Gutaj i pusti i druge da gutaju.Vodena » wrote:obostrano je obostrano...nema tu definicije.![]()
Nesvrstani
Jel'?ElliQuinn » wrote: Naravno da jesu, tamo je piletina.
A, nemam sad ništa drugo za reć'.
..zasto si tako pasivno agresivna?ElliQuinn » wrote: Ali, ne nervira me. Naravno da su zgodnije. To se podrazumijeva.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Možda si se pretplatila na neki newsletter. Igraš li on-line nagradnjače?ex_anais » wrote:Počeo mi je svake večeri na gmail dolaziti horoskop, ničim izazvan. Ne zajebavam se zato što je unda tu nego zaista. Koji vrag?
Nisam. Ništa nisam klikala u zadnje vrijeme. Osim ako nije neka fejsova rabota.ElliQuinn » wrote: Možda si se pretplatila na neki newsletter. Igraš li on-line nagradnjače?
Vidi ovog što izvodi.
Kaće moj horoskop?..a unda » wrote:..kolko mozete pojest mene cudi da svaki cas ne idete na vc.
Čekam da mi se farba primi. Već je pola jedan.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 614 times
- Been thanked: 954 times
E ta.ElliQuinn » wrote:Potražiš Damiana Lewisa na IMDB-u, klikneš na seriju, baciš pogled na postavu i dobiješ ovo.
A tko je taj Damian?
Nije, prikazuje se već neko vrijeme. Policijska serija.Nica wrote:To je neka nova sapunica?![]()
Potpisi su za budale.
Meni se ne sviđa, jest da je svijetao ali mi izgleda vječno krmeljivo. Onaj Mentalist mi je zgodniji.ElliQuinn » wrote:Idi spat. Naravno da tebe ne zanima Damian. Zanima mene.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Meni je taj presladunjav i ima namješteni osmijeh.Margarita » wrote: Meni se ne sviđa, jest da je svijetao ali mi izgleda vječno krmeljivo. Onaj Mentalist mi je zgodniji.
To mi u potpunosti odgovara.ElliQuinn » wrote: Meni je taj presladunjav i ima namješteni osmijeh.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Pješčana » wrote: skoro je pol dva, idem u krpe.
Hvala što si rekla koliko je sati, već satima nisam ni pomislila kako bih mogla pogledati koliko je.
Groupie :cerek:
-
- Information
-