto zelim. bas mi je slatka
i samo 230kunica <3
ajvi, ja idem besplatno, neki promo i jos moram biti bosa, tako da sam se spasila novh tenisica. iako, dobar izgovor zlata vrijedi
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
To je pet stvari, 600 kn po predmetu. Hm, moram reći da se osjećam spremnom za udaju. Hoćeš me?slafko » wrote:Jakna za proljeće/jesen. Zimski kaput s odgovarajućim šalom i rukavicama. Pletena vunena vesta.
Dva dućana. Trideset minuta. Tri tisuće kuna.
A još mi šuze fale.![]()
slafko zašto se ne hvališ na Modi sotim?slafko » wrote:Jakna za proljeće/jesen. Zimski kaput s odgovarajućim šalom i rukavicama. Pletena vunena vesta.
A još mi šuze fale.![]()
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Isuse pože.slafko » wrote:Jakna za proljeće/jesen. Zimski kaput s odgovarajućim šalom i rukavicama. Pletena vunena vesta.
A još mi šuze fale.![]()
Ja bi za te novce napunila cijeli ormar.
Slafko ne zna kupovati online
Online kupujem jedino add-one, expansione i DLC-ove za igre. Čak niti knjige ne kupujem, već odem do Algoritma i abjuzam onu "tri za dva" akciju. 
Kakva ženidba, koji vam je kurac? Mnogo mi je dobro ovako i nema potrebe za promjenom. Posebno ne promjenom na gore.
Gazda je gazda na modi. Osjetio bi se ugroženim mojom vaskolikom muškošću i došlo bi do incidenta. Nas dva smo si najbolji na pristojnoj razdaljini i to vrijedi poštivati.
Kakva ženidba, koji vam je kurac? Mnogo mi je dobro ovako i nema potrebe za promjenom. Posebno ne promjenom na gore.
Gazda je gazda na modi. Osjetio bi se ugroženim mojom vaskolikom muškošću i došlo bi do incidenta. Nas dva smo si najbolji na pristojnoj razdaljini i to vrijedi poštivati.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Ne znam, ja ne b' ženila čo'eka koji ima dućane koji vrijede po 600 kuna.ElliQuinn » wrote: To je pet stvari, 600 kn po predmetu. Hm, moram reći da se osjećam spremnom za udaju. Hoćeš me?
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
ja bi ti bila odliĆan šoping asistentslafko » wrote:Jakna za proljeće/jesen. Zimski kaput s odgovarajućim šalom i rukavicama. Pletena vunena vesta.
A još mi šuze fale.![]()
ti bi dobio sve što trebaš, željene kvalitete i bolje, a razlika ide meni
-
- Information
-