Šeks » wrote:Rečenica ti je sintaktički promiskuitetna.
..i semanticki agilna..
Nemas nego dva do tri mjeseca zaostataka ...a unda » wrote:..ko je isao sve lec? ..i s kim?
ne, cu citat. da sam htio citat isao bih u spikere. odakle ti pises sad? nizozemski antili?Bara huda » wrote: Nemas nego dva do tri mjeseca zaostataka .
Citaj pa ce ti sve biti jasno.
Nije jos, sad sam doma...a unda » wrote: ne, cu citat. da sam htio citat isao bih u spikere. odakle ti pises sad? nizozemski antili?
a ka drzi nesto. tu i tamo koja izbjegne, ali relativno brzo je ugulagcimo.Bara huda » wrote: Nije jos, sad sam doma.
Tek krajem mjeseca idem malo ca.
Amsterdam pa posli Dubai, ako bog da. Ako ne, opet dobro.![]()
Je ti se drzi macja ograda?
Pa šta vas u staroj školi nisu to naučili?Bara huda » wrote: Zekoslava, rastes mi u ocima.![]()
Figurativno, ne doslovno da rastes.![]()
Jebemu, ja sam stara skola pa si mislim da sve nesto krotko, poslusno, podatno, slagajuce i trepcuce ima prodju a kad tamo...dovoljno je vrtit repicem i strizat usima pa da se muskadija pomami.
Bravo curo!
Kad se potpuno razbjesni, otet će te Dominicusu. Već je počeo.Zekoslawa » wrote: Pa šta vas u staroj školi nisu to naučili?![]()
Naravno, saću ja Karu odšetat ispred nosa s Dominikom i još ću baciti značajan pogled ispod obrva, a on će naučit da se vakvoj nikad ženi ne govori "daleko mi je dolazit na drugi kraj Beča".
Nećem. Di je bija dok Dominika nije bilo? Ne zanima me. Šta njemu Dominik triba reć kolko mu vridim.Tea Tree » wrote: Kad se potpuno razbjesni, otet će te Dominicusu. Već je počeo.
Ma tko će tebe pitati? Ti si žensko.Zekoslawa » wrote: Nećem. Di je bija dok Dominika nije bilo? Ne zanima me. Šta njemu Dominik triba reć kolko mu vridim.
A ono, ka zadnja seljanka. Ne znam šta ću obuć, vječno mi zima, pričam kako mi roba smrdi i ko je vidija robu sušit u kući, svaku treću rečenicu počinjem sa "U nas u Dalmaciji..."..a unda » wrote: ..i? onda? ..kako nabijanje? jel vec govoris..kae?
E da, i to s Euklidom. Neću ja čičine otpatke.Tea Tree » wrote: Ma tko će tebe pitati? Ti si žensko.
Kad malo promislim, nije on počeo s Dominicusom. Otkako se upustio u aferu s Euklidom, tu je krenulo.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests