Serenitaaaa laku noć!
Gutam s guštom, jebeš ananas!
Jako mi se sviđa ovo, dobijem prijedlog za jednu seriju, ali zapravo sam dobila za dvije.bliss » wrote:
Pogledala sam cijelu sezonu i nisam odustala tako da nije tak loša. Sasvim je gledljiva. Ali kad bi netko birao između te dvije verzije, meni britanska pobjeđuje. Ali zbodno je nakon britanske uspoređivati što su išli mijenjati u američkoj. Čitala sam da tvorci američke serije navodno namjerno nakon neke epizode više nisu htjeli gledati britansku verziju kako ih ne bi počeli nesvjesno kopirati, ali ja im baš ne vjerujem. Očiti su pokušaju namjernih odlazaka u drugom smjeru čime na kraju nisu ispali previše uvjerljivi. Britanska stvarno ima dušu, tako da ju toplo preporučam.
Super, pogledat ću prvo britansku, a onda i američu.
Skinula se prva epizoda.
E da, jesi pogledala mini epizodu Misfitsa?
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Ja danas išla gledat kad izlazi treća sezona i pisalo da je prva epizoda u rujnu. Odmah sam išla provjerit što kaže piratbay, i izbacilo mi ovo.
Umrla sam od sreće.
Neć ti ništ pričat, al kad pogledaš, moramo prokomentirat!
Umrla sam od sreće.
Neć ti ništ pričat, al kad pogledaš, moramo prokomentirat!
Ne sviđa mi se prijedlog, ajmo sljedećiVodena » wrote:Nikak, samo će to već izaći. Opereš tri hrpe suđa i tak....
Ne sviđa mi se prijedlog, ajmo sljedeći
E ovo je već konkretan prijedlog, sviđa mi se što ne uključuje nikakvo pranje suđa ni kupaonicedejzi » wrote:Lako, nalakiraš nokte u crno.
Life is short. Smile while you still have teeth.
rodjaci koje sam ucila hodati su davno diplomirali. a ja jos studiramklonka » wrote:Ništa s tog popisa mi nije strašno.
Nekidan me ubila spoznaja da klinci od frendice imaju već 17 i pol i da će uskoro na fakultet, a ja još studiram.
Jučer su još bili u osnovnoj!
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Stavi tamniji. Stvarno imaš samo ta dva?Sašenka » wrote:
E ovo je već konkretan prijedlog, sviđa mi se što ne uključuje nikakvo pranje suđa ni kupaoniceAli, nemam crni lak, što ću sad
Imam crveni i ljubičasti, da ih pomiješam zajedno pa nalakiram?
Preslušala sam ju danas nekoliko puta. I linkala svuda naokolo. Mislim da me ljudi malo mrze danas.dimnjak wrote:hvala
odusevila me danas. malo sam joj srčala spotove i ima jedan za gutacice. posto se uvijek zavrsi na hrani![]()
Imam samo ta 2dejzi » wrote: Stavi tamniji. Stvarno imaš samo ta dva?
Life is short. Smile while you still have teeth.
Divim ti se.Sašenka » wrote:
Imam samo ta 2Iskreno, nisam nikada lakirala nokte, eventulano samo bezbojni lak ili onaj blijedi rozi, ali najčešće nikakav lak. Prije nekoliko mjeseci sam kupila crveni lak i prvi put u životu nalakirala nokte crvenim lakom. Onda sam kupila i ljubičasti.
Nemoj lakirat prije spavanja, imat ćeš otiske od plahti na njima.
-
- Information
-