UĐITE! (službeni chat)
Može li i jedno naše druženje proći bez da se priča o sranju?ElliQuinn » wrote:Treba otvoriti šampanjac. Napokon smo počeli razgovarati o tjelesnim izlučevinama neseksualnog tipa!
Happy Easter!
baja » wrote: probaj, možda se međusobno ponište nuspojave : D
prestala sam jedo od to dvoje. previse mi se spavalo i sralo
eto, hvala. vidite da ne izmisljamElliQuinn » wrote: Bah, kvalitetna enteroviroza lako i brzo pruži iskustvo 2 u 1. Kakva pića, kakvi bakrači.
btw, tak sam skinula kilazu nakon poroda
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
pa sta si to pila??Nica » wrote:Jednom sa se napila i prilično povraćala, oko tri dana. Tjedan dana me bolila glava i bilo mi je zlo, a desetak mi je sve bilo u magli i kao nekom polusnu.Ne bih više, hvala.
zapravo i ozbiljno, sta si to pila?
Ammm.... svašta.dimnjak » wrote: pa sta si to pila??
zapravo i ozbiljno, sta si to pila?
Počelo je s jeger-kolom dok je bilo kole, pa smo prešli na ostala žestoka pića kojih je bilo u maminom šanku, nekakvi viskiji i pelinkovci i svašta još, a onda smo pili vino.
Bio mi je rođendan, dvadeset i prvi, i zapravo nikog nisam zvala već su se stvorili dečki iz ulice kod mene slučajno i pozvali neke cure s kojima su trebali van.
Pisala sam o ovome već na gutanjima, više puta čak s obzirom da mi je jedino pijanstvo. I svi drugi pišu o novim i nekim drugim pijanstvima, a ja spominjem ovo jer nemam drugo.
Scenu s djetetom neću opet opisivati.
Groupie :cerek:
Znala sam ja to u teoriji.
S obzirom na količinu mojih postova, sretno s tim.bit ce da sam propustila tvoje dozivljaje...sad bi se trebala ici logirati i searchati da vidim sta je bilo s djetetom
Groupie :cerek:
pa nadala sam se, kako si svjesna toga, da ces se smilovati i napisati ju jos jednomNica » wrote:S obzirom na količinu mojih postova, sretno s tim.
edit: zasto mi, ako editiram quote, na kraju obrise cijeli quote?
Da, pogotovo ako si prodavač nekretnina s tržištem na kojem prevladavaju osobe osjetljivog želucaElliQuinn » wrote: Što je očito prednost.
eto, mozes i njih iskoristit u nedajboze dvoizlaznoj situaciji. pri tome se zna na sta mislim kad spominjem izlazm.za » wrote:
Nije ni moja bogzna kako velika, al očito ima loš raspored, sa školjke stignem samo do par ladica
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
- Information
-