Repriza emisije ljudi dvadesetog stoljeca. To je bila super emisija, Aris Angelis je pronalazio stare ljude koji su pricali o svom zivotu. Sad je o jednom crncu sa juga amerike, rodjen 1870, imao 120 kad je emisija snimana.
Tko ne trkelja, magarac!
Slusam radio zg prvi program.
Repriza emisije ljudi dvadesetog stoljeca. To je bila super emisija, Aris Angelis je pronalazio stare ljude koji su pricali o svom zivotu. Sad je o jednom crncu sa juga amerike, rodjen 1870, imao 120 kad je emisija snimana.
Pa i nije. Kaze da nikad nije imao problema sa KKK jer da je on bio miran i poslusan crnac koji je radio svoj posao i nikog nije dirao.visekratni klon » wrote:Taj se nije živcirao u životu sigurno.
Ozenio se sa nekih 90, zena mislila da ce skoro umrijeti pa da ce nasljediti kucu i to sto je imao a on ju zajebo pa nikako umrijet. Rastali su nakon 20 godina jer je shvatila da ce je nadzivit.
Bara huda » wrote: Ozenio se sa nekih 90, zena mislila da ce skoro umrijeti pa da ce nasljediti kucu i to sto je imao a on ju zajebo pa nikako umrijet. Rastali su nakon 20 godina jer je shvatila da ce je nadzivit.
A ti pišeš haiku.Zekoslawa » wrote:Izila sam po čokolade. Muka mi je.
Izila sam po čokolade.
Muka mi je.
Nisam ja mimozaZekoslawa » wrote:A štajaznam, može kifoza, fibroza, dishidroza... Eto, može i droza, recimo.
pijem i jedem brancina
smotat će se i droza
tko će glumit škovacina.
Eto forma je zadovoljena, valjda.
Mos mi rec svaka cast ako ista polozim, sad samo sjedim i mislim si sta je meni ovo trebalo.Starfish » wrote:
Serena, kako ide, kakva su ti predavanja? meni je i dalje znanstvena fantastika da slušate na talijanskom, svaka čast.
Jucer sam imala prvi girl talk s Talijankom.
Upoznala sam 20ak Erasmusovaca, neki mi pare retardirani.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Ne znam ja ništa od toga. Samo poker.
I brancine tamanim vješto. Al ne prima se ništa, materemi.
Otrov za udavače
-
- Information
-