a jebiga, kad je mogao sokrat.. mislim, nes ti banane. sve je dobro dok ne tuku..
Tko ne trkelja, magarac!
-
visekratni klon
Unda, jel te ikad itko kopirao? Ono, da nalaziš svoje rečenice ili dijelove rečenica u nekoga?..a unda » wrote: ..sta?
sta lj je na ku..? ovo izgleda kao neki rebus..![]()
daj, crtaj, ja sam ti polupismen..
с којом идејом? :мисли:visekratni klon » wrote:
Unda, jel te ikad itko kopirao? Ono, da nalaziš svoje rečenice ili dijelove rečenica u nekoga?
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
..a unda » wrote: ..sta?
sta lj je na ku..? ovo izgleda kao neki rebus..![]()
daj, crtaj, ja sam ti polupismen..
-
visekratni klon
S kojom nešto.. Ne znam ćirilicu baš. Ne da mi se palit onaj program.Zmaj021 » wrote:
с којом идејом? :мисли:
Idejom?
- nina williams
Da.
stalno. odavno. i ne radi se samo o recenicama.visekratni klon » wrote:
Unda, jel te ikad itko kopirao? Ono, da nalaziš svoje rečenice ili dijelove rečenica u nekoga?
ali, ja to gledam kao, ono.. genijalci isto razmisljaju.. tako se tjesim. tj tjesim te druge..
ali, ima i nekih situacija, perioda..kad je jednostavno koincidencija neizbjezna.
npr, dezulovic i ivancic..a i lucic su masu toga pokupili od mene (ok, ne samo od mene), a da i ne znaju. a jesam bome i ja od njih. ali, to je ono, mali grad, slican djir, ne mos pobic daleko..da nesto nisam rekao ja prvi, rekli bi oni za dva dana i obratno, tako da..
-
visekratni klon
Dobro je.nina williams » wrote:Da.
nista ne razumijem vise..izmedju redova ili izmedju rogova?
-
visekratni klon
..a unda » wrote: stalno. odavno. i ne radi se samo o recenicama.
ali, ja to gledam kao, ono.. genijalci isto razmisljaju.. tako se tjesim. tj tjesim te druge..![]()
ali, ima i nekih situacija, perioda..kad je jednostavno koincidencija neizbjezna.
npr, dezulovic i ivancic..a i lucic su masu toga pokupili od mene (ok, ne samo od mene), a da i ne znaju. a jesam bome i ja od njih. ali, to je ono, mali grad, slican djir, ne mos pobic daleko..da nesto nisam rekao ja prvi, rekli bi oni za dva dana i obratno, tako da..
Dobro, to je druga priča, to nije očito i namjerno. I nisu identične fraze.
-
visekratni klon
(ku-ku=č)
okukućeš?.
pa u tome i je baza..sta su sretni da su uspjeli dio dekodirat i onda im se to upecati kao njihovo, a niko ih ne moze optuzit za plagijat..ono, narodno blago i tako to..visekratni klon » wrote:
![]()
![]()
![]()
Dobro, to je druga priča, to nije očito i namjerno. I nisu identične fraze.Doduše, mislim da bi se polomio onaj koji bi te kopirao.
Njiih već nekako, ali to tvoje dekodirati pa kodirati pa oplesti.
- nina williams
Ispruži ruku. Kad se prsti dodiruju to izgleda kao da čine redove. Kad u tom 'čitaš između redova' ostaje ti srednji prst. Koji, inače, služi ko slikovit način za izrazit urac...a unda » wrote: nista ne razumijem vise..izmedju redova ili izmedju rogova?
Jebogaja undo, lošo ti rebusi idu.
-
visekratni klon
Oš reć da su oni unda za široke narodne mase?..a unda » wrote:
pa u tome i je baza..sta su sretni da su uspjeli dio dekodirat i onda im se to upecati kao njihovo, a niko ih ne moze optuzit za plagijat..ono, narodno blago i tako to..
-
visekratni klon
Ovo je prednost završavanja faksa na vrijeme. Još si mlad dok upisuješ drugi.
-
- Information
-