Papalinice.Zekoslawa » wrote:Špariću.
Tko ne trkelja, magarac!
Nekidan sam jela ciplje kad sam bila doma (kad god ja dođem, Palunko ima mršav ulov; kad ja odem, eto ti orada i brancina; sumnjivo, dabome), pa su mi imali nekako prevelike kosti, pa sam onda ćaći isporučila ostatak ciplja i zamolila da mi se doda neki nedorasli špar. Mene se isplati vodit na ručak, nema šta. 
Obećavaš.Zekoslawa » wrote:Nekidan sam jela ciplje kad sam bila doma (kad god ja dođem, Palunko ima mršav ulov; kad ja odem, eto ti orada i brancina; sumnjivo, dabome), pa su mi imali nekako prevelike kosti, pa sam onda ćaći isporučila ostatak ciplja i zamolila da mi se doda neki nedorasli špar. Mene se isplati vodit na ručak, nema šta.
Otrov za udavače
Čim se sama hvali nema tu sreće. Da je tako lijepa već bi se znalo. Ne bi morala pisati po svim etiketama: vid' me, lijepa li sam.Dominicus » wrote:Čajna, imala si pravo. Nije ova samoprozvana ljepotica nešto.
Ovo je odlično.
O, fino se i u vas pije, vidim.Tea Tree » wrote: Čim se sama hvali nema tu sreće. Da je tako lijepa već bi se znalo. Ne bi morala pisati po svim etiketama: vid' me, lijepa li sam.
Ovo je odlično.
Otrov za udavače
Noć, Tea, mi ćemo još malo, jel ok? Nećemo preglasno.Tea Tree » wrote:Idem spavati, idem kod veta ujutro.
Ajte, samo nemojte Kara zgadit, za ostalo pamet u glavu.![]()
Otrov za udavače
Žrtvuj se malo, šta sad. Koliko ja još ovog moram ispit da se ne pokvari, ipak šteta bacit.Zekoslawa » wrote:Noć, Čajno.![]()
A i ja ću pomalo. Ako ne odem, izist ću cilu čokoladu, pa će mi bit muka.
Otrov za udavače
-
- Information
-