Nabijem Zagreb
Karl Jozef » wrote:Ima Sljeme.Ima i kod Kamenitih vrata sveti Juraj na konju. Jedino je kumica na noge. Dostojno je i pravedno. Neki red se mora znat.
E, al nema goreg spomenika od onog Dražena u Šibeniku. Jadan sjedi na klupi, pari da dolazi iz noćnog života i da će se svaki tren porigati. I usput napucava neku loptu. Ko je ono projektirao, jadna mu majka.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Hau jes nou, ne znam tko je naivniji, ti sta pusis te fore o romanticnoj crti u zena ili Karl koji pusi fore da zene padaju na pazljivost.Euklid » wrote:Karl, zavodniče, smotao si je ko palačinku s ovom sitnicom![]()
Dominik se može sakrit sa svojim brancinima, chiantijem, svijećama i lošom poezijom...
Zec je samo zedna krvi i sad gleda kako najlakse doc do nje.
Simple as that.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
O, mater vam žensku...Bara huda » wrote: Hau jes nou, ne znam tko je naivniji, ti sta pusis te fore o romanticnoj crti u zena ili Karl koji pusi fore da zene padaju na pazljivost.
Zec je samo zedna krvi i sad gleda kako najlakse doc do nje.
Simple as that.
'if you fall, i'll be there' (floor)
ja padam na pažljivostBara huda » wrote: Hau jes nou, ne znam tko je naivniji, ti sta pusis te fore o romanticnoj crti u zena ili Karl koji pusi fore da zene padaju na pazljivost.![]()
al ne hinjenu, ili barem ne loše hinjenu
Euklide jel pišeš?
Jebate pila i okretaji, uzmi tekicu i zabilježi...
-pile Joža i Štef drva na cirkularu i krene im zapinjat...
"Jebemti, ne ide !!" - zaviče Štef
"Stara je pila..." - reče Joža
Iz kuće se začuje Micikin glas : "Ako sam i pila, pila sam za svoje peneze!!"
-
- Information
-