Tko ne trkelja, magarac!
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Pa jasno kad si bio na ledjima...Dominicus wrote:Bio od nemila do nedraga, bolje da ne spominjem listu. Mislim, sve je počelo pristojno, u HGZ-u, ali meandri noći vodili su u nepredvidljivim smjerovima.
Al haube vidio nisam, majkemi.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Naviko se na grubo ovcje runoZekoslawa wrote: Šta, Euklid previše uštirkao bjankeriju, pa ga grebe?
Daj još štogod, osim HGZ-a.Dominicus » wrote:Bio od nemila do nedraga, bolje da ne spominjem listu. Mislim, sve je počelo pristojno, u HGZ-u, ali meandri noći vodili su u nepredvidljivim smjerovima.
Al haube vidio nisam, majkemi.
Užasi promiskuiteta.Beau wrote: Naviko se na grubo ovcje runo
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
to sam ja zbog zadaha...Dominicus » wrote:Zadnje čega se sjećam je Pepermint.![]()
'if you fall, i'll be there' (floor)
To zbog HIV-a? Lima? Srozavanja morala u društvu? Lošeg primjera najmlađim trkeljašima?Zekoslawa » wrote:Ja ne bih više da Euklid jebe po haubama.
Otrov za udavače
Ko da ja nisam, kad čujem za sve te kave, pive, domunđavanja. Pa šutim.Zekoslawa » wrote:Samo sam ljubomorna.
Otrov za udavače
Pa dogovorit ću ja tebi pifo s Euklidom i strikom, to je najmanji problem. Tea će doć kad prošeta pasa.Dominicus » wrote: Ko da ja nisam, kad čujem za sve te kave, pive, domunđavanja. Pa šutim.
Dobro, onda ćemo striko, Čajna i ja u drugu birtiju, pa vas dva možete na miru divanit.Dominicus » wrote:Je, je, saćemo se pravit ludi.
Kako je doli?
Pesfese. Tosatno mi je. Trebala sam se družiti sa svojim ženama, al meni se ne da do Splita, a ni njima do Šibenika, a ni do po puta se nikome ne da jer pada kiša i ružno je i bljakafo i onda je sve pesfese. Jedva čekam da se vratim u moj zečinjak. Samo da se još malo nahranim i odoh ja, nemam ja ode šta. I to je baš pesfese i nigdje ja više nisam domaća i dosta mi je toga.
-
- Information
-