Tko ne trkelja, magarac!
Oleandrom neću sigurno. Prvo fino miriše, ali kasnije dugo traje i ružno je za vidit.Zekoslawa » wrote:Dominiče, samo mi reci ako ćeš me trovat, da se znam podepilirat i obuć čistu donju majicu i mudante. Nikad ne znaš ko će te vidit.
Otrov za udavače
Sad sam išla gledati kakva je drama na velikom forumu pa jedino vidim da svi imaju osobno mišljenje i osobno misle.
Zeko, što je s tim osobnim mišljenjem? Je li to stvarno pogrešno ili samo meni bode oči?
Šta ja znam, šta imaš osobno mislit? Kako se misli neosobno?
Zeko, što je s tim osobnim mišljenjem? Je li to stvarno pogrešno ili samo meni bode oči?
Šta ja znam, šta imaš osobno mislit? Kako se misli neosobno?
Šta, koja TA dva stiha? Oleander i bršljan? Pa to se ionako ne rimuje.Dominicus » wrote:Ostalo mi samo ta zadnja dva stiha rimovat, jebem li ih, i ne ide pa ne ide već sat vremena.![]()
To je sve zbog vas.
More.Zekoslawa » wrote:Kar, jepote, ja mislim da je red da ga sad negdje izazoveš na dvoboj.
Eto mi palo na pamet pitanje za Zeku. Kako se definira rima. Mislim, kako znaš da je nešto rima. Znam da se peri deri rimuje, ali zašto?
Šta bih ja sad trebala, mislit osobno umjesto njih, pa ti reć šta oni oće reć.
Pleonazam je, ajmo reć. Al ajd, ako se baš oće naglasiti da nije uvriježeno mišljenje, mišljenje većine ili koji već vrag. Premda da, "moje" pa plus "osobno" pa onda još i "mišljenje", malo je to preveć sve skupa.
Pleonazam je, ajmo reć. Al ajd, ako se baš oće naglasiti da nije uvriježeno mišljenje, mišljenje većine ili koji već vrag. Premda da, "moje" pa plus "osobno" pa onda još i "mišljenje", malo je to preveć sve skupa.
Ma pusti, multitaskanje, multikvotanje, i sve to što mladi vole...
Otrov za udavače
Kako misliš, zašto?Karl Jozef » wrote: More.
Eto mi palo na pamet pitanje za Zeku. Kako se definira rima. Mislim, kako znaš da je nešto rima. Znam da se peri deri rimuje, ali zašto?
Mila majko, dobro da mi ovo mačak nije čuo.
Otrov za udavače
Imam ja i jedan odličan recept a la wild.
Otrov za udavače
Nije nikakva provokacija, čak ni insinuacija provokacije.Dominicus » wrote:Čajna, jel ovo neka osobna aluzija? Mislim (osobno:)), baš sam se nešto očitovao neki dan o tome.
Zapravo o tzv. pravu na osobno mišljenje.
Ne znam, časna riječ, da si se očitovao o tome. Ovdje, na Trkeljanju?
Pa tako nekako i meni zvučalo. Ako je moje mišljenje, što će mi još i osobno?Zekoslawa » wrote:Šta bih ja sad trebala, mislit osobno umjesto njih, pa ti reć šta oni oće reć.
Ostalo mi u sjećanju kako su se moji starci u nekoj mojoj dječjoj dobi zajebavali na konto toga pa bi svako malo rekli u razgovoru: ja, lično i personalno.
Drago mi je da sam pomogla.Dominicus » wrote: Mila majko, dobro da mi ovo mačak nije čuo.
Karl, nastoj izaći iz sobe kad se budeš borio za moju čast. Hvala.Karl Jozef wrote: Photoshop recimo.Tko će bolje obradit zeca...
![]()
Ma ne, tamo. Nema veze. Nešto su me isto snervala ta osobna mišljenja i prava na njih.Tea Tree » wrote: Nije nikakva provokacija, čak ni insinuacija provokacije.![]()
Ne znam, časna riječ, da si se očitovao o tome. Ovdje, na Trkeljanju?
Otrov za udavače
-
- Information
-