Tko ne trkelja, magarac!
Šta onda?
Pa zar ne mogu sačuvat ono malo preostalog dostojanstva?
Otrov za udavače
Ovako ćemo: ti kaži svoju godinu (šta sad, svi ionako znaju, jel tako), a ja se skidam.Zekoslawa » wrote:Nemoš. Ajmo, skidaj se.
Otrov za udavače
Kako za tri, to bi bila nova godina? :zakopčan do grla:Zekoslawa » wrote:Šta godinu, koju godinu, čega, rođenja? Pih. Neš ti podatka. U klubu 27 za tri mjeseca. Ajmo, potkošulja.
Otrov za udavače
Dobro onda: da, toga dana je rođena jedina kojoj sam dosad pisao sonete. Možemo sad dalje? Toliko je tema...Zekoslawa » wrote:Ajde ne sitničari, nego skidaj tih šest slojeva robe sa sebe.
: oblači se:
Otrov za udavače
Vidiš da nije bilo tako strašno.Dominicus » wrote: Dobro onda: da, toga dana je rođena jedina kojoj sam dosad pisao sonete. Možemo sad dalje? Toliko je tema...
: oblači se:
I Jose Mourinho, čini mi se.
Mda.
Otrov za udavače
Vidi je sad. Još bi ona. A ni šnicela, ni njoka...Zekoslawa » wrote:Odoh ja pajkit. Ako bi mogao jedan sonetić da me ujutro dočeka. Kad ti već ide pisanje soneta vodenjačicama.
Pokić.
Noć.
Otrov za udavače
-
visekratni klon
Ovo je bio nastali nered.
Ujme, blagotise. Daj uslikaj ga da ga vidimoZekoslawa » wrote:Nisam dobila plaću, al zato imam krasan novi koš za smeće. Kaže šefica da nitko nema takav.![]()
Hvala što me tješiš.Zekoslawa wrote: Ja ću se ubit. Ne toliko od muke, nego tko može preživit ovoliku količinu gluposti. Jepotepok, kako ovakvi idioti uspiju u životu, kako?![]()
Ma, nitko nema takvu sefiku kao ste vi! - bila bi prikladna replika dok guzvas papire u loptice i ciljas u novi kos.Zekoslawa » wrote:Nisam dobila plaću, al zato imam krasan novi koš za smeće. Kaže šefica da nitko nema takav.
:
-
- Information
-