Pa šta si onda izvadila iz friza, pobogu?Zekoslawa » wrote: Neću ja to dirat, koji ti je bog.
Tko ne trkelja, magarac!
Nisam, to sam iskopala među slikama. Ćaća je odlučio ovjekovječiti svoj uspjeh lovca-sakupljača-hranitelja obitelji da ne bi bilo da priča lovačke.Dominicus » wrote: Pa šta si onda izvadila iz friza, pobogu?
Prije desetak godina sam se raskuražila napraviti onako pravi ručak, puricu i mlince. Onda sam klela cijeli tjedan da mi ruke stalno smrde po toj ptičurini.Zekoslawa » wrote: Neću ja to dirat, koji ti je bog.
Kako li tek smrde po ribetini.
Vako ti moja mater izgleda.Tea Tree » wrote: Prije desetak godina sam se raskuražila napraviti onako pravi ručak, puricu i mlince. Onda sam klela cijeli tjedan da mi ruke stalno smrde po toj ptičurini.
Kako li tek smrde po ribetini.
Evo ga, iz zla u gore.Zekoslawa » wrote:Meni je fuj stajati u istoj prostoriji s ribom.
A veliš, nisi vlajina?
Otrov za udavače
Super mi je ta slika.Zekoslawa » wrote: Vako ti moja mater izgleda.
Nije lako materi, ali konačni ishod bude predobar.
Ma na istoj tržnici.Zekoslawa wrote:Meni je fuj stajati u istoj prostoriji s ribom.![]()
Nisam, jebogati. Al ko da jesam. Zadnja vlajnurina. Da me tek vidiš kako ulazim u more.
Kako, kako?Zekoslawa » wrote: Nisam, jebogati. Al ko da jesam. Zadnja vlajnurina. Da me tek vidiš kako ulazim u more.
Molim detalje.
Otrov za udavače
Zvučiš ko moj ćaća: Je li, a jel ti smrde oni šoldi i ona orada za ručak, a?Tea Tree » wrote: Super mi je ta slika.![]()
Nije lako materi, ali konačni ishod bude predobar.![]()
Ma na istoj tržnici.Smrdi dokle pogled seže.
Jesam vam pričala o mom klizećem startu na splitskoj peškariji?
Nešto si se zabunila. Smrdi mi jednako kao i tebi, možda i gore.Zekoslawa » wrote: Zvučiš ko moj ćaća: Je li, a jel ti smrde oni šoldi i ona orada za ručak, a?![]()
Jesam vam pričala o mom klizećem startu na splitskoj peškariji?
Peškarija epizoda?
Čekaj, prvo ulaženje u more.Tea Tree » wrote: Nešto si se zabunila. Smrdi mi jednako kao i tebi, možda i gore.![]()
Peškarija epizoda?
Otrov za udavače
Lipo. Prvo skvasim čičke. Pa onda oplačem od muke. Pa zagrabim malo vode, pa si pokvasim bedra. Pa opet oplačem. Pa napravim tri koraka i grintam kako je ladno. Pa lagano lagano jednim prstom počnem kvasit drob. Pa onda oplačem. Pa malo nakvasim nadlaktice i napravim još dva koraka. Dok mi voda ne dođe do gusce. Onda tu stojim i čekam da se priviknem. Pa grintam. Pa oplačem. Pa još malo nakvasim drob, ovaj put cijelim dlanom. Pa jaučem. Pa malo čučnem i brzo iskočim. Pa oplačem. Pa onda pomalo idem naprijed, ali se penjem na prste da me voda što kasnije dotakne tamo di još nije. Pa oplačem. Pa nekako teškom mukom zaplivam i ne kvasim glavu. Pa grintam. Pa cmoljim. Pa kmečim da će me prikinit. Pa malo otplivam i trk van.
Prekrasno, hvala.Zekoslawa » wrote: Lipo. Prvo skvasim čičke. Pa onda oplačem od muke. Pa zagrabim malo vode, pa si pokvasim bedra. Pa opet oplačem. Pa napravim tri koraka i grintam kako je ladno. Pa lagano lagano jednim prstom počnem kvasit drob. Pa onda oplačem. Pa malo nakvasim nadlaktice i napravim još dva koraka. Dok mi voda ne dođe do gusce. Onda tu stojim i čekam da se priviknem. Pa grintam. Pa oplačem. Pa još malo nakvasim drob, ovaj put cijelim dlanom. Pa jaučem. Pa malo čučnem i brzo iskočim. Pa oplačem. Pa onda pomalo idem naprijed, ali se penjem na prste da me voda što kasnije dotakne tamo di još nije. Pa oplačem. Pa nekako teškom mukom zaplivam i ne kvasim glavu. Pa grintam. Pa cmoljim. Pa kmečim da će me prikinit. Pa malo otplivam i trk van.![]()
Ali "voda"?
Vlajina.
Otrov za udavače
Riječ je bila o uzgajateljici dudova svilca.Zekoslawa » wrote: Čula sam te.
A ne o onoj što nadahnjuje pilca.
Otrov za udavače
Dobro, dobro, neću, odgojne traume...Zekoslawa » wrote: Ajme majko, evo opet voda-more polemika.
Otrov za udavače
Ah, pa da, di si mene vidija da se samohvalisam.Dominicus » wrote: Riječ je bila o uzgajateljici dudova svilca.
A ne o onoj što nadahnjuje pilca.
Nikad, nigdje, ptičice.Zekoslawa » wrote: Ah, pa da, di si mene vidija da se samohvalisam.
Otrov za udavače
-
- Information
-