Prozore pereš rakijom?
Tko ne trkelja, magarac!
Pa kad se izvole uljuditi, nek me zovu.Tea Tree » wrote: Ma nije šugav, a nije ni zbrda-zdola. Jedino izgleda k'o skladište, nemaju ulickan interijer, na sve strane vrište fluorescentni natpisi što je na akciji, kratkotrajna ponuda i slično. Pa izgleda šugavo. Da ušminkaju sve skupa, uz istu ponudu, bilo bi ljepše.
Isto vrijedi i za Getro.
Kakvi prozori, to služi za brainstorming.
Možda je to marketinški trik, ono - još malo pa nestalo, a povoljno prikaz.
Ko, rakija? Iz šibenskog vinogorja, molit ću. Ono, škrta zemlja čuva svoje blago, blatrućkenj. Jebo kuću bez rakije i kalendara od Vinarije.Dominicus » wrote:Jel iz zaleđa?
Ova ti je danas najbolja.Kar Jozef » wrote: Kakvi prozori, to služi za brainstorming.
I super držiš sviću.
Otrov za udavače
Zeko, ovo mi se čini tu mač i za Balkan. Čula sam da je rakija lijek za sve: od slomljene noge, otečenog zuba do glavobolje. Ali prati prozore?Zekoslawa » wrote: Ta nismo li Balkanci, čim ću prat?
Sad mi još reci i da imaš domaćeg babića pa ću se skroz raznježit.Zekoslawa » wrote: Ko, rakija? Iz šibenskog vinogorja, molit ću. Ono, škrta zemlja čuva svoje blago, blatrućkenj. Jebo kuću bez rakije i kalendara od Vinarije.
Jebo Francuze.
Otrov za udavače
Nemam, al imala sam jednog Primoštenca koji je imao super Babić.Dominicus » wrote: Sad mi još reci i da imaš domaćeg babića pa ću se skroz raznježit.
Imam ti domaće orade i brancine, recimo.
Je, lijepa jer je takvom samu sebe prozvala. Tim više je sumnjiva.Dominicus » wrote: A nije, baš je zgodno, sad sam pogledao: magnanarelle je "uzgajateljica dudovog svilca". Dakle, lijepa uzgajateljica dudovog svilca.
Ne znam kako vama, meni je to jako erotično.
Okle si ti ispala? Ti si ekšli gledala TV koji nije prebrisan rakijom? Svašta.Tea Tree » wrote: Zeko, ovo mi se čini tu mač i za Balkan. Čula sam da je rakija lijek za sve: od slomljene noge, otečenog zuba do glavobolje. Ali prati prozore?
Sad bih nešto rekao, al neću.
Dosta se danas sa mnom sprdalo.
Otrov za udavače
Pa ono, sad kad to kažeš, lako mogu zamisliti scenu iz neke tv serije iz doba Jugoslavije u kojoj netko briše ekran rakijom.Zekoslawa » wrote: Okle si ti ispala? Ti si ekšli gledala TV koji nije prebrisan rakijom? Svašta.
Ali ne znam da je netko to stvarno radio.
Zeko ima ribogojilište zečeva, kako to ne znaš?Dominicus wrote:Iz domaćeg uzgoja?![]()
Ajmo se od sada sprdat sa mnom, a ti reci ovo što sad nisi htio.
Baš je krasna ova subotnja noć.Tea Tree » wrote: Ajmo se od sada sprdat sa mnom, a ti reci ovo što sad nisi htio.
Otrov za udavače
Nu šta te milo gledi.
Ujme oca i sina... Ja ne znam nikoga tko kupuje Ajax.Tea Tree » wrote: Pa ono, sad kad to kažeš, lako mogu zamisliti scenu iz neke tv serije iz doba Jugoslavije u kojoj netko briše ekran rakijom.![]()
Ali ne znam da je netko to stvarno radio.
Zeko ima ribogojilište zečeva, kako to ne znaš?
-
- Information
-