Karl Jozef » wrote:Ja imam iz nekog razloga potrebu napisati štrumpešati.Štajaznam, jače je to od mene.
Tko ne trkelja, magarac!
Muči i gugla porta pranza. :lunch box:
Pseto mi je poglupilo. Izađe na balkon kroz kuhinju i onda grebe izvana da uđe u stan kroz balkonska vrata od boravka. Čak je i mačke gledaju kao da je glupa. Nije inače glupa, majke mi.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Alaj ga komplicirasDominicus wrote: O, najzad.
Palačinci s nutelom, marmeladom ili orasima i medom?
Ili konvencije nalažu da pogodim koji su dami najdraži?
Sta sad, ona kaze s medom, onda ti pitas da s kojim medom, livada, bagrem ili kesten.
Onda ona veli livada a ti pitas jel s Papuka, Zumberka ili Velebita... i tako unedogled.
Pa jebo ti takvu igru...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Ima zeka ko ce njoj peci palacince.Tea Tree wrote: Šuti. Bolje ti je Zeki ispeci palačinke na auspuhu od motora. Samo ga zaliješ tijestom i odmah ispadne zarolana, ne moraš ništa raditi. Možeš eventualno napraviti neki sistem da omdah šiba nadjev, injektor od nekog motora od auta, tako nešto.
Nekoliko njih... Karl, Majti, Dominik... da ne nabrajam dalje...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Zašto praznovjerno?
To je kao neki bad luck izaći na balkon i vratiti se kroz ista vrata?
Edit:
Edit:
Mora da ćeš je vidjeti pa ćeš doživjeti svu tu ljepotu.
Najila sam se palačinaca, da.Euklid » wrote: Ima zeka ko ce njoj peci palacince.
Nekoliko njih... Karl, Majti, Dominik... da ne nabrajam dalje...
Karl Jozef wrote: Zeko me grli...Alo ti što mamiš brancinom, viš, a, viš?
Pa jedan i za tebe valjda.Dominicus wrote:Onda tri brancina?
Imaš ti kakvo bolje objašnjenje možda?Tea Tree » wrote:Zašto praznovjerno?![]()
Ma bas.Euklid » wrote: Alaj ga kompliciras
Sta sad, ona kaze s medom, onda ti pitas da s kojim medom, livada, bagrem ili kesten.
Onda ona veli livada a ti pitas jel s Papuka, Zumberka ili Velebita... i tako unedogled.
Pa jebo ti takvu igru...
Premislja se ki vlaska mlada, jos ce ona, ovaka temperamentna, pri zvat njega da ga casti u sebe doma.
Samo da on onda ne pocne sa....koje bicve na koje postole i gace.
Karl Jozef wrote:Možda i to, ali i ono kad tenisači stalno oblače npr. lijevu pa desnu čarapu. Tako i tvoj pas ulazi samo na ta vrata.![]()
Ma ne radi to inače, samo je danas nešto kontemplirala.Zekoslawa » wrote: Imaš ti kakvo bolje objašnjenje možda?

Baro, znaš me.Bara huda » wrote: Ma bas.
Premislja se ki vlaska mlada, jos ce ona, ovaka temperamentna, pri zvat njega da ga casti u sebe doma.
Samo da on onda ne pocne sa....koje bicve na koje postole i gace.
Taman sam bila na rubu da ga pošaljem da sere il sađe sa školjke i da ga jebali nutela i marmelada i orasi i neka dođe, pa ću ja napravit te vražje palačince kad ne zna oće prije metnit brašno i mliko, pizda mu materina. Al eto, šta ću kad sam pristojna i krotka.
Kako će njoj trebati malo više da dođe do tebe, de ti baci još kojeg brancina za mene. Ne sramim ti se ja uopće, znaš. A jedan k'o nijedan.Dominicus » wrote:Zeko, opisuješ svoje kapacitete, pa sam mislio: 2 tebi, 1 meni i 1 Čajnoj za porta... to.
A i mačak je slab na to, znači pet brancina.
Uglavnom, dosta matematike, ajd dođi, evo ti mutim cedevitu.
Da ne bi. Pa da mi nabija na nos do preksutra kako su to bili samo njeni brancini.Tea Tree » wrote: Kako će njoj trebati malo više da dođe do tebe, de ti baci još kojeg brancina za mene. Ne sramim ti se ja uopće, znaš. A jedan k'o nijedan.
Otrov za udavače
Dominicus » wrote:Zeko, opisuješ svoje kapacitete, pa sam mislio: 2 tebi, 1 meni i 1 Čajnoj za porta... to.
A i mačak je slab na to, znači pet brancina.
Uglavnom, dosta matematike, ajd dođi, evo ti mutim cedevitu.
Šta ću ja s njima dvojicom, jadna li ti sam, pet dana ću ih kusat ko one moje šnicele.
Zašto meni to ne zvuči dobro?
Ja inače samo ulijem vodu, ko će to mišat.
Dakako.Dominicus » wrote: Da ne bi. Pa da mi nabija na nos do preksutra kako su to bili samo njeni brancini.
-
- Information
-