Tko ne trkelja, magarac!
Konzumova slika? Onda bi trebalo tamo biti. Iako zaobilazim Konzum, ne volim ga nikako, ali vjerovat ću ti na riječ. Zapravo, sad me živo zanima pa hoću probati.
Čin? Kao u kazališnoj predstavi ili vojni čin?
Ćad će ti leć ovček.Kar Jozef wrote:A ja mislio da mi tepaš kad govoriš ovnusino. Pa ti meni nikad ne tepaš.Idem provjerit mejlove, mislim da nikad nisi rekla ovan.
![]()
Vojni čin, više nisam u glavnom stožeru.Tea Tree » wrote: Čin? Kao u kazališnoj predstavi ili vojni čin?
Pitala sam se je li to ono kako mi zvuči i gugl kaže da jest.Zekoslawa » wrote:Kaštradino.
Kako je drukčije meso uškopljenih ovnova od mesa neuškopljenih? Tko je to smislio, jebo te?
Dobro, ovčje činove sve imaš, medeka si propustio. Za što si sad raspoložen?
Ma slažem se ja s tobom u principu, Tea: jebeš i te nickove, ajmo lijepo svi pod junačkim imenima i prezimenima pa da čitamo tko će što i kako će.
Ali meni je (osobno, lično) bilo (i ostalo, zasad) zanimljivo vidjeti kako će mi se odvijati komunikacija u kojoj na moje riječi ne utječe nikakav kontekst osim onoga koji same te riječi s vremenom stvore. Mislim, nisam ja sad nekakva naročito javna osoba, ali ne bih da u ovom mediju nešto što netko sa strane eventualno zna o meni utječe na to kako sa mnom razgovara. Eto, u tome je eksperiment, ni prvi ni zadnji takav, uostalom. Doduše, davno već ne vodim po forumima nekakve ozbiljne rasprave. U suprotnom, zašto ne, evo mogu se sutra prijaviti pod imenom i prezimenom, ovdje ili na fhr-u, ali ajmo onda ozbiljno do koske, punokrvne debate na relevantne teme i to. Trenutno za to nemam volje, ali načelno, velim, nije problem.
S Dežulovićem je to, recimo, bilo baš zabavno dok tupsoni, da citiram Judolina, nisu sve zasrali.
Ali meni je (osobno, lično) bilo (i ostalo, zasad) zanimljivo vidjeti kako će mi se odvijati komunikacija u kojoj na moje riječi ne utječe nikakav kontekst osim onoga koji same te riječi s vremenom stvore. Mislim, nisam ja sad nekakva naročito javna osoba, ali ne bih da u ovom mediju nešto što netko sa strane eventualno zna o meni utječe na to kako sa mnom razgovara. Eto, u tome je eksperiment, ni prvi ni zadnji takav, uostalom. Doduše, davno već ne vodim po forumima nekakve ozbiljne rasprave. U suprotnom, zašto ne, evo mogu se sutra prijaviti pod imenom i prezimenom, ovdje ili na fhr-u, ali ajmo onda ozbiljno do koske, punokrvne debate na relevantne teme i to. Trenutno za to nemam volje, ali načelno, velim, nije problem.
S Dežulovićem je to, recimo, bilo baš zabavno dok tupsoni, da citiram Judolina, nisu sve zasrali.
Otrov za udavače
Eto, lijepo ti meni.Zekoslawa » wrote:Kaštradino.
Uškopljeni se čini mi se više tove pa je to više masti, a manje mišića, što daje nešto drukčiji okus. Pretpostavljam, tako nešto.Tea Tree wrote: Kako je drukčije meso uškopljenih ovnova od mesa neuškopljenih? Tko je to smislio, jebo te?![]()
![]()
Za ništa.Tea Tree wrote: Dobro, ovčje činove sve imaš, medeka si propustio. Za što si sad raspoložen?
Lično i personalno!Dominicus » wrote:Ma slažem se ja s tobom u principu, Tea: jebeš i te nickove, ajmo lijepo svi pod junačkim imenima i prezimenima pa da čitamo tko će što i kako će.
Ma ne pretjeruj, ne mora baš biti s imenom i prezimenom, ime oca, majke, njeno i djevojačko i tako.
Nešto što smatram da mi nije za iznositi javno, neću iznosti ovdje ili bilo gdje, nema razlike.
Mislim, može se i ovo, kako kažeš do koske, ali to onda nekako postaje preozbiljno.
Otrov za udavače
Jašta, moja mačka je internetska.Tea Tree » wrote: Karova je vjerojatno neka internetska.
Slušam pozorno.Tea Tree wrote: Uopće ne trepćeš.![]()
Šta?
Uf, ovo moje malo bijelo bi se jako prepalo.
Otrov za udavače
Pa udri brigu na veselje, i to. A propos zaključka rasprave. :neshvaćen:Tea Tree » wrote: Šta?Ovi svi tvoji smajlići nešto slave i vesele se.
Nije nova godina, čak ni u Kini.
Otrov za udavače
Pa ne morat čut da se prepadne, vid sad njega zlobnog.Kar Jozef » wrote: Ako bi je uopće čulo.
Otrov za udavače
-
- Information
-