Aaaaaaa!
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Fata si je priuštila ljubavnu aferu s Mujom.
Mujo ju je svakodnevno posjećivao, dok jednog dana nisu začuli auto koji se zaustavio na dvorištu.
Fata skoči iz kreveta, pogleda na dvorište i poviče:
- "Bože, moj muž se ranije vratio s puta! Mujo, odmah skači kroz prozor na cestu i nestani!"
Mujo pogleda kroz prozor i odvrati:
- "Ne mogu, Fato. Pa vidiš da pada kiša!"
Fata se u očaju uhvati za glavu i krikne:
- "Mujo, ako nas moj muž zatekne, oboje će nas ubiti!"
Mujo iskoči iz kreveta, zgrabi svoju odjeću, skoči kroz prozor na cestu i nađe se u skupini maratonaca, koji su baš tog trena trčali pokraj Fatine kuće. Da bi prikrio svoj trag, Mujo im se pridruži.
Nakon nekog vremena Muji se približi prvi maratonac i upita:
- "Kolega, da li maraton uvijek trčiš gol?"
Mujo:
- "Uvijek. Tako ugodno je osjetiti strujanje vjetra dok sam gol, i tako bolje osjećam povezanost s prirodom."
Nakon nekog vremena Muji se približi drugi maratonac i upita:
- "Kolega, da li uvijek trčiš maraton s odjećom ispod pazuha?"
Mujo:
- "Uvijek. Tako praktično je imati odjeću pri sebi. Kada stignem na cilj, mogu se odmah obući, sjesti u auto i odvesti kući."
Nakon nekog vremena Muji se približi treći maratonac i upita:
- "Kolega, da li uvijek trčiš maraton s kondomom na kur*u?"
Mujo:
- "Ne uvijek, samo ako pada kiša"
Mujo ju je svakodnevno posjećivao, dok jednog dana nisu začuli auto koji se zaustavio na dvorištu.
Fata skoči iz kreveta, pogleda na dvorište i poviče:
- "Bože, moj muž se ranije vratio s puta! Mujo, odmah skači kroz prozor na cestu i nestani!"
Mujo pogleda kroz prozor i odvrati:
- "Ne mogu, Fato. Pa vidiš da pada kiša!"
Fata se u očaju uhvati za glavu i krikne:
- "Mujo, ako nas moj muž zatekne, oboje će nas ubiti!"
Mujo iskoči iz kreveta, zgrabi svoju odjeću, skoči kroz prozor na cestu i nađe se u skupini maratonaca, koji su baš tog trena trčali pokraj Fatine kuće. Da bi prikrio svoj trag, Mujo im se pridruži.
Nakon nekog vremena Muji se približi prvi maratonac i upita:
- "Kolega, da li maraton uvijek trčiš gol?"
Mujo:
- "Uvijek. Tako ugodno je osjetiti strujanje vjetra dok sam gol, i tako bolje osjećam povezanost s prirodom."
Nakon nekog vremena Muji se približi drugi maratonac i upita:
- "Kolega, da li uvijek trčiš maraton s odjećom ispod pazuha?"
Mujo:
- "Uvijek. Tako praktično je imati odjeću pri sebi. Kada stignem na cilj, mogu se odmah obući, sjesti u auto i odvesti kući."
Nakon nekog vremena Muji se približi treći maratonac i upita:
- "Kolega, da li uvijek trčiš maraton s kondomom na kur*u?"
Mujo:
- "Ne uvijek, samo ako pada kiša"
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Plavuša:
- Doktore, imam vaginu pektoris.
Doktor:
- Molim ?!?
Plavuša:
- Vaginu pektoris!
Doktor počne skidati hlače..
Plavuša:
- Juuu ... doktore, šta to hoćete?!?
Doktor:
- Ugradit ću vam penis mejker.
- Doktore, imam vaginu pektoris.
Doktor:
- Molim ?!?
Plavuša:
- Vaginu pektoris!
Doktor počne skidati hlače..
Plavuša:
- Juuu ... doktore, šta to hoćete?!?
Doktor:
- Ugradit ću vam penis mejker.
- Euklid
- old school
Baka prica unuci zivotne mudrosti...
-Znas cerce, u zivotu ti postoji samo jedna velika, prava ljubav.
-A ko je to, bako, bio u tvom zivotu?
-Mornari.
-Znas cerce, u zivotu ti postoji samo jedna velika, prava ljubav.
-A ko je to, bako, bio u tvom zivotu?
-Mornari.
Guglajuć u vezi nodensove teme, naišla na ovo:
Sedeo mladić u kafani pored starije žene. Nije izgledala loše za svoje godine. Mnogo je popila i odjednom, onako kroz priču, direktno ga upita:
• Jesi li ikad u isto vreme imao seks sa majkom i ćerkom?
• Nisam, ali bih voleo da probam.
Eksira gospođa još jedno piće i kaže:
• Mali, večeras je tvoja srećna noć!
I tako odu kod nje. Samo što su ušli u stan, ona baci kaput sa sebe, okrene se prema njemu, strasno ga poljubi, upali svetlo i vikne:
• Mama, iznenađenjeeeee!

Sedeo mladić u kafani pored starije žene. Nije izgledala loše za svoje godine. Mnogo je popila i odjednom, onako kroz priču, direktno ga upita:
• Jesi li ikad u isto vreme imao seks sa majkom i ćerkom?
• Nisam, ali bih voleo da probam.
