Idem tražit nešto slano...jede mi se čips.
Nesvrstani
Meni su i zadaci za treći osnovne viši stupanj.Margarita » wrote:Mi smo konačno završili sa zadaćom, uz veliku pomoć moje frendice koju se može nazvati u bilo koje doba dana i noći. Ja sam zaboravila izvoditi dokaze a jedan je bio kompliciraniji pa se i klinac spetljao.
Nisam samo knjižnicama davala pare, ostalo je ponešto i na repeticijama. Uzalud.
Ja sve manje spavam i sve sam hiperaktivnija. I luđa. Ako vidite nerazumljive znakove ovih dana to mi je glava opala na tipkovnicu.ElliQuinn wrote:Ja sam odspavala sat vremena kad sam se vratila s posla.![]()
Ni ja. Jer se onda osjećam kao da me pregazio kamion i imam neki čudan okus u ustima. Odvraan osjećaj. Doduše, ja ne znam prileći pola sata, kod mene to potraje...
S posla sam išla na sastanak, stalno bančim i partijam.ElliQuinn » wrote:Ja sam odspavala sat vremena kad sam se vratila s posla.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ovo je bilo za prvi gimnazije, i ja sam to nekad znala (i predavala u prošlom životu) ali sam zaboravila. Frendica predaje na faksu ali ne tlačim je često, jednom, dvaput godišnje, samo da nabaci ideju.ex_anais » wrote:
Meni su i zadaci za treći osnovne viši stupanj.![]()
Nisam samo knjižnicama davala pare, ostalo je ponešto i na repeticijama. Uzalud.![]()
Da, na poslu je sve više posla pa dulje bančim a sad se zahuktava kampanja pa sve češće partijam.ElliQuinn » wrote:Party srijedom.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Naravno da jesu, tamo je piletina...a unda » wrote:..ja mislim da su gutacice zgodnije od nesvrstanki.
Ma vidio dva topica pa misli da se broj žena udvostručio. Bunca, bulazni i maše repom. Kad se sabere pisati će opet nerazumljive traktate.ElliQuinn » wrote:..a unda, je li to tebi netko hakirao račun? Ne znam točno na kog da sumnjam, Gazdu ili Đepiku ili Lastana.
..zasto te nervira sto su gutacice zgodnije?ElliQuinn » wrote:..a unda, je li to tebi netko hakirao račun? Ne znam točno na kog da sumnjam, Gazdu ili Đepiku ili Lastana.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ali, ne nervira me. Naravno da su zgodnije. To se podrazumijeva...a unda » wrote: ..zasto te nervira sto su gutacice zgodnije?
-
- Information
-