Je, petljamo.Euklid » wrote: sigurno nešto petljaju njih dvoje al im neugodno objavit puku...
Tko ne trkelja, magarac!
-
visekratni klon
E nu, a ono što nisi brisala sadrži same pametne i lipe stvari.visekratni klon » wrote:Ne piše mi se, nemam šta pametno ni lipo reć. Kad se to promijeni, znat ćete.
Aha, ono kad se peglas da bi bio izguzvan?Euklid wrote:
Asti gospe, pa nisam pitao jesi peglala na haubi 128-ce
nego jesi se peglala na haubi 128-ce, ne...
Nisam, ne peglam se sa sirotinjom
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Ma daj me nemoj zaje....., nisam tak glupDominicus wrote: Da, one se u listopadu mogu napunit samo u južnijim predjelima, i to ako do njih ideš busom.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Dominicuse, upravo sam vidjela u Lidlu pegle na paru za 77 kuna. Nove novcate. Imaš u 2 boje. Samo kažem.
Zeko, kakve su gume na autobusu? Znaš li da se plaća kazna za blatne gume? Ako je u pitanju autobus u vlasništvu pravne osobe, onda se iznos koji firma mora platiti dijeli na putnike. Naime, njihova dužnost je bila da upozore vozača da očisti blato s guma.
Zeko, kakve su gume na autobusu? Znaš li da se plaća kazna za blatne gume? Ako je u pitanju autobus u vlasništvu pravne osobe, onda se iznos koji firma mora platiti dijeli na putnike. Naime, njihova dužnost je bila da upozore vozača da očisti blato s guma.
-
- Information
-