Tko ne trkelja, magarac!
Čestitke!Zekoslawa » wrote:Oh, pa nu, i plaću sam dobila. Fala joj.
Kad se slavi, časti, zaliva, di, ko?
Otrov za udavače
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Cekaj, nije ovo nista.Zekoslawa wrote:Nabijem Vakulu i šta ćemo imati toplu jesen.U Splitu je 20 stupnjeva.
Oni se sad tamo sunčaju ko gušteri po Matejušci i West Coastu, smradovi jedni. Suše robu na suncu.
![]()
Ne mogu ja ovdje živit.
Da vidis kad stigne bljuzga i ledeni vjetar...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Inače, da nastavim priču o košu... Dobila sam dakle koš zato što se zatvaraju dva ureda, pa je stigao uredski materijal. I tako danas ona raspakirava te stvari i nudi ko šta oće ko na placu. Ja ne znam šta ću prije, oću prevodit, lektorirat, printat il uvezivat, od tri printera radi jedan, ja trčim vamo-tamo, deset ljudi čeka prijevode u redu, padam preko njih putem do printera tri sobe dalje, ovaj pita di je njegov makedonski, ovaj di mu je njemački, ovaj oće slovački, ovaj ima reklamaciju za vlaški, naški i dolački, u međuvremenu se zablokira i taj jedan preostali printer, a ona pak stoji nasred puta, skačem preko nje, i pita kome treba novi koš, ko oće novu tipkovnicu, fali li kome podmetača za čaše... I tako promislim "jepotepok, sirota, nisu njoj sve na broju".

kaj, gasnulo je u ognjištu?Karl Jozef » wrote:Niš, zima mi je. Ja sam sjevernije od tebe.
koševi i podmetači
Pa imamo tri, al ne zna se koji je u gorem stanju. I sad dođu dva novija i stoje neraspakirana jer to nije žurno, ali podmetači za čaše i koševi, e to je bitno.Karl Jozef » wrote:Razumio sam da ih imate tri, jedan je preostao, a ona se zajebava s drangulijama..
Bit će ti šefica ima KSG.
Gnjezdiš se pomalo.Zekoslawa » wrote:Užicala u susjedstvu.
To ti je kad multitaskaš s uređajima, kuhaš, feniraš kosu i gledaš TV.Ne, nego opet nestalo kad ja dođem kupiti. I opet "sutra će doći".
Ovoga, zaš ja ne mogu banirat okolo?
A moraš se nekako trpit sa susjedima, štaš. Nikad ne znaš.Karl Jozef » wrote: Gnjezdiš se pomalo.To je prvi korak do toga da nekome pričuvaš dijete, zaliješ cvijeće i tako to.
To ti je kad multitaskaš s uređajima, kuhaš, feniraš kosu i gledaš TV.Mogu ti zdilat nekoliko ako sutra nikad ne dođe.
Ovoga, zaš ja ne mogu banirat okolo?
Ma dobro je, kupila sam paket onih od 6. Ako počne iskakati, opet ću premještati jedan po jedan. Zasad neće, evo mašina je već pri kraju i ništa nije.
Nemoš banirat, al moš dobit koš za smeće.
-
- Information
-