Tko ne trkelja, magarac!
Pobogu, Zeko, i mene su nečemu porazna iskustva naučila.Zekoslawa » wrote:Imaj na umu da to šta ti imaš fibru ili pak fumade, ne znači nužno da sam ja postigla radnu temperaturu.
Otrov za udavače
Topro, još si uvijek dovoljno mlad da naučiš da Zeki nikad nije prevruće.Dominicus » wrote: Pobogu, Zeko, i mene su nečemu porazna iskustva naučila.
Oćel bit šta slatkoga?
Samo nemoj da Kar čuje da nam se ne prikrpa.
Ovca, a ne janje.Dominicus » wrote: Zdravo janje, šta ima?
Neće... on se boji pismenih.Zekoslawa wrote: Samo nemoj da Kar čuje da nam se ne prikrpa.![]()
Hoće i slatko, ispekoh jučer, publika bila zadovoljna a nisu mogli sve smazat nakon prethodnih gangova.Zekoslawa » wrote: Topro, još si uvijek dovoljno mlad da naučiš da Zeki nikad nije prevruće.
Oćel bit šta slatkoga?
Samo nemoj da Kar čuje da nam se ne prikrpa.
(Nisu bili ni, Nino, ni Srećko ni Dražen.)
A šta, Kara je zabranjeno hranit?
Otrov za udavače
Ne, nisam sklon politeizmu.Zekoslawa » wrote:Ti misliš da je ovaj svijet spreman za još jednoga?
Otrov za udavače
Koji kukuruz ne valja u toj tvojoj pećini? Jesu li radijatori otvoreni, ispravni, odzračeni...nešto?Zekoslawa » wrote:ja smrdim, je li, bečani.
Ili je sve puno kamenca? I radijatori i pipe, pardon, špine...
Ili živiš u začaranoj zgradi izgrađenoj na zemlji fratara koji su taj komad na kojem je, tlocrtno, tvoja zgrada, prokleli nekom neraskidivom kletvom...
1. Ne znam.karambol » wrote:
Koji kukuruz ne valja u toj tvojoj pećini? Jesu li radijatori otvoreni, ispravni, odzračeni...nešto?
Ili je sve puno kamenca? I radijatori i pipe, pardon, špine...![]()
Ili živiš u začaranoj zgradi izgrađenoj na zemlji fratara koji su taj komad na kojem je, tlocrtno, tvoja zgrada, prokleli nekom neraskidivom kletvom...
2. Ne znam, pare da jesu.
3. Ne znam.
4. Ne znam.
5. Ne znam.
6. Ima bit da jest.
7. Nabijem.
vjerujem da ćeš se snaći.Serenità » wrote:
Mos mi rec svaka cast ako ista polozim, sad samo sjedim i mislim si sta je meni ovo trebalo.![]()
Jucer sam imala prvi girl talk s Talijankom.Nisam puno pomogla, ma va bo.
![]()
mene fascinira onaj španjolac koji nema pojma talijanski, a došao na erasmus.
Upoznala sam 20ak Erasmusovaca, neki mi pare retardirani
Ma neka ih, barem ću imati društvo.karambol » wrote:Ti si ziher da je taj stan čist? Mislim, od duhova i uroka i tako to...
-
- Information
-