Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
Da vam svima njima, onima, ovima, lijevima, desnima, sjevernim, juznim, istocnim i zapadnim strankama....nek se ne uvredi koga sam izostavila...mama crnu vunu prede.Dawn » wrote:danas mi nije htjela otvorit trkeljanje već me tražilo da kupim domenu
eto, morah to podjelit s vama
Eto!
Cak sam zavrsila na fhr.
Idem sad spat, od bijesa!
A i muz mi je dosao doma!
Nemas pojma. Sirotinja odmah placa. Zato i je sirotinja. Mi kaj ne placamo bolje prodjemo.jer nas nije sram pa zato imamo. Siroti ce platiti da.se ne sramoti pred susjedima i zupnikom, ali ce platiti prije neg si nove carape kupiti...Beau » wrote:Eh, kad se sirotinja gura da bude gazda
-
visekratni klon
Popravte to do jutra, ljenivic obični.
Ja sam jedina kojoj ne radi. 
Kako ne radi, pa tu si?
-
visekratni klon
Proksi. Pa me kad postam baci na ananas i undu koji trkelja o nesvrstankama.Bara huda » wrote: Kako ne radi, pa tu si?
visekratni klon » wrote:
Proksi. Pa me kad postam baci na ananas i undu koji trkelja o nesvrstankama.![]()
evo, sve radi
meni
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
pozdrav, pozdravBara huda » wrote: Nije do mame, potakla me....domena....kupiti...nesto ne stima.
Pozdrav gospodji mami i svako dobro.
I tebi takodje, ocaraj ih noktima.
Mene bi!
nokti ostaju kričavo narančasti i boli me kurac.
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
-
visekratni klon
Sad i meni radi.
Ja mislila da su rozi.Dawn wrote:
pozdrav, pozdrav
nokti ostaju kričavo narančasti i boli me kurac.![]()
A jebate, kako se proksija nisam sjetila.visekratni klon » wrote:
Proksi. Pa me kad postam baci na ananas i undu koji trkelja o nesvrstankama.![]()
Nije da znam sto je to uopce ali ovako bas dobro zvuci.
Veri fensi.
Nadam se da i ja imam tog proksija doma, sad cu njega moc okrivit ako tkeljanje nece radit.
Karambol je spasen.
A sta ce sad bit sa proksijem?
U smece?
Ja mislila da su rozi.Dawn wrote:
pozdrav, pozdrav
nokti ostaju kričavo narančasti i boli me kurac.![]()
I ja.
Meni na slici izgledali rozo.
Pitanje.
Kako postaviti avatar?
Da se razumijemo, cjepnula sam megapixle do te mjere da sam (tj. avatar mi u mene) skoro pa točkasta postala, cjepnem li ga za još još jedan KBMBJMBG ili kako se već zove, postat ću nevidljiva.. Mislim, fakat, koji mu je krasni? Odem na kontrolni panel pa avatar, listaj, izaberem taj koji sam cjepnula i postavi, al' ahaaaaa, hoće malo sutra. Ne znam što još trebam, striptiz izvest, što?!
E da.
Može li gif u avatar?
Kako postaviti avatar?
Da se razumijemo, cjepnula sam megapixle do te mjere da sam (tj. avatar mi u mene) skoro pa točkasta postala, cjepnem li ga za još još jedan KBMBJMBG ili kako se već zove, postat ću nevidljiva.. Mislim, fakat, koji mu je krasni? Odem na kontrolni panel pa avatar, listaj, izaberem taj koji sam cjepnula i postavi, al' ahaaaaa, hoće malo sutra. Ne znam što još trebam, striptiz izvest, što?!
E da.
Može li gif u avatar?
"Da znate da je ukusan ovaj Pantelija."
može
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
Slika ti treba biti maksimalno čini mi se 75x75 piksela. Ako hoćeš tu stavi sliku ili link na istu pa ću ja smanjit.Natlitug » wrote:Pitanje.
Kako postaviti avatar?
Ma misliš ti da ja to nisam prije cjepkanja smanjivala i smanjivala. Obrni- okreni, akcijom, magijom, ma sa svačim i neće pa neće.. No, bit će da je do mene, pa me eto brzinski u inbox.
Tnx
Tnx
"Da znate da je ukusan ovaj Pantelija."
-
- Information
-