Tko ne trkelja, magarac!
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Zdrao, šta ima?
Skuhala sam ručak za sutra i sad mi se piše. A pomalo mi se i spava.
Skuhala sam ručak za sutra i sad mi se piše. A pomalo mi se i spava.
A šta ću pričat, ne bi da imam šta. Ovi tjedan radim neku međusmjenu jerbo me obučavaju za buduća dežurstva. I onda se ne uspijem ni naspavati jer se opet budim oko 8, a dođem doma navečer. I onda kad dođem doma, čeka me prijevod nekakvih likarija za probleme s erekcijom. Eto, to mi je cili neživot ovih dana.Bara huda » wrote: A dobro, nije ni nama ostalima drugacije.![]()
Kakav bio prvi radni dan nakon odmora?
Nista ne pises sto si jela?
Ja radila kebab, moji bili jako zadovoljni. Ne toliko kao onim kupljenim, ali eto.
O kakvim se erekcijama i preuranjenim ejakulacijama radi?
Cini mi se zanimljivim.
A jela sam jučer paprike, danas paprike, a imam paprike i za sutra, al morat ću malo prominit, nemoš baš svaki dan paprike.
I opet me leđa bole i čeka me jedno 6 dana agonije ka i svaki mjesec i ja ne mogu dočekat otu menopauzu, života mi.
I mašina mi skakuće, opet će me dočekati poručica u sandučiću.
Eto, zanimljivo za popizdit,.
Di su mi Vitez od gluvog mačora i oko moje vuneno, da se nisu poubijali?
- nina williams
Alaj je bolesan?
- nina williams
Taki vaik sve nadžive, tako bar veliju. 
Ja bi ti rekla nesto utjesno ali nemam sta.
Cili zivot ti je takav, sto prije prihvatis tu cinjenicu, lakse ce ti bit.
Ja sam danas raspremila svinjac od dorucka, onda isla mijenjat gume ljetne za zimske, pa kuvat rucak, peglat i svadjat se sa sokolima kad su dosli doma, onda ura i po fitnessa, doma raspremit djumbus od vecere i to bi bilo to.
Sutra me ceka isto osim sto ne trebam ic mijenjat gume ali cu umjesto toga moc prat zahod i kupaonu.
Tako da ono....jebiga....tako to ide.
Nu....Pitaj ga za susjedaZekoslawa » wrote:Nemaju, zato su vitezi.
Onako....kako susjedu kupus?
Govorim samo o jednom lošem danu, na koje si (mišiću zecoliki) uzimam pravo kao polovan vitez.Bara huda » wrote: Nu....Pitaj ga za susjedakoji mu je, navodno, onomad dosao na bukovace. I ostatak Chiantija.
Onako....kako susjedu kupus?
Nisam rekao da je on preživio.
Čudo jedno što taj Chianti sve zalije.
Otrov za udavače
Ma da?Zekoslawa » wrote:Čajno, jepotepok, ovo je suvo, kakoš ovo pušit. Zamantalo mi se.![]()
Metnila sam koricu od jabuke da ga oživim.
Rekla sam ti da sam kutiju s duhanom svaki dan omotavala mokrom krpom jedno tjedan dana pa je bio premokar. Onda sam ga napola osušila i od tada držim kutiju u vrećici da se ne osuši skroz. Učinio mi se dobar. Ja ga pušim takvog.
Doduše, možda sam zato smanjila.
Neka, dobro je ovako. Danas je u cijelom danu otišlo svega 5 smotanih cigareta. Zadovoljna sam.
Oli te prepolovilo?Dominicus » wrote: Govorim samo o jednom lošem danu, na koje si (mišiću zecoliki) uzimam pravo kao polovan vitez.![]()
Istina, od deset pušača koje znam oko sebe jedno devet ih je prešlo na motanje. Od toga barem pet na duhan koji trošim, neću sad spominjat koji da ne reklamiram i da ne bude opet nestašica po kioscima.Euklid » wrote:Jel ima više iko da kupuje cigarete?
Svi motaju sami kolko vidim i čujem.
E, moj Liniću, nije čudo da smo u deficitu...
A s onim duvanima u plavim kutijama mi nikad nije išlo, osuši se i onda ti mudraci savjetuju te jabukove kore. A stvar se tada samo ovlaži oko kore, okolo ostaje suha (govorim o duvanu, Euklide), i sve se na koncu usmrdi i upljesnivi.
Otrov za udavače
Ma kupujem ja inače, ovo mi služi kao za pokušaj odvikavanja. Pa ćemo vidjeti dokle će me dovesti.Euklid » wrote:Jel ima više iko da kupuje cigarete?
Svi motaju sami kolko vidim i čujem.
E, moj Liniću, nije čudo da smo u deficitu...
A moraš. Šta sad, što se mora, nije teško.Dominicus wrote: Moram li sad o tome...![]()
Kreni.
Pa zapravo nisam uopće namjeravala prestajati. Bar ne sada i ne na taj način. Ali su mi svi nahvalili duhan, ovakav, onakav te znaš koji je bolji. Kad sam probala, ispalo je da ne popušim ni blizu toliko tih smotanih koliko običnih.Dominicus » wrote:Pustimo mi moju prepolovljenost, loše ćete sanjat.
Ajmo radije o duvanu, kao o interesantnom sredstvu za odvikavanje od duvana.
Istina je i da mi hrpa običnih samo izgori. Ostane na pepeljari, ja odem nešto raditi i zaboravim. Ali opet nije to toliko da bi bilo izjednačeno ovom broju smotanih.
A što, motaš li i ti ili ne pušiš uopće?
Pojela sam kilu i pol mrkve od subote.
Aj sad ti o prepolovljenosti.
Ja sam prepolovio količinu popušenog prelaskom na motanje.Tea Tree » wrote: Pa zapravo nisam uopće namjeravala prestajati. Bar ne sada i ne na taj način. Ali su mi svi nahvalili duhan, ovakav, onakav te znaš koji je bolji. Kad sam probala, ispalo je da ne popušim ni blizu toliko tih smotanih koliko običnih.
Istina je i da mi hrpa običnih samo izgori. Ostane na pepeljari, ja odem nešto raditi i zaboravim. Ali opet nije to toliko da bi bilo izjednačeno ovom broju smotanih.
A što, motaš li i ti ili ne pušiš uopće?
Pojela sam kilu i pol mrkve od subote.Neoprane, samo sam pomalo izvlačila iz frižidera iz vrećice.
Aj sad ti o prepolovljenosti.
A ti i dalje žežeš po neopranim mrkvama? Pariš zeko pred zimu.
Otrov za udavače
-
- Information
-