Tko ne trkelja, magarac!
Ma daj Karl, šta sad ima veze. Pa ajmo se zajebavat.
Evo, ja ću za početak priznati da sam kupila kilu i pol mrkve jer mi je divno mirisala u dućanu. Kako nisam smislila što ću s njom, jela sam je onako, sirovu. Pojela sam već pola te količine, neoprane mrkve.
Samo uzimam iz vrećice.
Evo, ja ću za početak priznati da sam kupila kilu i pol mrkve jer mi je divno mirisala u dućanu. Kako nisam smislila što ću s njom, jela sam je onako, sirovu. Pojela sam već pola te količine, neoprane mrkve.
Moj stric je pitao starce farbaju li me kad bi mi kosa ljeti poplavila od mora i sunca. Što ne znači da ti ne čupaš obrve.MightyMe » wrote:Mene je mater jedanput napala tj. u šoku pitala jel ja to čupan obrve.
Daj sliku obrva pa ćemo procijeniti.
To i ja tako nekad kad nađem u frižderu, doduše malo ostružem nožem po njoj.Tea Tree » wrote: Evo, ja ću za početak priznati da sam kupila kilu i pol mrkve jer mi je divno mirisala u dućanu. Kako nisam smislila što ću s njom, jela sam je onako, sirovu. Pojela sam već pola te količine, neoprane mrkve.Samo uzimam iz vrećice.
Meni se ne da. Nema zemlje po sebi kako inače zna biti pa kontam da je dobra.Karl Jozef » wrote: To i ja tako nekad kad nađem u frižderu, doduše malo ostružem nožem po njoj.
Ja sam vidio kako blesavo izgledam bez obrva. Napunio sam zippo nekim avionskim gorivom i krenuo zapalit pljugu. Zapalio sam svoju glavu, onak ko u crtićima...zapravo, prednju polovicu glave. Imao sam kovrčave šiške, jako sitno kovrčave koje su otpadale pri popravljanju frizure, a obrva i trepavica skoro pa nikako. Izgledalo je da sam proletio ispod rakete taman kad su užgali motore i polijetali...MightyMe » wrote:Mene je mater jedanput napala tj. u šoku pitala jel ja to čupan obrve.
Tako sam vidio da to meni nije lijepo i da se ne sviđam.
Trebao si spalit i otraga, da bude simetrično. Možda bi ti se tako svidjelo.karambol » wrote:
Ja sam vidio kako blesavo izgledam bez obrva. Napunio sam zippo nekim avionskim gorivom i krenuo zapalit pljugu. Zapalio sam svoju glavu, onak ko u crtićima...zapravo, prednju polovicu glave. Imao sam kovrčave šiške, jako sitno kovrčave koje su otpadale pri popravljanju frizure, a obrva i trepavica skoro pa nikako. Izgledalo je da sam proletio ispod rakete taman kad su užgali motore i polijetali...
Tako sam vidio da to meni nije lijepo i da se ne sviđam.
Karl Jozef » wrote:I jel' jesi?
Ne.Tea Tree wrote: Moj stric je pitao starce farbaju li me kad bi mi kosa ljeti poplavila od mora i sunca. Što ne znači da ti ne čupaš obrve.![]()
Daj sliku obrva pa ćemo procijeniti.
Ja sam to jednom, kao vrlo mlad, uspio napraviti s voštanom svijećom. Zanimalo me kako izgleda izbliza.karambol wrote:
Ja sam vidio kako blesavo izgledam bez obrva. Napunio sam zippo nekim avionskim gorivom i krenuo zapalit pljugu. Zapalio sam svoju glavu, onak ko u crtićima...zapravo, prednju polovicu glave. Imao sam kovrčave šiške, jako sitno kovrčave koje su otpadale pri popravljanju frizure, a obrva i trepavica skoro pa nikako. Izgledalo je da sam proletio ispod rakete taman kad su užgali motore i polijetali...
Tako sam vidio da to meni nije lijepo i da se ne sviđam.![]()
Poše, opet sam morala babi objašnjavati tko sam i da se neću udati nego ću biti stara cura. 
Ako se netko oće praviti džentlmen, ubit će me torba, rame će mi odvalit. Onima s kotačićima su popucali kotačići ili su premale, pa sad imam ovu koju moram nosit.
Ako se netko oće praviti džentlmen, ubit će me torba, rame će mi odvalit. Onima s kotačićima su popucali kotačići ili su premale, pa sad imam ovu koju moram nosit.
Jesi li došla u zečinjak s torbetinom?Zekoslawa » wrote:Poše, opet sam morala babi objašnjavati tko sam i da se neću udati nego ću biti stara cura.
Mogu ja pokrenut svoj batmobil i sakrit se iza kolodvora...pa, ako dođe koji od njih neka nosa, a ne dođe li...vidiš kakvi su taksisti po gradu, svi na tabletama ili na nečem jačem...lako upadneš u frku...Zekoslawa » wrote:Nisam, kako ću kad pićkice sjede doma i gledaju me kako se mučim.
Ti si gospodin, to znam, nemaš se ti šta dokazivati. Al ova dvojica...
pp
Zekoslawa » wrote:Ma ne treba, ne treba, ništa ti ne brini. Mogu ja i sama, rame manje-više, šta sad. Uostalom, ionako sve sama rješavam u životu, pa viš kako mi dobro ide. Da. ;diže torbetinu iz petog pokušaja: ;tetura: ;pada preko torbetine:
Može kava...
-
- Information
-