Iđe ti.Zekoslawa » wrote:...
Predložila bih ti kakvu grijalicu kad ti je sad već tolko zima, al neka tebe vako, čekaj ti toplanu. A i sutra će zeru zatoplit, ako te to tješi.
Iđe ti.Zekoslawa » wrote:...
A jok...pa grijalica srče struju...ono...koliko ono? Puno previše, ziher...oš da bidne fiskalno neodgovorna, ekološki neprihvatljiva i susjedima potencijalno opasna, a?nina williams » wrote: Iđe ti.![]()
Predložila bih ti kakvu grijalicu kad ti je sad već tolko zima, al neka tebe vako, čekaj ti toplanu. A i sutra će zeru zatoplit, ako te to tješi.
Da, treba joj postavit plasticnog dinosaura da stane na njega u hodniku, cim udje, skine cipele, pospremi ih u ormaric uz jos dvoje, troje koje je docekaju, podigne jakne na vjesalicu, makne rukasake da moze proc do sobe gdje ce je docekat...maaamaa...gladan sam, maaama....on mi je rekao da ga vise volis nego mene, maaama....ona mi je strgala hi mena, maaama....vidi sto sam nacrtao, mmaaaamaaa...karambol » wrote:
A jok...pa grijalica srče struju...ono...koliko ono? Puno previše, ziher...oš da bidne fiskalno neodgovorna, ekološki neprihvatljiva i susjedima potencijalno opasna, a?
Osim toga, ki će joj vrag napribavljat tolke ziherunge?
Kaaarl!!
Dominitsche!
Ustaj vojsko!
Ma ajde, pa nece bit bas tako loso.Zekoslawa » wrote:Neka, fala lipa, ljudi, sve šta sam si ja pribavila htjelo je da ga se grije, pazi, mazi, hrani, oblači, sluša i sve ostalo. Sebe mogu hendlati, potrebite nećem, nek se sami snalaze. Nisam popizdila da se zbog par dana smrzotine uvaljujem u probleme, a znam ja kako to već biva - prave se da služe nekog vraga, ali brzo im dopizdi, a poslije ih se ne znam riješiti na vrijeme, pa se naviknem na njih... Znači, radije ću ja investirati u grijalicu. Evo pišem u tekicu na jedno petnaestu stranicu popisa šta mi sve treba i šta sve imam u planu kupiti ali nemam para i ne mogu sama donijeti.Ne, ne šaljite mi ih da donose grijalicu, neću da poslije kmeče kako ih ručice bole.
Jebate, tebi ovakvoj bistroj isto treba nekad crtat.Zekoslawa » wrote:Ja negdje rekla da nema drugačijih? Nisam, dabome. Ja samo znam da nisam sposobna takve naći.![]()
Noć, mimozasti.
jučer je i mojoj nećakinjici bio rođendanZekoslawa » wrote:I da, usput je danas rođendan mojim američanskim skype-nećacima koji misle da teta izlazi iz ekrana. Ni teta ne mogu bit kako spada.
davisekratni klon » wrote:Nebo je prekrasne boje, davno nije bilo ovako čisto i nekako svijetloplavoljubičasto, kao svijetli indigo samo malo više na plavo. I zrak je prekrasan, oštar, samo da nije hladno u kući.
Samo peci, riješit ćemo tako dosta problema. Ja životno pitanje, a ti smješaj.Starfish » wrote:Karl, napravit ću ti kekse s ricinom. you will eat and you will like it!![]()
napisala bih ti to tamo, ali opet ćeš editirati.
A da.visekratni klon wrote:Aa, uhvatio se editiranja, to mu je jedini alat, nešto kao kompenzacija.![]()
Users browsing this forum: Barkrowler, ClaudeBot and 0 guests