Odoh se prevrnut u horizontalu, ne vidim više na oči. Aj, samo nemojte zaboraviti na one posudice za babu.
Tko ne trkelja, magarac!
Pa neće on, kompjuter će.
Karl ga od milja zove Rale (skraćeno od računalo).
Odoh se prevrnut u horizontalu, ne vidim više na oči. Aj, samo nemojte zaboraviti na one posudice za babu.
Drugo će sve doć na svoje, oće, uvijek dođe. :lažno tješi i sere bezveze samo da se ogrebe za skuhano:
Dobro.Zekoslawa » wrote: I opet on... Jesam ti lijepo rekla: mani se računalne analize poezije. Nisu to jedini uvjeti za rimu, zaboga. Uvjeti su "glasovno podudaranje". To može biti jedan slog, pet slogova i koješta drugo.
Pa znam ja slogovat i znam to najmanji bla bla, ali to nije točna definicija to je onako popularno i beskorisnoSlog je najmanji izgovorljiv glasovni odsječak.
E viš kako ti to meni krasno...Dakle, ono što ima samoglasnik. Aj sad bleji: a, be, ce, de i tako dalje. Jel uz svaki suglasnik imaš jedan samoglasnik? Imaš, jel tako. Aj sad bleji: a, b, c, d i tako dalje. Tu kao nemaš samoglasnik, a? E imaš. Imaš šva (guglaj šta je šva). Odnosno, nemereš izgovoriti ništa bez kakvog-takvog samoglasnika. E pa slog je ono šta ima najmanje jedan samoglasnik ili nešto što služi kao samoglasnik, tipa šva, slogotvorno r i l (kao u riječima crv, prst, bicikl itd.).
Pa ako recimo, teoretski, sastaviš bazu od hrpu riječi i to dekliniranih, a mislim da sam negdje vidio da postoji računalna deklinacija, na to dodaš ulazne parametre tipa koliko strofa, stihova i tako to i onda dodaš pravila za slog, rimu i mjesto gdje moraju biti i ova neka druga pravila onda on izbaci štajaznam 100 soneta od kojih će valjda dva biti makar malo smislena.I sad ti meni reci za koji krasni kurac tebe to zanima? Da, može se raditi nekakva analiza već postojećih podudaranja, ali zaboravi da ćeš mi tim metodama napisati sonet.
ne znam kako ce. ja nemam danas ni za kruv. onda sam se sjetio one navodne od antoanete, pa sam napravio maloprije palacinke.Tea Tree » wrote: Reci im kako će. Ja imam cilj utrapiti Zekoslawu svakome tko nudi dobru hranu, a ona će to meni zapakirati u kutije. Bitno da imam proviziju i to u obliku gotove hrane. :trlja ruke: :lovely jobly:
onda sam ih brzo pozderao pa mi je dosla muka, pale mi na stomak. onda sam isao nesto popit da ih ne izrigam, casu vina, ali u kuci nema vina. zamisli kucu bez kapi vina. to je miljon puta gore nego zamislit zivot u ritmu muzike za ples. ni kap vina. ni pive. ok, bilo je nesto neke ishlapljele. onda sam nasao sok od narancade, onaj sirup na razvodnjavanje i rekoh..kad je bal, deri..i napravio sam tri case soka, ono pola pola, pola vode pola sirupa, neka se dica vesele i polokao to pa me prosla muka. sad sam super.
Dobro, dobro, neće više ništa računalno spominjat ovca...
Neću svega mi, neću.Idem leć. Idem, bogami, živce će mi satrat.
-
visekratni klon
A šta bi ti. Nije se ništa pametno desilo otkad te nema, čisto da znaš...a unda » wrote:..rekao sam ja da cete vi daleko tako..
ima u me kokiceZekoslawa » wrote:Babo, laku noć. Undo, imam tute u nas kokica, nemoj se sramit.
sta se sramis tute njokice.. error..error.. computing sonets malfunction..error..error..
Oprosti, ja sam tajnica.visekratni klon » wrote:
A šta bi ti. Nije se ništa pametno desilo otkad te nema, čisto da znaš.Nitko nije ništa postigao novo u životu.
a jel barem postigao staro?visekratni klon » wrote:
A šta bi ti. Nije se ništa pametno desilo otkad te nema, čisto da znaš.Nitko nije ništa postigao novo u životu.
sta se uopce igdje pametno desava..ikad..
..a unda » wrote: sta se sramis tute njokice.. error..error.. computing sonets malfunction..error..error..
Neš iz računala, neš iz glave. Oš onda da DJiram sonete.Zekoslawa » wrote:Ajme meni, soneti iz njegove glave.
-
visekratni klon
To je. Staro je.
-
visekratni klon
Eto te, još godina dana s nama vakvima. Aj reci da život nije pokora. Nagodinu ćeš slušati iste stvari, ko nije diplomirao, ko se kojem bivšem vraća, ko sonete kome piše. 
pa nije ni to za bacit.. bolje postic staro. bar znas sta si postigao. kad postignes novo, nikad nisi siguran sta si postigao.
Dobro, dobro... neću blizu otijeh soneta.Zekoslawa » wrote:Idem leć, ne dajte mu blizu soneta.
nisam odavde. ko nije diplomirao, ko se bivsem kojem vraca, ko sonete pisa?visekratni klon » wrote:Eto te, još godina dana s nama vakvima. Aj reci da život nije pokora. Nagodinu ćeš slušati iste stvari, ko nije diplomirao, ko se kojem bivšem vraća, ko sonete kome piše.
-
- Information
-