Tko ne trkelja, magarac!
Ma dobro, pomoći ću ja tebi. Šta god da napraviš, ionako neće valjat.Dominicus » wrote:Vlaška mlada, e pa to ti je.
Neka, neka, samo ti takva budi....za sada.Zekoslawa » wrote: Baro, znaš me.![]()
Taman sam bila na rubu da ga pošaljem da sere il sađe sa školjke i da ga jebali nutela i marmelada i orasi i neka dođe, pa ću ja napravit te vražje palačince kad ne zna oće prije metnit brašno i mliko, pizda mu materina. Al eto, šta ću kad sam pristojna i krotka.
Nadajmo se da je momce agilnije kad treba prec na djelo nego sta mu idu pripreme.
Ajte...nocca vam svima....nemojte se prepeglat i prejest.
Karl Jozef » wrote: Možda je čitala PŽK.
Ide ti danas, a?
Sad je ciljano izašla na balkon samo da može grebati po onim drugim vratima.
Nego, Dominicuse, jesi li ti rekao da si nekih dalmatinskih korijena? Lako ćete se onda ti i Zeko dogovoriti.

Toliko sam shvatio dosad. : prolijeva cedevitu u vece:Zekoslawa » wrote: Ma dobro, pomoći ću ja tebi. Šta god da napraviš, ionako neće valjat.
Hug i tebi.
Otrov za udavače
A meni krivo da se jadan muči bezveze, ja se ionako sasvim dobro najidem od ribljih štapića, malo kupus-salate i kutije Domaćice.Bara huda » wrote: Neka, neka, samo ti takva budi....za sada.
Nadajmo se da je momce agilnije kad treba prec na djelo nego sta mu idu pripreme.![]()
Noćka, Barče.
Ajde, noć i tebi. I pazite s kime peglate.Bara huda » wrote: Neka, neka, samo ti takva budi....za sada.
Nadajmo se da je momce agilnije kad treba prec na djelo nego sta mu idu pripreme.![]()
To po ćaći.Tea Tree » wrote:![]()
Ide ti danas, a?![]()
Sad je ciljano izašla na balkon samo da može grebati po onim drugim vratima.![]()
Nego, Dominicuse, jesi li ti rekao da si nekih dalmatinskih korijena? Lako ćete se onda ti i Zeko dogovoriti.
Ali vidiš da sam danas pao na ispitu iz dalmatinskog.
Inače, mnogo ti je slatko kučence.
Otrov za udavače
Ujme meni, to grijota bacat, koji ti je bog.Dominicus » wrote: Toliko sam shvatio dosad. : prolijeva cedevitu u vece:
Hug i tebi.
Nu, evo ja tebi opet, znam da oš:
(A i moram dvaput, da se Kar ne uzoholi zbo ona svoja dva huga)
"Slatko"? Ej, za ono reć da je slatko? Mislim, lipa jest, smišna jest i sve to, al slatka nije. Jebate, ono je Tasmanian devil.Dominicus » wrote: To po ćaći.
Dominicus » wrote: To po ćaći.
Ma nisi pao, vidiš da još stojiš. Pogledaj onog Mišu na zidu pored natpisa.Dominicus » wrote: To po ćaći.
Hvala za kučence, ali ne reci dvaput. Rentam je ako treba koga nagarit.
Jel to garenje u nekoj etimološkoj vezi s peglanjem?Tea Tree » wrote: Ma nisi pao, vidiš da još stojiš. Pogledaj onog Mišu na zidu pored natpisa.
Hvala za kučence, ali ne reci dvaput. Rentam je ako treba koga nagarit.
Otrov za udavače
Ne, ona se ne smije peglati, veterinar je rekao da je preluda za peglanje.Dominicus » wrote: Jel to garenje u nekoj etimološkoj vezi s peglanjem?
Spaljivanje presuda, spaljivanje presuda, spaljivanje presuda.Karl Jozef » wrote:Štumpfovi, štumpfovi, štumpfovi.
Zekoslawa wrote: "Slatko"? Ej, za ono reć da je slatko? Mislim, lipa jest, smišna jest i sve to, al slatka nije. Jebate, ono je Tasmanian devil.![]()
![]()
-
- Information
-