Eksira gospođa još jedno piće i kaže:
• Mali, večeras je tvoja srećna noć!
I tako odu kod nje. Samo što su ušli u stan, ona baci kaput sa sebe, okrene se prema njemu, strasno ga poljubi, upali svetlo i vikne:
• Mama, iznenađenjeeeee!
Margarita » wrote:What does a dyslexic, agnostic, insomniac spend most of his time doing? Staying up all night wondering if there really is a dog.
isuše, tek sad ovo vidjehMargarita » wrote:What does a dyslexic, agnostic, insomniac spend most of his time doing? Staying up all night wondering if there really is a dog.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Euklid
- old school
Kupa se bracek od 5 godina u kadi i sav u cudu nesto gleda pisonju i jaja.
Veli on: ''Mamice, mamice, je li ovo moj mozak?''
Mama: ''Nije jos...''
Veli on: ''Mamice, mamice, je li ovo moj mozak?''
Mama: ''Nije jos...''
Kaze majka kćerki: - Kćeri, onaj tvoj muž, sve mi se čini da se baš i ne raduje kad ja dođem u goste?
A kćer će: - Ma ne, mama, on ti je Bosanac, i to je samo zato što on jako sporo misli. On će se radovati tek kad ti odeš!
A kćer će: - Ma ne, mama, on ti je Bosanac, i to je samo zato što on jako sporo misli. On će se radovati tek kad ti odeš!
- Euklid
- old school
Zdrastveni odgoj
Učenik iz 7.c pita kolegu iz 7.b:
"Dokle ste došli s lekcijama iz seksualnog odgoja?"
"Do milovanja sisa..."
"Au, kasnite. Mi jebemo već 15 dana."
Učenik iz 7.c pita kolegu iz 7.b:
"Dokle ste došli s lekcijama iz seksualnog odgoja?"
"Do milovanja sisa..."
"Au, kasnite. Mi jebemo već 15 dana."
Pita Mujo Hasu: „Haso, šta ti je Fata kupila za rođendan?"
„Ma kupila mi pidžamu i dala mi pičke. Obadvoje mi veliko.“
„Ma kupila mi pidžamu i dala mi pičke. Obadvoje mi veliko.“
- Euklid
- old school
NJEZIN DNEVNIK:
Veceras mi se muz ponasa cudno, imali smo u planu da se nademo kod novootvorenog restorana i odemo na veceru.
Prije toga sam bila u sopingu sa kolegicama pa sam pretpostavila da je bio uznemiren jer sam malo kasnila, no nije nista komentirao.
Tokom vecere nije rekao niti rijec. Jako sam se uplasila. Kad smo izasli iz restorana i krenuli prema autu povukla sam ga sa strane i upitalasto nije u redu. On je rekao "nista"
Pitala sam ga jesam li ja kriva sto je uznemiren a on je odmahnuo glavom i rekao da nema veze samnom i da se ne brinem bez veze.
Dok smo se vozili doma rekla sam mu da ga volim, a on se samo osmjehnuo i nastavio voziti.
Nisam nikako mogla objasniti sto se dogadja i ne znam zasto nije rekao "I ja tebe"
Kad smo dosli kuci bio me je strah vise nego ikada, ignorirao me i ponasao se kao da ne zeli imati nikakve veze samnom. Samo je sutio i piljio u TV.
Cinilo se da je odsutan s ovoga svijeta i osjecala sam se udaljeno od njega. Uz svu tisinu odlucila sam da odem na spavanje.
Nakon 15 minuta mi se pridruzio u krevetu, za sex nije bio raspolozen. Samo je legao i zaspao, zaplakala sam. Ne znam sta da radim.
Cini mi se da je u mislima s nekom drugom. Moj zivot je propao!!!
NJEGOV DNEVNIK:
Zeza me motor pri paljenju, ne razumijem zasto...
Veceras mi se muz ponasa cudno, imali smo u planu da se nademo kod novootvorenog restorana i odemo na veceru.
Prije toga sam bila u sopingu sa kolegicama pa sam pretpostavila da je bio uznemiren jer sam malo kasnila, no nije nista komentirao.
Tokom vecere nije rekao niti rijec. Jako sam se uplasila. Kad smo izasli iz restorana i krenuli prema autu povukla sam ga sa strane i upitalasto nije u redu. On je rekao "nista"
Pitala sam ga jesam li ja kriva sto je uznemiren a on je odmahnuo glavom i rekao da nema veze samnom i da se ne brinem bez veze.
Dok smo se vozili doma rekla sam mu da ga volim, a on se samo osmjehnuo i nastavio voziti.
Nisam nikako mogla objasniti sto se dogadja i ne znam zasto nije rekao "I ja tebe"
Kad smo dosli kuci bio me je strah vise nego ikada, ignorirao me i ponasao se kao da ne zeli imati nikakve veze samnom. Samo je sutio i piljio u TV.
Cinilo se da je odsutan s ovoga svijeta i osjecala sam se udaljeno od njega. Uz svu tisinu odlucila sam da odem na spavanje.
Nakon 15 minuta mi se pridruzio u krevetu, za sex nije bio raspolozen. Samo je legao i zaspao, zaplakala sam. Ne znam sta da radim.
Cini mi se da je u mislima s nekom drugom. Moj zivot je propao!!!
NJEGOV DNEVNIK:
Zeza me motor pri paljenju, ne razumijem zasto...
-
- Information
-