Tko ne trkelja, magarac!
Onda fino sve to odmrznuto skuhaš i mirna si do daljnjega. A moš malo i prehranit ekipu koja će doć s osiguračima, tvorovima i sonetima.Zekoslawa » wrote: Ujutro radi i dućan. Dotad će mi se odmrznit i pokvarit sva hrana.
Otrov za udavače
Kakvi crni ekseri i žice, to se radi kovanicom. Samo zaboravih dal od 2 ili 5 kuna.nina williams » wrote:Popravi pregorjeli osigurač.
Recmo, ekserom.
Neće imat šanse da izbaci opet.![]()
Zajebajem se, al moš probat (za do sutra, ne dulje) sa kakvom žicom odokativno sličnog presjeka.
I onda gledaj da pališ samo jedno trošilo.
Otrov za udavače
Zekoslawa » wrote:Neću turat žice u osigurače, nemojte mi davati takve savjete jer to neće dobro završiti. Jesam ja vama pričala kako sam skoro ubila strujom sebe, pa ćaću, pa bivšeg muža?
Otrov za udavače
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Nisi, bar ja nisam čitala.Zekoslawa » wrote:Neću turat žice u osigurače, nemojte mi davati takve savjete jer to neće dobro završiti. Jesam ja vama pričala kako sam skoro ubila strujom sebe, pa ćaću, pa bivšeg muža?
Al de ispričaj dok ti ta sprava s koje tipkaš još ima lektrike u sebi.
Jer mi je dosadno. Jer mi ljubaf spava, a trebali smo dovršit gledanje filma. Jer smo prije 10 dana počeli gledat taj film, a on zaspo nakon 15 minuta.
Tito dragi.
Piši il moram peglat.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ju-hu, čujem da se momče ustalo. Možda i pogledamo film. 
-
visekratni klon
Jebote, nisi dva dana tu, a već od Euklida tražiš pičke.Dominicus » wrote: Dajte, kolega, prosim vas lepo.
Istina.
Sve mi oće uzet, sve.visekratni klon wrote: Jebote, nisi dva dana tu, a već od Euklida tražiš ...![]()
![]()
Šta ti misliš da je općepoznato da takvi osigurači imaju žicu unutra? I da je ta žica glavn dio osigurača?Karl Jozef » wrote:Može sa ovom žicom od osigurača od 16A.
A tako nekako.MightyMe » wrote: Šta ti misliš da je općepoznato da takvi osigurači imaju žicu unutra? I da je ta žica glavn dio osigurača?
Dominicus wrote:Da, ne odlazim dok nisam sve uzeo i poharao: šnicle, pičke, njoke, sve.![]()
[spoiler]
[/spoiler]-
visekratni klon
Tebe na Studentski kutak. Ili Karijeru. Ne, ja ću Karijeru.Starfish » wrote:i ja hoću biti moderator.mene stavite na, štajaznam... Domaćinstvo!
![]()
a mogao je prespavati u zečinjaku, kao kasno mu se sad vraćati...
A lijenost je to. Ili ne želi ić na njeno.
-
visekratni klon
A da mene stavite kao moda Trkeljanja, ostalo je bez moda. Moći ću brisati svoje postove nakon po ure.
:evil masterplan: I starkine. 
e, može. i još ako bih mogla dobiti Rekreaciju...visekratni klon » wrote:
Tebe na Studentski kutak. Ili Karijeru. Ne, ja ću Karijeru.
A lijenost je to. Ili ne želi ić na njeno.
ne želi na njeno
-
visekratni klon
Ta dječja soba mu je zadnje uporište muškosti.
mene za tvog sumoderatora.visekratni klon » wrote:A da mene stavite kao moda Trkeljanja, ostalo je bez moda. Moći ću brisati svoje postove nakon po ure.![]()
:evil masterplan: I starkine.
-
visekratni klon
I bi svjetlo.
Domenico, jes živ, kako Prehlada Strašna?
I pričica za Ninu...
Daklem, ubojstvo prvo: Zekoslava
Kad sam imala nekih tri ili četiri godine, ne znam ni ja, ćaća i neki njegov su nešto kemijali, neki su utikač odrezali i ostavili na stolu, a mene zanimalo kako to izgleda kad se utikač ušteka u struju a ničemu ne dovodi struju, pa sam ga uzela za te batrljke od žica i uštekala u struju.
Srećom, uspela sam se na kauč. Pa sam im rekla da mi je ruka pocrnila, pojma nemam od čega. Pa se svi uzjebali da od čega li je to ditetu crna ruka. Dok ćaća nije ubrao to što sam uštekala. Pa se mater incukala da kako su to mogli ostavit ditetu isprid nosa. A ćaća pak da koji kurac ja sve moram badat, šta ne znam da se to ne smije.
Ubojstvo drugo: Ćaća
Nije mi se dalo čekati da se ćaća sjeti promijeniti ono svjetlo iznad ogledala, pa sam se išla sama time pozabaviti. Dakako, nisam znala da ne treba odvidati sve ikad, nego samo, jel, promijeniti žarulju. Pa kad je vidio što sam ja tu sve rastavila, uhvatio se za glavu i odlučio to sastaviti i promijeniti žarulju. Pa ga je malo streslo. Ja i dan danas odgovorno tvrdim da sam izvukla pravi osigurač i da je u pitanju sabotaža ili pak grubi nesporazum.
Ubojstvo treće: Bivši
Vidi pod 2, ista priča. I ovaj put tvrdim da sam izvukla pravi osigurač.
Domenico, jes živ, kako Prehlada Strašna?
I pričica za Ninu...
Daklem, ubojstvo prvo: Zekoslava
Kad sam imala nekih tri ili četiri godine, ne znam ni ja, ćaća i neki njegov su nešto kemijali, neki su utikač odrezali i ostavili na stolu, a mene zanimalo kako to izgleda kad se utikač ušteka u struju a ničemu ne dovodi struju, pa sam ga uzela za te batrljke od žica i uštekala u struju.
Ubojstvo drugo: Ćaća
Nije mi se dalo čekati da se ćaća sjeti promijeniti ono svjetlo iznad ogledala, pa sam se išla sama time pozabaviti. Dakako, nisam znala da ne treba odvidati sve ikad, nego samo, jel, promijeniti žarulju. Pa kad je vidio što sam ja tu sve rastavila, uhvatio se za glavu i odlučio to sastaviti i promijeniti žarulju. Pa ga je malo streslo. Ja i dan danas odgovorno tvrdim da sam izvukla pravi osigurač i da je u pitanju sabotaža ili pak grubi nesporazum.
Ubojstvo treće: Bivši
Vidi pod 2, ista priča. I ovaj put tvrdim da sam izvukla pravi osigurač.
-
- Information
-