Što vas je danas naživciralo?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
ZET i ukinute markice i brži sustav. Koji je riknuo dok sam već sat vremena čekala u redu. I onda se nitko nije sjetio reći da je sustav riknuo ili da nije sasvim te tko može, a tko ne može kupiti kartu. Nego se pola sata čekalo bez ikakvog pomaka. I ni mu ni be.
Hvala im na takvoj usluzi. Zašto imati neki dan u kojem se ne osjećam kao otirač?
Hvala im na takvoj usluzi. Zašto imati neki dan u kojem se ne osjećam kao otirač?
ako ikog zanima, HEP toplinarstvo je najzaposlenije poduzeće u RH.Pješčana » wrote: u mojoj zgradi još nisu uključili grijanje.
poslala sam mail HEP Toplinarstvu, da, onom istom kojem cijelu godinu plaćam za grijanje.
toliko su zaposleni da se od jutra, od kad ih zovem na dva broja s njihove stranice, nitko ne javlja jer su svi operateri zauzeti. da je puko vrelovod, ne bih imala kako prijaviti.
oh,da imaju opciju "pišite nam" ali im ne radi.
ne, nisu odgovorili na moj mail.
kaže predstavnik stanara da su se malo zaigrali i nisu sve popravili na vrijeme, jer, tko bi očekivao da zahladi sredinom listopada.
a danas sam u kasliću našla račun za 10/2011 za HEP Toplinarstvo
blažena državna poduzeća, nemate pojma kako bi prošli u privatnom sektoru
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Black Sheep
Dvoličnost kolegica na poslu 
To save some time, let's just assume I'm always right.
- Black Sheep
"Rezultat" sinoćnjeg prtljanja za dane kruha. 
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
- Black Sheep
ni moj. al je otisao i fio mirisao i jedva sam se suzdrzala da ga ne pojedem i fakat u pekari kupim drugi za danas.
ja kazem da je to zbog digokvasca i neimanja germe
a pizza tijesto se i onak ne dize previse, kaj ne?
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- Black Sheep
Ma ne, ali nije se ni trebao puno dignuti jer smo ga podijelili u mini kruščiće... Za to je pizza tijesto trebalo sasvim dobro poslužiti.dimnjak » wrote: a pizza tijesto se i onak ne dize previse, kaj ne?
Mijenjam pekaru!
Do sljedeće godine usavršit ću i to
zas mi pizza program, kao i program za bijeli kruh onda nudi 180?Hekatonhir » wrote:
Krušna peć razvija temperaturu od 600 Celzijevih stupnjeva, a rerna od 250. Naravno da ti se tijesto neće dići. S tim se ne možeš natjecati.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
Nešto vjerojatno ima i u gradnji - obliku, materijalu, strujanju zraka. Nisam sve pitao, ali tako mi je otprilike rekao majstor kad sam mu došao s tužaljkom da sam probao razne trikove, uključujući i kiselu vodu, ali tijesto mi se ne diže kao u pizzerijama.
Krušne peći građene su tako da s malo dobiješ sve. I jebiga.
Nešto vjerojatno ima i u gradnji - obliku, materijalu, strujanju zraka. Nisam sve pitao, ali tako mi je otprilike rekao majstor kad sam mu došao s tužaljkom da sam probao razne trikove, uključujući i kiselu vodu, ali tijesto mi se ne diže kao u pizzerijama.
Krušne peći građene su tako da s malo dobiješ sve. I jebiga.
Potpisi su za budale.
- Black Sheep
Imaš možda i "ručno podešavanje" osim automatike? Tamo možeš dobiti i višu temperaturu.dimnjak » wrote:
zas mi pizza program, kao i program za bijeli kruh onda nudi 180?
(al mi je svejedno drago čuti da je pećnica kriva
- Black Sheep
Ne bi me čudilo da imamo istu (kakti, pametnudimnjak » wrote:ma mogu, al sam miislila da pecnica zna
AdMulica » wrote:
što vama diže šifce?
Meni živce diže činjenica da sam se došao registrirati zbog obećanih sisa, a inbox mi je još uvijek prazan. Ne budi lijena, nego pred ogledalo i slikaj.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
- schmokljan
A meni je Melody, ili je to bila klonka, obećala puno stimulirajućih, intelektualnih razgovora. A pretvoriše me u chatera! 
-
- Information
-