Ajde, oko moje vuneno, bubi Dominče.Karl Jozef » wrote:
Tko ne trkelja, magarac!
Zekoslawa » wrote: Ne, ona se ne smije peglati, veterinar je rekao da je preluda za peglanje.
Na moj upit o peglanju mi je trenutno predložio sterilizaciju.
Garenje znači kad te pas nagari. To znači da ti hodaš po cesti ili stojiš, kako ti drago, kad se niotkuda pojavi histerično iskeženo pseto, koje laje iz petnih žila i optrčava oko tebe, fejkajući nasrtanje. Ja znam da ti neće ništa, ali ti, kao slučajni prolaznik, to ne znaš niti možeš znati. I samo gledaš koga bi prije krhnuo nogom, nju ili mene.
Ok. Neću tebe.Tea Tree » wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Na moj upit o peglanju mi je trenutno predložio sterilizaciju.
Garenje znači kad te pas nagari. To znači da ti hodaš po cesti ili stojiš, kako ti drago, kad se niotkuda pojavi histerično iskeženo pseto, koje laje iz petnih žila i optrčava oko tebe, fejkajući nasrtanje. Ja znam da ti neće ništa, ali ti, kao slučajni prolaznik, to ne znaš niti možeš znati. I samo gledaš koga bi prije krhnuo nogom, nju ili mene.
Otrov za udavače
Jel to možda prihvaća Karovu ponudu?Dominicus » wrote:Evo, došao mačak pa mi namiguje. Ne znam što mi hoće reći.
Daj da vidimo. Čitamo iz mačjih očiju nakon ponoći, na linijama 060 111 222.Dominicus » wrote:Evo, došao mačak pa mi namiguje. Ne znam što mi hoće reći.
Moguće. I inače je buzorant.Zekoslawa » wrote: Jel to možda prihvaća Karovu ponudu?
Otrov za udavače
Nećeš mene što?Dominicus » wrote: Ok. Neću tebe.
Zekoslawa wrote:E, al ja volim Teino pseto - nitko mi se onako ne raduje u životu. Nitko, jebate. Ni mater. Ma ni Kar. Nitko.![]()
Pranje, može i čišćenje. Bog te jebo kvazidalmatinski! Pih! Ništa ne znaš!Dominicus wrote:Ej Čajna, meni je eto danas dan od učenja, a i imam fibru pa sam zeru blentav, a i tebi to dobro ide: što je petanje?
A ja čak i nemam veze s Dalmacijom. Ali sam prehodala fibru pa sam odmah pametnija.
Pa onda promijeni potpis. Otrov za udavače, udavače za otrov.Dominicus » wrote:Jesam, naravno. Trujem po kućama.
Obično tako da stavim strihnin u brancine.
Moj mačak je to preživio, ali je postao buzorant i oglušio je.
A možeš se i igrati s ovim multikvotanima.
Kad skužiš multikvot, možeš reći zašto truješ udavače. Što one hoće od tebe, a tebi tako mrsko da ih moraš potrovat?
Jadne udavače.
Ajd da vidimo.Karl Jozef » wrote:Na dobrom si putu... dakle klikneš quote od ispod u novom redu, napišeš nešto i onda opet u novi red preskočiš i klikneš na kvote koji oćeš iz liste ispod.
Evo, napredujem, ali napreduje i fibra, jebojejadajejebo.Tea Tree wrote: Pa onda promijeni potpis. Otrov za udavače, udavače za otrov.![]()
A možeš se i igrati s ovim multikvotanima.Imaš pola sata da možeš s njima šta oćeš. Mijenjat, pisat, prepravljat, brisat. Ajd, dok se Zeko vrati da se imaš s čim pohvalit.
![]()
Kad skužiš multikvot, možeš reći zašto truješ udavače. Što one hoće od tebe, a tebi tako mrsko da ih moraš potrovat?![]()
Jadne udavače.![]()
A to, udavače. Ma ništa, počnu nešto izvolijevat, te bi brancine, te ne bi, te nemoj mutit cedevitu, pa je prerijetka, pa pregusta, i tako.
I onda mi dodija pa riješim stvar strihninom.
Otrov za udavače
Kod cedevite ti je najgore ako je preslaba pa se čuje žlica dok miješaš, onako na prazno: cin cin cin. Ispadneš škrt. Šakom zagrabi iz one vreće od pol kile i gruni u čašu da se ne može otopiti koliko je voda zasićena granulama.
E, kad udavača počne skakati do plafona od vitamina C, znaš da je tvoja.
Evo Zeke!
Daj nam brzo sliku mačka, udavače padaju na to.
Edit: Zeko, bježi dok si živa! Ako pomisli da si udavača, otrovat će te. Bršljanom. Ili čajem od oleandera.
E, kad udavača počne skakati do plafona od vitamina C, znaš da je tvoja.
Evo Zeke!
Daj nam brzo sliku mačka, udavače padaju na to.
Edit: Zeko, bježi dok si živa! Ako pomisli da si udavača, otrovat će te. Bršljanom. Ili čajem od oleandera.
-
- Information
-